Forum » Pomoč in nasveti » Neustrezno prikazovanja časa delovanja
Neustrezno prikazovanja časa delovanja
koJan ::
Pozdrav,
Kupil sem si nov prenosnik HP pavilion dm4 1350em, kjer naj bi njegova baterija zdržala po navedbah proizvajalca (do 8ur), glede na teste pa naj bi zdržala tam nekje 5 ur zmerne uporabe. Kaj pa se zgodi z mojim računalnikom pa je, da indikator za baterijo prikazuje največ 1uro 29 minut avtonomnega delovanja. Računalnik v resnici zdrži mnogo več (to je tudi preverjeno).
Kaj lahko storim, da bo prikazovanje avtonomnega delovanja ustrezneje prikaz?
Se avtonomnost delovanja s časom dvigne in je na začetku slabša?
Kakšen nasvet za ohranjanje dolgega avtonomnega delovanja računalnika (poleg
Hvala za odgovor.
Kupil sem si nov prenosnik HP pavilion dm4 1350em, kjer naj bi njegova baterija zdržala po navedbah proizvajalca (do 8ur), glede na teste pa naj bi zdržala tam nekje 5 ur zmerne uporabe. Kaj pa se zgodi z mojim računalnikom pa je, da indikator za baterijo prikazuje največ 1uro 29 minut avtonomnega delovanja. Računalnik v resnici zdrži mnogo več (to je tudi preverjeno).
Kaj lahko storim, da bo prikazovanje avtonomnega delovanja ustrezneje prikaz?
Se avtonomnost delovanja s časom dvigne in je na začetku slabša?
Kakšen nasvet za ohranjanje dolgega avtonomnega delovanja računalnika (poleg
Hvala za odgovor.
Enron x86 ::
Potrebno bo skalibrirati baterijo. Več o tem si preberi tukaj (spodaj, pod "Calibrate the notebook battery").
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
koJan ::
Hvala za odgovor.
Sicer pa sem ugotovil naslednje, da ima baterija 4celice in ne 6, kot je navedeno pod specifikacijami.
Opozarjam kupce HP računalnikov, da malo pogledajo vsebino paketa.
Sam se sedaj pogovarjam za reklamacijo.
Sicer pa sem ugotovil naslednje, da ima baterija 4celice in ne 6, kot je navedeno pod specifikacijami.
Opozarjam kupce HP računalnikov, da malo pogledajo vsebino paketa.
Sam se sedaj pogovarjam za reklamacijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja avtomobil, ki sam spoštuje omejitve hitrosti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 46414 (39537) | m0LN4r |
» | Umetna inteligenca...kako do nje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 25851 (22666) | innerspace |
» | Jedrski reaktor za 'domačo' uporabo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14502 (14502) | Thomas |
» | Exoskeleton (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 5654 (5654) | username |
» | Avtonomni botnet z 1,5 milijona (asimiliranih) računalnikovOddelek: Novice / Varnost | 5336 (3687) | Matevžk |