Forum » Pomoč in nasveti » kako spreminjati IP
kako spreminjati IP
evica ::
Pozdravljeni,
prosila bi vas za nasvet, kako spremeniti IP. Gre za to, da preko ene internetne strani služim denar - gre za majhne zneske, ampak če bi imela odprtih več računov z različnimi IP-ji, bi se pa malo več nabralo. Kako bi lahko dosegla, da bi ta spletna stran zaznala drug IP (npr. pri prvem računu bi zaznali en IP, pri drugem drug IP itd.)? Ali je to izvedljivo?
Probala sem že prek proxy-ev, pa je stran vseeno v ozadju zaznala, da gre za isti IP...
Najlepša hvala za pomoč
prosila bi vas za nasvet, kako spremeniti IP. Gre za to, da preko ene internetne strani služim denar - gre za majhne zneske, ampak če bi imela odprtih več računov z različnimi IP-ji, bi se pa malo več nabralo. Kako bi lahko dosegla, da bi ta spletna stran zaznala drug IP (npr. pri prvem računu bi zaznali en IP, pri drugem drug IP itd.)? Ali je to izvedljivo?
Probala sem že prek proxy-ev, pa je stran vseeno v ozadju zaznala, da gre za isti IP...
Najlepša hvala za pomoč
Hangover ::
Da bi ga skrilo, da ga sploh nebi bilo to ni možno, ker potem ti internet nebi delal.
Da bi ti ga skrilo kot da zamenja IP oz. ga prekrije pa ja. Tor je nek sistem, kjer se tvoj računalnik ne poveže direktno na tisti strežnik na katerem je ta spletna stran ampak gre skozi veliko različnih drugih strežnikov itd itd, nekak tak mislim da je. Tor je predvsem namenjen hekerjem, da jih težje izsledijo, za vsakodnevna in-time opravila pa mislim da ne bo ok, ker boš dobila prej sive lase.
Da bi ti ga skrilo kot da zamenja IP oz. ga prekrije pa ja. Tor je nek sistem, kjer se tvoj računalnik ne poveže direktno na tisti strežnik na katerem je ta spletna stran ampak gre skozi veliko različnih drugih strežnikov itd itd, nekak tak mislim da je. Tor je predvsem namenjen hekerjem, da jih težje izsledijo, za vsakodnevna in-time opravila pa mislim da ne bo ok, ker boš dobila prej sive lase.
BladE_ ::
Mislim, da se IP spremeni vsakih 24ur oziroma, ko se modem resetira(Siol)... Vem, da sem to že počel, ko sem iz neke strani downloadal datoteke in zadeva zamori, da je dovoljen samo en prenos na uro, toliko časa pa nimam in sem enostavno za vsak file resetiral modem in začel dl naslednjega... Če se ti, da za vsak login narediti reset lahko probaš...
Akcija - Reakcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14047 (6864) | Tidule |
» | Anonimnost ne obstaja več. (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9045 (7080) | FrRoSt |
» | t2 trdi dinamični IP 2 meseca isti IP (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 15617 (13932) | AndrejO |
» | idiot guide to encryptionOddelek: Informacijska varnost | 2231 (1792) | fiction |
» | Kako skriti IPOddelek: Informacijska varnost | 6274 (5761) | steev |