Forum » Loža » Parada ponosa
Parada ponosa
Temo vidijo: vsi
Arto ::
Nobenemu, ampak prav nobenemu posamezniku, pa ni zaradi spolne usmeritve prepovedana veza z nasprotnim spolom
Pa česa vi tukaj še vedno ne razumete? V času rasne segregacije tudi ni bilo nobenemu črncu prepovedana zveza z žensko iste rase. A to se vam zdi tudi čisto ok, in je bilo narobe, da so zahtevali "dodatne pravice"?
jype ::
Thomas> Naj se raje ne da črnega otroka belcem, belega pa črncem. Raje ne. Vendar tudi to je lahko čisto okay kdaj.
Thomas> Roza paru pa nikoli v posvojitev.
To zato ker te je župnik ob krstu ponesreči s tistim plehom po betici kresnu, al obstaja kakšen bolj tehten razlog?
Vajenc> Heteroseksualna oblika družine je omogočila preživetje človeštva
Dej ne ga lomt, no. Heteroseksualna oblika družine ne obstaja. Preživetje človeštva so najprej omogočili tropi, potem plemenska ureditev, danes pa za to skrbijo različne družbene ureditve. "Heteroseksualna družinska celica" je neka srednjeveška novotarija - še v Egiptu, Grčiji in Rimu je bila družba zelo liberalna kar se tiče različnih oblik družine.
Thomas> Roza paru pa nikoli v posvojitev.
To zato ker te je župnik ob krstu ponesreči s tistim plehom po betici kresnu, al obstaja kakšen bolj tehten razlog?
Vajenc> Heteroseksualna oblika družine je omogočila preživetje človeštva
Dej ne ga lomt, no. Heteroseksualna oblika družine ne obstaja. Preživetje človeštva so najprej omogočili tropi, potem plemenska ureditev, danes pa za to skrbijo različne družbene ureditve. "Heteroseksualna družinska celica" je neka srednjeveška novotarija - še v Egiptu, Grčiji in Rimu je bila družba zelo liberalna kar se tiče različnih oblik družine.
Thomas ::
Hja, mi je prav žal, homoseksualna gospoda in simpatizerji. Te "pravice" pač ne boste dosegli zlepa in jaz sem vesel da je ne boste.
Če me imate zaradi tega za retardiranega ali karkoli, nič ne de.
Če me imate zaradi tega za retardiranega ali karkoli, nič ne de.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
še v Egiptu, Grčiji in Rimu je bila družba zelo liberalna kar se tiče različnih oblik družine.
Absolutno. Še kakšen suženj je bil (kot) družinski član, otroke do enega leta starosti je bilo mogoče ubiti brez posledic v Rimu, v Kartagini so jih pa kar žrtvovali še do skoraj odraslih let.
Po tem se ne bi zgledovali, niti po "človekoljubnih" zahtevah Roza kluba.
Thomas> Če me imate zaradi tega za retardiranega ali karkoli, nič ne de.
Sam si se torej odločil, da si retardiran? Obstaja tudi druga možnost - pokažeš argument, pa bomo morda tudi drugi sprejeli, da homoseksualnim družinam ni pametno dovoliti, da posvojijo otroke.
Al je ta argument na vpogled samo določeni druščini svečenikov in šamanov? Ni za rajo?
Sam si se torej odločil, da si retardiran? Obstaja tudi druga možnost - pokažeš argument, pa bomo morda tudi drugi sprejeli, da homoseksualnim družinam ni pametno dovoliti, da posvojijo otroke.
Al je ta argument na vpogled samo določeni druščini svečenikov in šamanov? Ni za rajo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Thomas, to nima nobene veze. Argument je bil, da heteroseksualna monogamna družina ni nek vsesplošni naravni standard, ki je vedno obstajal in je temelj družbe. In niti ni nobenega pametnega razloga, da bi bil.
Thomas> Te "pravice" pač ne boste dosegli zlepa in jaz sem vesel da je ne boste.
Smo jo že, samo še par vasi na južni strani alp je treba potegnit v 20. stoletje.
Smo jo že, samo še par vasi na južni strani alp je treba potegnit v 20. stoletje.
Zgodovina sprememb…
Meni je vseeno če trije homoseksualci živijo skupaj. Poljubno število. To je njihova svoboda, ki ji ne oporekam.
Vendar otrok ne boste posvajali.
hamax ::
Še kakšen suženj je bil (kot) družinski član, otroke do enega leta starosti je bilo mogoče ubiti brez posledic v Rimu, v Kartagini so jih pa kar žrtvovali še do skoraj odraslih let.
In vsega tega smo se resili s hetero porokami, ane?
Bog ne daj, da bi dopustili gejem da se porocajo, ker bi s tem prej ali slej dopustili tudi suzenjstvo im zrtvovanje otrok.
Thomas> Vendar otrok ne boste posvajali.
Jih že - samo še tole podalpsko vas je treba harmonizirati z zahodno civilizacijo. Da ne bo več preganjanja čarovnic in kar je še takih zaostalih reči.
Jih že - samo še tole podalpsko vas je treba harmonizirati z zahodno civilizacijo. Da ne bo več preganjanja čarovnic in kar je še takih zaostalih reči.
Vajenc ::
Nobenemu, ampak prav nobenemu posamezniku, pa ni zaradi spolne usmeritve prepovedana veza z nasprotnim spolom
Pa česa vi tukaj še vedno ne razumete? V času rasne segregacije tudi ni bilo nobenemu črncu prepovedana zveza z žensko iste rase. A to se vam zdi tudi čisto ok, in je bilo narobe, da so zahtevali "dodatne pravice"?
Ne samo, da se črnc ni smel poročiti z belko, tudi belka ne s črncem ali belec s črnko. Čeprav so bile takšne rasno mešane zveze že davno prej nekaj povsem normalnega. Pleme je vdrlo na tuje ozemlje, posililo tuje žene in vmes se je celo razvila kakšna ljubezen. Vse za reprodukcijo svojih genov. Gejem nikoli do sedaj ni bilo bistvo življenja reprodukcija. Sedaj pa vrat na nos izenačitev pravic, ki so se razvile iz točno teh naštetih teženj po reprodukciji.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Poročati v polnem smislu se pač ne morejo in kar naj tako ostane.
Lahko seveda protestirate - a ni po vašem. Naj tudi nikoli ne bo.
Lahko seveda protestirate - a ni po vašem. Naj tudi nikoli ne bo.
Da citiram Jureta:
Gejem nikoli do sedaj ni bilo bistvo življenja reprodukcija.
Kako hudica pa to ves?
Ne samo, da se črnc ni smel poročiti z belko, tudi belka ne s črncem ali belec s črnko. Čeprav so bile takšne rasno mešane zveze že davno prej nekaj povsem normalnega. Pleme je vdrlo na tuje ozemlje, posililo tuje žene in vmes se je celo razvila kakšna ljubezen. Vse za reprodukcijo svojih genov. Gejem nikoli do sedaj ni bilo bistvo življenja reprodukcija. Sedaj pa vrat na nos izenačitev pravic, ki so se razvile iz točno teh naštetih teženj po reprodukciji.
Po tej logiki bi morali prepovadati tudi poroke neplodnim. Al si pa vsaj priznat, da so vsi neplodni ljudje, ki se poročijo idioti.
Da citiram South Park:
Mr. Garrison:
Thanks, everyone! It's great to be back. I'm a man again! Thanks to my very special new friend. [The mouse appears on his shoulder, with no more penis attached to it.] But you know, I've learned that I've really been a dude all along. Because the key difference between men and women, is that women can have babies. If you can't have babies then... You're a man.
Thompson:
Whoa-uh, wait, uh, hang on a second, my wife had ovarian cancer, so she can't have babies.
Mr. Garrison:
Well then get an AIDS test, Thompson, 'cos your wife's a dude, faggot.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Arto ()
Limit-sky ::
Thomas> Vendar otrok ne boste posvajali.
Tole pa drži, ja. Vse gay ne-parade po svetu se odvijajo zgolj zaradi solidarnosti do podalpske državice. In Irana, seveda.
OrkAA ::
Kolk mamo fajn okolje v Ljubljani: http://www.narobe.si/myblog/spet-homofo...
_ZATO_ so potrebne take parade.
_ZATO_ so potrebne take parade.
Kaj Hamax, si tako raztogoten, da ponavljaš zmerljivke za jurčkom?
Moram rečt, da sem totalno neprizadet. Enako kot od zahtev Roza lobija.
Ne, je moj odgovor. Nočem te vaše "pravice", ne tangira me togota nekaterih "pro".
Kot je rekla Nancy - "Just say no!"
Moram rečt, da sem totalno neprizadet. Enako kot od zahtev Roza lobija.
Ne, je moj odgovor. Nočem te vaše "pravice", ne tangira me togota nekaterih "pro".
Kot je rekla Nancy - "Just say no!"
Ni, da bi blo težko, nima pa nobenega smisla da je težje, kot za heteroseksualne pare.
Zaenkrat po svetu lahko lgbt par posvoji otroke v teh državah:
Andorra, Argentina, Belgium, Brazil, Canada, Denmark, Iceland, Netherlands, Norway, South Africa, Spain, Sweden, United Kingdom: England and Wales, Scotland, Uruguay
in v teh provincah:
Australia: Western Australia, Australian Capital Territory and New South Wales, Mexico: Mexico City, United States: the District of Columbia, New Jersey, New York, Indiana , Maine, California, Connecticut, Illinois, Massachusetts, Oregon, Vermont, Florida, unincorporated territory of Guam
Otroka partnerja lahko istospolni partner posvoji v:
Finland, Germany, Greenland, Israel
in v teh provincah:
Australia: Tasmania, United States: Pennsylvania
Ni nekaj neobičajnega v razvitih državah, skratka.
Zaenkrat po svetu lahko lgbt par posvoji otroke v teh državah:
Andorra, Argentina, Belgium, Brazil, Canada, Denmark, Iceland, Netherlands, Norway, South Africa, Spain, Sweden, United Kingdom: England and Wales, Scotland, Uruguay
in v teh provincah:
Australia: Western Australia, Australian Capital Territory and New South Wales, Mexico: Mexico City, United States: the District of Columbia, New Jersey, New York, Indiana , Maine, California, Connecticut, Illinois, Massachusetts, Oregon, Vermont, Florida, unincorporated territory of Guam
Otroka partnerja lahko istospolni partner posvoji v:
Finland, Germany, Greenland, Israel
in v teh provincah:
Australia: Tasmania, United States: Pennsylvania
Kako hudica pa to ves?
Ker sem vedeževalec in vidim, da se iz dveh lulijev ni dalo narediti tretjega.
Po tej logiki bi morali prepovadati tudi poroke neplodnim. Al si pa vsaj priznat, da so vsi neplodni ljudje, ki se poročijo idioti.
Po moji knjigi ne. Za take poznamo kakšno okvaro imajo in se jih tudi vse uspešnjeje zdravi oz. omogoči oploditev iz jajčeca partnerke in semenčic partnerja.
Woody Allen
Woody Allen
Vajenc> Ker sem vedeževalec in vidim, da se iz dveh lulijev ni dalo narediti tretjega.
We can do miracles today!
Vajenc> Po moji knjigi ne. Za take poznamo kakšno okvaro imajo in se jih tudi vse uspešnjeje zdravi oz. omogoči oploditev iz jajčeca partnerke in semenčic partnerja.
Sej homoseksualni pari ne zahtevajo, da jih "ozdravimo". Samo nehat jih moramo z zakonom obravnavati drugače kot ostale pare.
We can do miracles today!
Vajenc> Po moji knjigi ne. Za take poznamo kakšno okvaro imajo in se jih tudi vse uspešnjeje zdravi oz. omogoči oploditev iz jajčeca partnerke in semenčic partnerja.
Sej homoseksualni pari ne zahtevajo, da jih "ozdravimo". Samo nehat jih moramo z zakonom obravnavati drugače kot ostale pare.
Bi blo nujno narest to bolj neobičajno.
Odvzeti "pridobljene pravice" večim posebnim interesnim skupinam, da bi lahko povečali svobodo vseh posameznikov.
Tud če boste hudi, nič ne de.
Kaj Hamax, si tako raztogoten, da ponavljaš zmerljivke za jurčkom?
Nekdo jih mora, ce nisi pripravljen odgovoriti na preprosto vprasanje zakaj.
Ker sem vedeževalec in vidim, da se iz dveh lulijev ni dalo narediti tretjega.
Pa kljub temu jim nekako uspe priti do otrok. Verjetno s crno magijo.
Thomas> Bi blo nujno narest to bolj neobičajno.
Razlog, prosim, sicer bo treba res nadaljevati z neokusnim žaljenjem (kakor je tudi tvoje pisanje žaljivo do vseh ki bi radi imeli svoje otroke "legalizirane", pa jih ne morejo legalizirati zaradi tebi podobnih).
Razlog, prosim, sicer bo treba res nadaljevati z neokusnim žaljenjem (kakor je tudi tvoje pisanje žaljivo do vseh ki bi radi imeli svoje otroke "legalizirane", pa jih ne morejo legalizirati zaradi tebi podobnih).
Odvzeti "pridobljene pravice" večim posebnim interesnim skupinam
Naprimer vsem hetero parom?
Če prav razumem, je Thomas za tiranijo večine. Če razmišljamo na ta način, bi morali v ZDA ukinit ločitev cerkve in države - itak je okrog 90% ljudi tam Kristjanov. Če oni hočejo, da država podpre krščanstvo kot državno vero, je to povsem prav, tako se jim namreč poveča svoboda.
Thomas> Odvzeti "pridobljene pravice" večim posebnim interesnim skupinam, da bi lahko povečali svobodo vseh posameznikov.
Mislim, da lahko kapitalistom odvzamemo nelegalno (z nasiljem!) pridobljeno pravico do zasebne lastnine. S tem svoboda vseh neizmerno poveča, s kolektivizacijo pa tudi prihranimo pri energiji in ohranjamo naravo čisto in zdravo.
Takle je postal stric Thomas na stara leta. Kako žalostno.
Mislim, da lahko kapitalistom odvzamemo nelegalno (z nasiljem!) pridobljeno pravico do zasebne lastnine. S tem svoboda vseh neizmerno poveča, s kolektivizacijo pa tudi prihranimo pri energiji in ohranjamo naravo čisto in zdravo.
Takle je postal stric Thomas na stara leta. Kako žalostno.
V ZDA bi morali ukiniti recimo "pozitivno diskriminacijo homoseksualcev". Ker tam jo imajo. To mora proč, čimprej.
Če prav razumem, je Thomas za tiranijo večine.
Tudi, če je proti nič ne pomaga. V demokraciji tako pač je.
Woody Allen
Woody Allen
USS Liberty ::
Ne, nisem. Če bi dejansko prebral, kar sem zapisal, bi to tudi vedel.
seveda si... ravno meni si z nekimi kvazi znanstvenimi raziskavami dokazoval gejevsko superiornost pri vzgajanju otrok. Homoseksualci naj bi bili po tistih tvojih kvazi raziskavah tudi inteligentnejši od heteroseksualcev...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Thomas> V ZDA bi morali ukiniti recimo "pozitivno diskriminacijo homoseksualcev". Ker tam jo imajo. To mora proč, čimprej.
Seveda je nimajo. To je propaganda tvojega fašističnega kolega USS Libertyja.
USS Nimitz> seveda si... ravno meni si z nekimi kvazi znanstvenimi raziskavami dokazoval gejevsko superiornost pri vzgajanju otrok. Homoseksualci naj bi bili po tistih tvojih kvazi raziskavah tudi inteligentnejši od heteroseksualcev...
Seveda nisem, a tudi ti nisi prebral ničesar od napisanega. Iz besedila, kjer se pojavi beseda "homo", si sposoben razbrati samo "VSE POBIT!".
Seveda je nimajo. To je propaganda tvojega fašističnega kolega USS Libertyja.
USS Nimitz> seveda si... ravno meni si z nekimi kvazi znanstvenimi raziskavami dokazoval gejevsko superiornost pri vzgajanju otrok. Homoseksualci naj bi bili po tistih tvojih kvazi raziskavah tudi inteligentnejši od heteroseksualcev...
Seveda nisem, a tudi ti nisi prebral ničesar od napisanega. Iz besedila, kjer se pojavi beseda "homo", si sposoben razbrati samo "VSE POBIT!".
Zgodovina sprememb…
OrkAA ::
USS Liberty: Otroke bi vzgajali LJUDJE, lahko so beli, crni, rumeni, homoseksualci, heteroseksualci, karkoli zelis.
Mi ne govorimo, da bi dali otroke homoseksualcem, temvec LJUDEM. In tega ti ne razumes.
Tezko je, ce poskusas na vsako stvar nalepiti nalepko.
Mi ne govorimo, da bi dali otroke homoseksualcem, temvec LJUDEM. In tega ti ne razumes.
Tezko je, ce poskusas na vsako stvar nalepiti nalepko.
Vajenc> V demokraciji tako pač je.
V naši (in tud ameriški) ne.
Kako pa se drugače definira neuspelo pokojninsko reformo zaradi referenduma?
Woody Allen
Woody Allen
Vajenc> Kako pa se drugače definira neuspelo pokojninsko reformo zaradi referenduma?
Demokratično voljo ljudstva. Kljub temu pa ne smeš nikogar diskriminirati zaradi osebne okoliščine (in ko popravimo še težavo s homoseksualnimi družinami, bo vse kul).
Demokratično voljo ljudstva. Kljub temu pa ne smeš nikogar diskriminirati zaradi osebne okoliščine (in ko popravimo še težavo s homoseksualnimi družinami, bo vse kul).
Vajenc> V demokraciji tako pač je.
V naši (in tud ameriški) ne.
Kako pa se drugače definira neuspelo pokojninsko reformo zaradi referenduma?
Pokojninska reforma nima nič z zaščito manjšin.
Jaz sem govoril o demokraciji, kjer prevlada tiranija večine.
Woody Allen
Woody Allen
Vajenc> Jaz sem govoril o demokraciji, kjer prevlada tiranija večine.
Upokojencev k sreči še ni večina.
Upokojencev k sreči še ni večina.
Obračaj kakor hočeš. Namišljena "pravica" homoseksualcev do častnega naziva "zakonski par" je čista utvara, ki ji večina trmasto nasprotuje.
Ti se kar huduj, saj pravim. Tole ne bo šlo skozi, kar planirate.
Kaj pa vidim? Da organizirate "parade ponosa". S tem dosegate kontraučinek.
Thomas> Da organizirate "parade ponosa". S tem dosegate kontraučinek.
Jaz jih ne vidim, še nisem nobene. Me sploh ne ganejo.
Sem prosil za kakšno fotografijo kakšne parade, da bi videl v čem je problem, pa se je izkazalo, da nekoga moti napis "VSTAJA LESBOSOV".
Me zanima kolk ljudi moti, da meni na hlačah piše "40°C".
Jaz jih ne vidim, še nisem nobene. Me sploh ne ganejo.
Sem prosil za kakšno fotografijo kakšne parade, da bi videl v čem je problem, pa se je izkazalo, da nekoga moti napis "VSTAJA LESBOSOV".
Me zanima kolk ljudi moti, da meni na hlačah piše "40°C".
Če še parad ne spremljaš, ti si mi nek zaveznik Roza kluba. Figo.
P.S.
40 stopinj Celzija? Maš tako vročino?
P.S.
40 stopinj Celzija? Maš tako vročino?
Thomas> 40 stopinj Celzija? Maš tako vročino?
Nimam pojma. Nek peder mi je to napisal na listek, ki je všit v hlačah.
Thomas> Če še parad ne spremljaš, ti si mi nek zaveznik Roza kluba. Figo.
Zakaj bi bil zaveznik? Jaz bi samo rad, da jih retardirana (in protislovna) zakonodaja ne omejuje v njihovih življenjih. Nima to nobenega smisla in nikomur (razen retardirancem, ki so obsedeni s cerkveno moralo - za te pa tudi že obstajajo prava zdravila) ne koristi.
Nimam pojma. Nek peder mi je to napisal na listek, ki je všit v hlačah.
Thomas> Če še parad ne spremljaš, ti si mi nek zaveznik Roza kluba. Figo.
Zakaj bi bil zaveznik? Jaz bi samo rad, da jih retardirana (in protislovna) zakonodaja ne omejuje v njihovih življenjih. Nima to nobenega smisla in nikomur (razen retardirancem, ki so obsedeni s cerkveno moralo - za te pa tudi že obstajajo prava zdravila) ne koristi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | parada ponosa / homoseksualnost (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 59237 (34716) | Tear_DR0P |