» »

Parada ponosa

Parada ponosa

Temo vidijo: vsi
««
16 / 34
»»

St235 ::

izkušnje matere glede mentruacije, ki jih posreduje hčerki.

Naslednji korak je pa da vsem očetom samohranilcem odvzamemo hčerke, ker evidentno ne bodo zmožni normalno vzgojit hčere.

Vajenc ::

energetik> Poleg tega poznam kar nekaj ljudi, ki so živeli samo z mamo, in dejstvo je, da jim nekaj manjka.

lol, da ne boš fasal naziva od Hamaxa.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

T-h-o-r ::

ojej, kaj to slišiš

in to na slo-techu
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

hamax ::

Poleg tega poznam kar nekaj ljudi, ki so živeli samo z mamo, in dejstvo je, da jim nekaj manjka. Pa ne mislim da bi bili kaj manj inteligentni ali kaj podobnega. Enostavno funkcionirajo malo drugače.

Ne vem no, meni se zdi, da sem precej normalen, ceprav sta bila starsa locena. Ampak ce ti pravis, da mi nekaj manjka, bo pa ze drzalo. Lahko pa poves kaj pomeni to malo drugace, pa bomo preverili.

Ina? Naj ostane pri 10 idealnih homo družinah, da bodo lahko tak odličen vzorec prodajali pri naslednjih morda bolj elitnih zahtevah. Npr. dajmo prednost homo posvojiteljem, poglejte kako idealno uspevajo takšne družine.

Wtf tebe mede? Tvoj argument je, da ne smemo dovoliti posvojitev, ker ce jih bomo, potem geji ne bodo mogli zahtevati se vec?
V bistvu pojma nimam kaj sploh govoris.

Keyser Soze ::

V bistvu tale tema nima več smisla.

Če niste še opazili se vas samo še par bode z forumskimi troli, kvaliteta debate pa že dolgo tolče ob kamnito dno. Predlagam vsem zdravorazumskim, da nehajo replicirat v tej temi, čeprav jih morda mičkeno zaboli dejstvo, da take traparije ostanejo neodgovorjene. Edino tako lahko preprečiš nadaljne, še hujše bedarije.
OM, F, G!

Wtf tebe mede? Tvoj argument je, da ne smemo dovoliti posvojitev, ker ce jih bomo, potem geji ne bodo mogli zahtevati se vec?
V bistvu pojma nimam kaj sploh govoris.

Nič hudega, sej ni prvič, da ne zastopiš, sploh sarkazma.
Woody Allen

Nič hudega, sej ni prvič, da ne zastopiš, sploh sarkazma.

Aja, pol je bil tist "naj pri tem ostane" sarkazem in v bistvu zagovarjas to, da geji dobijo pravico do posvojitev?

Keyser Soze je izjavil:

V bistvu tale tema nima več smisla.

Če niste še opazili se vas samo še par bode z forumskimi troli, kvaliteta debate pa že dolgo tolče ob kamnito dno. Predlagam vsem zdravorazumskim, da nehajo replicirat v tej temi, čeprav jih morda mičkeno zaboli dejstvo, da take traparije ostanejo neodgovorjene. Edino tako lahko preprečiš nadaljne, še hujše bedarije.

Hvala, bom upošteval. Mimogrede, tvoje enovrstičnice so resnično prispevale kvaliteto v tej debati.
Woody Allen

jype ::

Ja, vse skupaj je že malce sizifovsko.

Za vsak razlog, ki je bil do zdaj naveden zoper izenačenje zakonske zveze in vseh ostalih oblik intimne skupnosti, se je nekdo potrudil in pokazal, zakaj ni smiseln, resničen, veljaven ali je kako drugače nepomemben za debato.

Vsakih nekaj strani se v temi pojavi nov fašistoiden homofob, ki "že ne bo dovolil", da ljudje počnejo, kar bi pač radi počeli, ker mora "zaščititi pravice otrok" ali kakšno podobno traparijo, ne pozabi omenit tudi kako "nenaravno" in "zgolj moderno" je biti homoseksualec, potem mu je pa treba znova razlagat osnove.

Skozi vse smo šli že vsaj desetkrat in argumentov, s katerimi bi lahko utemeljili upravičenost diskriminacije, nismo našli. Sam moram zato skleniti, da jih ni in da je edina ovira, ki preprečuje sprejetje zakonodaje, v glavah ljudi, ki so jih indoktrinirali v fašistične lutke, verjamem da brez njihovega soglasja.

energetik ::

In kdo ste vi, da lahko s popolno gotovostjo zavračate argumente nasprotne strani, medtem ko vaši argumenti v popolnosti držijo? Psihologi, sociologi, filozofi in še politiki v eni osebi? In to nezmotljivi?

http://news.nationalpost.com/2011/06/16...

Zgleda bo treba navijačem prepovedat otroke posvajat.

energetik> In kdo ste vi, da lahko s popolno gotovostjo zavračate argumente nasprotne strani, medtem ko vaši argumenti v popolnosti držijo? Psihologi, sociologi, filozofi in še politiki v eni osebi? In to nezmotljivi?

Ja.

Še bolj s popolno gotovostjo pa argumente zavrača realnost: Otroke homoseksualne družine lahko posvojijo v mnogo državah, v nobeni od njih pa se niso zgodile reči, pred katerimi svarite, s katerimi strašite in nobena od njih ni prinesla drugih negativnih posledic kot...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

donfilipo ::

Da še sam zaključim.

Sem dejansko gledal razpravo v DZ. In me je pomirilo. Bilo je res malce panike. Pa ne iz medijev kot meni Matako, medijev sploh nisem pozorno spremljal in če sem iskren, so me poslanci spravili nazaj v mirno stanje. Obvladajo zadevo.
bašejo, kot vedno na 4 šihte, a lepo več ali manj, po civilnih normah, eni (SDS) zagovarjajo RKC standard ne zaradi fašizma, kot sem se bal, ampak zaradi ribarjenja volivcev na vasi.

Če vam ni jasno, si preberite knjigo Thomasa Franka What's the mather with Kansas. Oziroma bolj posvečenim povsem zadoščajo njene številne predstavitve in kritike na netu.

In jasno spet sem kot vsi izpadel nemočen pajac. Ko sem videl starega (rockerja po frizuri:) Potrča, sem takoj videl, da je nekaj hudo narobe z njim, ampak...... Želim mu, da ga angeli še ne odpokličejo.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

donfilipo> ne zaradi fašizma, kot sem se bal, ampak zaradi ribarjenja volivcev na vasi.

In v čem, natanko, je razlika med podpiranjem fašizma zaradi osebnih koristi in podpiranjem fašizma zaradi osebne neumnosti?

Vprašaj kakega izkušenega zvodnika, kaj se najslabše lahko zgodi za posel?
Da se dobra delavka zaljubi:))

Prostitucija se da preusmeriti na dejavnosti, po želji. Ponavadi je standard, že kar mednarodno določen. Tudi v naši politiki seveda je, ampak zahod ni včasih kaj posebej principielno bojevit, proti lokalnim pojavam fašizma:) Nekdo zahod naloži, da je nevarnost komunizma, pa smo tam. Profesionalci niso fanatiki in niso zaljubljeni.

Enostavno profesionalci ne bodo kršili norm in šli ustanavljat nekakšne SA odrede. Ne bodo bistveno in prevratniško zrušili tega, kar je v liberalizmu že doseženega.
Adi recimo, pa je bil pa malo zaljubljen v svojo doktrino8-)
JJ in še kdo izmed veljakov SDS, pa so po moje mnogo manj pobožni od tebe, aploh pa od mene8-). A zelo sposobni pri lovu na volivce.

Na drugem polu, ni pa čisto nič principielno drugače.
Mavrični se pač morajo vezati na levico, ker so se tako odločili v začetku in zaradi RKC in njenega vpliva na volivce, in uspeh jim prej ali slej, ne gine. Dosegli so že ogromno in če ne bo res kakega revolucionarnega stanja, bodo dosegli vse. Ampak ne gre čez noč.

Pomeni po domače: profiji lovijo na ušesa, kaj narod hoče in malo vižajo. Če bi se jim obrnilo, bi narod začeli voditi v smeri, ki jim jih je šepnil angel zla. Ponavadi se ta simptom psihoze, danes kar direktno tako predstavi. Po Faustovsko. Le da seveda ne verjame nihče:))

Še nekaj. Za 5k eurov bruto, se splača basat.
Človek se včasih ustraši, ko začnejo tisti, ki imajo samo 30€ stroška in jih smatraš za inteligentne.

Žal narod rad verjame, da so židje krivi, da so homoseksualci ogabni in da so lepe ženske čarovnice. Pravzaprav so to temelji vsakega pravega nacional socializma, tudi če je v svojem jedru cerkven, komunističen ali pač kapitalističen. Vsak politik, ki ne pazi, se lahko hitro znajde pred dilemo, v kateri bo težko izbral edino moralno odločitev - odstop. Vse ostale možnosti politika, ki je takim apetitom ustregel, eventuelno vodijo v nasilje.

Zgodovina sprememb…

Mipe ::

Ne, ne. Grde ženske so čarovnice.

Res. Ampak narod JE vodljiv, ravno zaradi tega, ker verjame. Sodobni vodje poleg 5K bruto, kar je za najsposobnejše med njimi, drobiž, čutijo zadovoljstvo, če svoj narod popeljejo med scilo in karibdo mitskega večnega žida in na drugi strani para stalin-hitler pakt. Ki pomeni 50 mega po minimumu mrtvih.

Ljudje plovejo v mitih in naloga kombinacije profesionalca in ljubitelja, je popeljati jih brez bolečin zadovoljne mimo dedka mraza, tako, da še vedno verjamejo vanj, pa čeprav, se ga je ta nažrl kot prase in se na otroke dere: 'marš u pizdo':)) Kar se je enemu božičku zgodilo, v neki dobri komediji:) Ampak komedija je včasih najzvestejša slika realnosti.

Skratka nisem več v paniki, da smo v kakršnikoli drugi nevarnosti, kot blokadi volana, nesposobnosti sprejeti kakršnekoli odločitve in da rabimo drugačen odnos, ali mehanizem šofiranja. Če gre.

Pa ne trdim, da je vsega kriva Pahorjeva vlada. Ampak odgovornost in posledice, je pa treba sprejeti.
Mavrični pa niso tako ogroženi in niti efektivno diskriminirani (razen seveda strogo paragrafarsko gledano), kot kakih 150kilo revežev v Sloveniji. Bolanih, ubogih, obrezpravljenih, pozabljenih...tako na dnu, da se niti zbrati pod strgano cunjo proseč ne zmorejo!!!!

Pšenični ::

Glede na to, da je bil danes potrjen družinski zakon, se nam obeta še en referendum.....

Seveda bom glasoval proti....."zna se".

donfilipo> Kar se je enemu božičku zgodilo, v neki dobri komediji:)

Ampak Billy Bob Thornton ni tisti, ki bi se ga morali bati. Njemu je vseeno, kdo bo koga.

donfilipo> Mavrični pa niso tako ogroženi in niti efektivno diskriminirani (razen seveda strogo paragrafarsko gledano), kot kakih 150kilo revežev v Sloveniji. Bolanih, ubogih, obrezpravljenih, pozabljenih...tako na dnu, da se niti zbrati pod strgano cunjo proseč ne zmorejo!!!!

Ne ga srat, no. Tako razmišljajo katoliki! Je zadnjič ena klicala na radio, ko je veterinar iz nekega zavetišča odgovarjal na vprašanja poslušalcev glede zapuščenih in trpinčenih živali, pa je stara zmešana baba privreščala po telefonu z idejo, da je veterinarja lahko sram njegovega početja, če pa tam zunaj trpijo tudi ljudje!

Na njegovo vprašanje, če trpljenje ljudi pomeni, da moramo nujno z živalmi ravnati še bolj kruto, ter kako naj bi to pomagalo ljudem v stiski, je odgovorila s prepoznavnim tonom za zasedeno linijo.

telbanc> Glede na to, da je bil danes potrjen družinski zakon, se nam obeta še en referendum.....

Tega se pa tudi jaz veselim. Najbolj všeč so mi referendumi, ki jih ustavno sodišče dol pobije! Nič me ne veseli bolj, kot nakupovanje v času nedeljske maše, nyihihihi, če se malo spustim na tvoj nivo, telbanc.

Ampak Billy Bob Thornton ni tisti, ki bi se ga morali bati. Njemu je vseeno, kdo bo koga

Pač! V tej moji primeri je bad cristmas kapitalizem, ki je malo padel iz tirov in se vsaj pri nas, kar pošteno dere na milo deco, ki je vanj verjela. Še sreča, da atiji in tete znajo preusmeriti pozornost. Mama pa že kar grmi: 'prokleta pizda pjana':))

Se strinjam da ni racionalne potrebe niti po dedku mrazu, niti drugih mitih in celo trpljenju kogarkoli ne. Ampak, da me ne zaprejo v belo sobo8-), bom pa tu nehal.

Politika je kupčkanje. Bad santo smo plačali premalo:), prišel je napol na silo, se ga je nažrl, zdaj je malo narobe in ne gre drugače, kot basati, zakaj ni daril in ene in druge, če pa bi razdrli mit, pa pade maska in to je pa prepovedano8-)

Po domače, če kdo ribari konzervativne volivce, da bi speljal potrebne reforme, na žalost brez katoliškega razmišljanja ne gre. S tem se realist v politiki, mora hitro sprijazniti.

P.S. In ja, če hočeš biti kolikor toliko neboljševiški in nekrvav komunist, pa tudi ne:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

"Tega se pa tudi jaz veselim. Najbolj všeč so mi referendumi, ki jih ustavno sodišče dol pobije! Nič me ne veseli bolj, kot nakupovanje v času nedeljske maše, nyihihihi, če se malo spustim na tvoj nivo, telbanc."

Ti si za, jaz sem proti. Ker je nas po prepričanju več, bomo na eferendumu gladko "zmagali". Ja, pa smo spet pri ustavnem sodišču. Zanimivo, ker bo verjetno dalo prednost pravici otroku do "normalne" družine. To pomeni da referendum bo. Tko na kratko.

Sploh nisem in ne bom jezen. Tud če se bo ustavno sodišče odločilo "nelogično", bomo pač to spoštovali. Sej mamo kao demokracijo. In prav je tako. Mislim le na demokracijo. Ko bo še pravna in socialna, bo brez "kao".

Zgodovina sprememb…

Ti si za, jaz sem proti.

Kateri clen v zakonu te pa moti, da bos proti?

"Kateri clen v zakonu te pa moti, da bos proti?"

Če sem proti zakonu pomeni da bojo padli vsi členi. Torej me moti cel zakon. Če pogledaš kakšn post ste mi danes zbrisali, bi lahko začeli tazglabljat kdo je bolj nestrpen. To je tudi glavni vzrok neuspeha istospolno usmerjenih pri nas. Da so po moje preveč nestrpni, agresivni (tako kot njihovo zagovorniki), kar jim v končni fazi prinese večjo razpoznavnost, ampak na naše veselje in njihovo žalost jim ravno to prinese tudi tisto-tisti minus, zaradi česar jih ljudje ne sprejmejo. V našo družbo pač ne moreš prenesti nek vedenjski vzorec iz Amerike, tko kot ne moreš uvesti demokracije v plemenski Afganistan. Ko vam bo to jasno, in boste tolerirali tud vi pisanje, kot ste ga že npr. v podobni temi in se je dovolilo prikazovanje scen iz Leather parade-zdej dvomim da bi se, ko mi brišete nedolžno slikico... (Yipe se sigurno spomni, te debate...)....potem bo mogoče kej....

To gre tko, ti meni brišeš brezvezno sliko, jaz grem pa še z večjim veseljem obkrožit proti na referendum, če zastopiš poanto...("ti jebeš mene na forumu - jaz pa tebe na referendumu").

Zgodovina sprememb…

revvs ::

Po tem zakonu bo v Sloveniji poroka izgledala takole čez max. 10 let:

Ne da bi me to motilo, vendar če gledamo na stanje v sloveniji je čedalje manj dolgih zvez in je vsa ta klasična poroka izgubila na vrednosti že zdavnaj. Vse se dandanes vrti okoli denarja, sploh ne ljubezni in sploh ne pravic. Če bodo lahko bodo ta gej zakon še maksimalno dolgo razpravljali.

galimim ::

Pšenični je izjavil:

Ti si za, jaz sem proti. Ker je nas po prepričanju več, bomo na eferendumu gladko "zmagali". Ja, pa smo spet pri ustavnem sodišču. Zanimivo, ker bo verjetno dalo prednost pravici otroku do "normalne" družine. To pomeni da referendum bo. Tko na kratko.

Referenduma ne bo saj bo večina odločala o manjšini kar je neustavno.
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me

"Referenduma ne bo saj bo večina odločala o manjšini kar je neustavno."

Odloča se tud o pravicah otrok, ne le o pravicah istospolnih. Tle je "caka". Ne moreš zagotovit istospolnim neke pravice na račun drugega. Da je prikrajšan. V nekem smislu tud je.

Zgodovina sprememb…

Sicer slike nisem zbrisal jaz, ampak ugibam lahko, da je bila izbrisana zaradi krsitve clena 2.1. Ce se z izbrisom ne strinjas, imas za to pritozbe.

Pa tudi ce bi bila izbrisana zaradi "homofobfobije" ni to noben razlog za nasprotovanje zakonu, ki ureja pravice starsev in zmanjsuje diskriminacijo.

Ce se ti zdi narobe, da lahko oseba posvoji otroka svojega partnerja ne glede na spol, pejt obkrozit proti, tako dogmaticno glasovanje je pa naravnost zalostno. Ni nepricakovano, je pa zalostno.

V nekem smislu tud je.

V katerem in zaradi katerega clena v zakonu?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hamax ()

Nekega dneva se bo to vse sprejelo, vprašanje kdaj in če bo aktulno potem ko bo sprejeto.

Ma saj ne vem odkod sekirancije okli tega zakonika:)

Parade še vedno ostanejo, četudi je zakon sprejet. Ker je kompromis. Mavrični še vedno ne morejo brez trikov posvojiti otroka, ki ga niso sami spočeli, vsaj eden od novega para, če že picajzlamo okoli. Torej mavrični par, brez preteklosti in trikov, bo še vedno brez posvojenih otrok, kot sem razumel poslance. In to bo po moje parade nadaljevalo. Če se motim, potem so slovenski mavrični, povsem ločeni od svetovnega gibanja.

Ostane pa tudi delna zmaga RKC. Sveta temeljna celica družina, je ostala tudi na papirju ločena in hetero par ima vsaj eno prednost. Tako da....moral bi prej dobro prebrati osnutek, in bi vedel, da se pogovarjajo o sicer dobrem, a še vedno kompromisu.

Vsebuje pa izven tega, polno dobrih rešitev, ki pa seveda niso tako odmevne, saj se poznani moralisti z njimi ne bavijo8-)

Zgodovina sprememb…

Meni je čist vseeno kdo komu v katero luknjo daje in kakšen ritual ima, dokler me ne nadleguje s tem non-stop.

V bistvu tako praktično, kar večini slovencev.

Ampak na ideološkem polju se pa bijejo boji za popolno enakopravnost.

Pomeni, da ko boš, če se ne znajdeš v življenju, na klopci crkaval od mraza, lahko pomisliš, svoboden in enakopraven sem pa le>:D

Zgodovina sprememb…

"V katerem in zaradi katerega clena v zakonu?"

Pritožit se ne mislim. Brezveze.

ČE bo o tem odločalo sodišče bo pred dilemo. Kakšno dilemo, ti veš ravno tako kot jaz. Tle bo vaš zakon v bistvu padel. Folk bo že glasoval, tako kot bo.

telbanc> Odloča se tud o pravicah otrok,

Ja, sej zato. Ne bodo vam dovolili, da bi otroku odvzeli pravico do staršev, ne glede na to, kako nagnusni naj bi ti starši po vašem mnenju bili.

donfilipo> Parade še vedno ostanejo, četudi je zakon sprejet.

Parade ostanejo, dokler bo kdorkoli tepel geje in zmerjal lezbijke.

Tako kot parade veteranov (celo če nihče od njih ne pomni več antifašistične svetovne vojne, ali pa samo cable street pretepa osebno) ostanejo, dokler bodo po svetu butare.

Zgodovina sprememb…

Parade ostanejo, dokler bo kdorkoli tepel geje in zmerjal lezbijke.

No vidiš.

So praktično edini ostanek borbe levice. Nekaj je.

Zdej grem pa po štrik:))

telbanc> ČE bo o tem odločalo sodišče bo pred dilemo. Kakšno dilemo, ti veš ravno tako kot jaz.

Pred dilemo, ali otroku dat pravico, ki mu gre, ali mu jo odvzeti. Glede na to, da otrok ni ničesar kriv, njegovi starši pa še manj - že vemo, kako bo odločilo.

Ni hudič, da se ne boste pritoževali - enako kot ste se pri izbrisanih, pa ko je blo treba potolčt zakon, ki je želel trgovinam kar z dekretom prepovedat konkurirat za sredstva, ki bi po mnenju mnogih morala v pušico.

donfilipo> So praktično edini ostanek borbe levice. Nekaj je.

Nikar tako kislo.

Zgodovina sprememb…

"Kako naprej?

Če bo državni svet vložil veto (kar je precej verjetno, saj je pobudo zanj že napovedal svetnik Rastoslav Reven, predstavnik lokalnih interesov in član SDS), bo moralo zakonik v naslednjem branju podpreti 46 poslancev. Če bo dobil dovolj glasov, bo civilna iniciativa predlagala referendum, ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve pa je že pripravilo pobudo za presojo ustavnosti referenduma. Eden od kamnov spotike novega zakonika je tudi definicija družine, ki je opredeljena kot >>življenjska skupnost otroka z enim ali obema od staršev ali z drugo odraslo osebo, če ta skrbi za otroka<<."

Delo prejle.

Potrjuje tisto, kar sem že rekel. "Sanja svinja kokuruz" do referenduma..... Ustavno sodišče pač ne izpolnjuje več želja "rdeče bouržuazije". To se je pokazalo pri pokojninskem zakonu, to se bo tud tukaj. Bojo pa doteral to do ustavnega...to ne dvomim.

V javnooti se bo pa še bolj krepil občutek, da ta vlada misli na vsako "pasjo procesijo", namesto na gospodarstvo. V bistvu si spet pljuvajo v skledo-sami sebi.

TESKAn ::

Ustavno sodišče pač ne izpolnjuje več želja "rdeče bouržuazije".

Uh, a ni ustavno sodišče leglo komunajzarjev? A se je v teh parih letih popolnoma zamenjala sestava?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

BigWhale ::

Hec je v tem, da je tale verzija zakona, ki je bila sprejeta na nek nacin pirova zmaga. Popravljena verzija zakona, ki je sla skozi je popolnoma zvodenela razlicica predlaganega zakona. Sedaj sprejeti zakon se vedno dela razlike med dvema istospolnima partnerjema in moskim in zensko.

Zaradi ene navadne posrane semantike. Ker so nekateri prevec papeski od papeza in so prepricani, da to kar skleneta dva moska ali pa dve zenski ni 'zakonska zveza' in ni 'poroka' ampak je nekaj drugega. V samem svojem bistvu je pa to tocno to. Skleneta istospolno zvezo. Pozegnano z zakonom. ZAKONSKO ZVEZO!

O ostalih clenih pa kasneje.

Aston_11 ::

Ste doktorirali.

Na hitro eno vprašanje: kot kaj se zagovarja ideja posvojitve otroka po istospolnih starših - kot pravica otroka ali pravica staršev? No ja, staršev, to je spet čudno - kot pravica istospolnega para ali kot pravica otroka?

BigWhale ::

Aston_11 je izjavil:

Ste doktorirali.

Na hitro eno vprašanje: kot kaj se zagovarja ideja posvojitve otroka po istospolnih starših - kot pravica otroka ali pravica staršev? No ja, staršev, to je spet čudno - kot pravica istospolnega para ali kot pravica otroka?

Tukaj ne gre za PRAVICO starsev. Istospolnih ali pa dveh razlicnih spolov! Dajte ze doumeti to. Tukaj gre za to, da imajo istospolni starsi sploh moznost to narediti. Pravice pa nima nihce.

Po mojem se to zagovarja kot pravica. Kaj pa bi drugega bilo? Prej ni imel par možnosti, sedaj ima možnost. Ni to isto kot pravica?

Vsekakor ni dolžnost, da nekdo na klopci kot hetero enočlanska družina posvoji otroka, recimo črnčka.
Je že pametneje, da ima to pravico Angelina z Jollyem, pa makar malo šrek in vzdolž, skratka izredno liberalna, in ji najprivlačnejši moški na svetu dela samo dren. Zato pa ostali masturbatorji prispevajo8-)

Pravica do posvojitve ni dolžnost, ampak stroga selekcija in diskriminacija parov, posameznikov, glede na določene kriterije. Premoženje, duševno zdravje, kaznovanost, karakter, odvisnosti, in zaenkrat tudi spolna orientacija na splošno.

Taka diskriminacija se pač vrši v dobro in zaščito otroka.

Kot se vrši dikriminacija med lečečimi, glede na izobrazbo in prakso, zaradi dobrega pacientov.

Lečil bi tudi jaz za 1000€ neto, užgem s kaldvom po kolenu in ne boli več glava, pa mal kri pušat, ampak so banda neliberalni in diskriminatorni!
>:D

Zgodovina sprememb…

"Taka diskriminacija se pač vrši v dobro in zaščito otroka."

No tako nekako.

amigo_no1 ::

Možnost imaš v pekarni kupiti kruh.

Imaš pravico verjeti, da nastaja toča zaradi svizcev.Tvoj sosed po drugi strani ima vso pravico verjeti, da so zanjo krivi iluminati.

Pekarna je strogo diskriminatorna. Najtrše ponavadi.

Če ni zelembačev, šuštečega, cingljajočega, odobrenja IMF, ali druge banke, ti rečejo: 'crkni'8-)

Kar pa se toče in svizcev tiče, sicer drži, se pa potem začasno domneva, da ne boš meteorolog. Začasno. Namreč meteorolog popularne sorte, si v USA še vedno lahko8-)

Zgodovina sprememb…

Tale diskriminacija malo popuši, če se ne pojasnijo prednosti in slabosti.

Katera? Diskriminacij je toliko, da bi zmanjkalo prostora na serverju, če bi jih našteval za zmerno plačilo.

Diskriminacija pri posvojitvah glede na spolno orientacijo?

Nimam pojma, katera diskriminacija. Zgoraj ne ločim dobro, na kaj se ta diskriminacija nanaša. Morda glede na orientacijo, ne vem.

Še enkrat. Pojem diskriminacija ima več pomenov.

V širšem in edino pravilnem kontekstu, pomeni ločevanje.
V ožjem in nekako skvarjenem pomenu, pa ločevanje glede na raso, spol. Proti tem so se borili levaki sveta:), feministke in antirasisti in zmagali. Razglasili, nekako slavnostno: 'rasne diskriminacije ni več'. V tunelu je obveljalo: diskriminacije ni več, je pa oboje bulshit. Je še vedno tako rasna diskriminacija, kot diskriminacija, le eno hudo zlo, je pa resda odpravljeno!!! Na kratko.

In pri posvojitvah istospolnih parnerjev gre za to, da se pri selekciji primernosti parov, primernih za posvajanje, izloči faktor spolna orientacija. Zaenkrat le toliko, da posvoji lahko istospolni partner biološkega starša, ampak to je že tako, kot če devica vrši felacijo, če gledamo s stališča krščasnke doktrine8-)

Zgodovina sprememb…

««
16 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

parada ponosa / homoseksualnost (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
172959110 (34589) Tear_DR0P

Več podobnih tem