» »

Nvidia physx

Nvidia physx

superlojz ::

mam tri proble z mojim kompom:

1.ja mam inštaliran nvidia physx ampak sploh nimam nobene nvidia grafične kartice ampak ati radeon, pa me zanima, če sploh rabm ta program pa če sploh dela če nimam nvidia g. kartice.

2.pa zanima me tut ali rabim 15 microsoft visual C ++ (pol piše datun npr.2008)redistributable(x64)? ker ih mam že polno in ne vem če lahko tiste tastare zbrišem al morem ih met pa še zdi se mi da ih je čedale več.

3. windows update mi noče inštalirat enga updata (neka varnostna posodobitev za windows 7 sisteme s procesorji x64) in ga proba čist zmeri ku se ugasne nakonc ga pa ne. in to že prbližno 1 leto. če ga pa tako probam inštalirat sam, se pa napiše error 8007371B sm že isku po internetu pa nwm kako popravt.

hvala za odgovore.

bluefish ::

1. ATI grafična tega ne bo uporabljala. Če torej nimaš nVidia kartice, potem Physx mirne volje odstraniš.

2. Ne, stare verzije pusti.

3. Hm, bo kdo drug.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

particle ::

No ja, določene igre (mafia2), se ne bodo sploh zagnale, če nimaš inštaliranega physixa. Ne glede na to, ali si lastiš nvidia ali ati kartico.

bluefish ::

Vsak dan nekaj novega.

jazbec ::

kaj pa sploh imaš za eno grafiko

superlojz ::

Ati radeon hd 5650

najbolj me pa zanima zadnje

Zgodovina sprememb…

• polepsal: bluefish ()

nightbird ::

Pozdravljeni!

Mam težavo s physxom. Namreč mam dedicated kartico zanj in ne morem igre (Metro Last Light) prepričlati, daj jo uporablja za preračunavanje le tega :D Prosim, da mi nekdo razloži katere nastevitve morem imeti vse vklopljene, da bo delovalo. V Nvidia control panel mam naštimano dedicated karto zanj in tudi ko poženem fluidmark jo tudi lepo uporablja, ne uspe pa mi da bi igra to poštekala :D

Hvala in LP

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

katera je primarna kartica ?
#brezpodpisa

nightbird ::

eh bullshit :) je bila prepozna ura ko sem to nazadnje nastavljal :D sem opazil da sploh nisem mel vklopljeno advanced physx :/ in potem zakaj ne dela :/ heh...

primarna je gtx 570 in sekundarna gtx 260. zankrat celo dela physx in ostalo :) morem samo še fpsje zoptimizirati, da jih bo okrog 60 konstantnih (če mi bo uspelo :)

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mafia II (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
51289146 (21902) Izi
»

Ali je Physx tehnologija vredna?

Oddelek: Kaj kupiti
265468 (4629) Predator ^^

Nvidia vs AMD,Gtx 470/570 vs 6970/50HD+Novice (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Strojna oprema
36384754 (79069) bluefish
»

Primarna grafična kartica Radeon 5850 + Nvidia 8800GT samo za PhysX, rešitev? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6010177 (9057) Meizu
»

Nvidia zanika podkupovanje razvijalcev iger (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
5818503 (16887) Bor H

Več podobnih tem