» »

TV Tuner za prenosnik???

TV Tuner za prenosnik???

Jankolovski ::

Zdravo kot vidim je veliko tv tunerjev za prenosnik na trgu, zato se ne znam odločiti katerega kupiti, sam nisem uporabljal še nobenega, zato me zanima kateri ima DOBER SIGNAL in da deluje v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji in Grčiji?

Jankolovski ::

WAW ful odgovorov zgleda da noben nima iskušenj z TV tunerji za prenosnik al kaj???

bartmatej ::

Če te interesira imam jaz za prodat enega Pinacla - preverjeno dela v SLO in HR, tudi drugje bi moglo delat.
Če te zanima pa na bartmatej@gmail.com

LP Matej

_koki_ ::

Ja kaj si pa gledal od tunerjev, klumpa je veliko za kupit, če pa hočeš kaj konkretnejšega bo pa treba okrog 100eur reskirat!
Sam uporabljam terratec cinergy htc usb xs hd, je hibrid (dvb-c, dvb-t, analogen, video vhodi, slika v sliki) zraven pa dobiš tudi daljinec z veliko različnimi profili za krmiljenje računalnika (windows media player, windows media center,...), podpira mpeg 2, mpeg 4, h.264 in je primeren za vsa področja, deluje pa v vseh operacijskih sistemih (preverjeno deluje v vseh windowsih 32 in 64-bitnih ter osx)...
Če že kupuješ kupi enkrat pa konkretno, ne it po moji poti, ker to je tretji tuner ki sem ga kupil!!!

refosk ::

Pogledaš lahko tudi Hauppauge WinTV HVR-930C.

Jankolovski ::

Hvala za tole, neki me še zanima jst mam eno philips analogno anteno doma in zdej me zanima če bi to delal če jst anteno prklopm na ta usb tv tuner k ma dvb-t?
Mislu sm pa da bi tole kupu LINK

Jankolovski ::

Evo TOLE anteno mam

Realman ::

Jaz se ne bi strinjal, da bo sprejem boljši če ima tuner za 100€. To so težke buče:)) Dejstvo je, da je v slo zelo slab digitalni signal. Jaz ti lahko ponudim poceni tuner, če te zanima. Več zasebno. Bistvo je antena in ne tuner.
Tisti antene, ki so priložene zraven, pa so eno veliko sra**e. Da se pa izdelati dokaj poceni antena za boljši signal. Vendar še vedno jo moraš postaviti praktično ven iz stanovanja, oz. saj na okno.

_koki_ ::

Aja zdaj je pa signal slab, če maš ti klump od tunerja, zakaj pa men pol vse naše digitalne kanale lovi brez problema s priloženo anteno brez ojačevalca, pa je nimam nikjer zunaj nameščene??
Sam sem napisal da sem mel pred tem že dva tunerja in z gotovostjo trdim, da ti klump tunerji do kolen ne sežejo priznanim firmam, ki se s tem ukvarjajo že desetletja, pa naj govorimo o sprejemu signala ali o kvaliteti priložene programske opreme!
Zakaj pa prodajaš ta klump od tunerja naprej, če je res tok dobr??

Jankolovski ::

A ste sploh pogledal kaj sm napisu? Pa linki? Odgovorte prosim na vprašanje ne se pa tle neki kregat!

Realman ::

Priznam nisem probal tunerja za 100€. Znam pa naredit simpl anteno, pa potem začuda najde brez problema, pa če verjameš ali ne. Da je pa signal v sloveniji zelo slab, pa lahko malo forume pregledaš, ki razpredajo o tej temi. Imam več tunerjev, sam uporabljam istega. (cena 20€) Začuda dela brez problema.
jankolovski: z anteno ki jo zgoraj omenjaš, bi moral loviti vse slovenske kanale tudi v hiši-stanovanju. Sploh, če si kje v malo večjem mestu doma. Zgoraj omenjeni gigabytov tuner pa isto slabo lovi kot noname kitajski. V zgoraj napisane besede od kokija pa malo dvomim. Le zakaj imajo potem tunerji anteno????


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko dB pri DVB-T notranji anteni

Oddelek: Pomoč in nasveti
294937 (3956) lovro535v2
»

DVB-TUSB TV USB Dongle ne deluje

Oddelek: Pomoč in nasveti
344382 (3196) kontra
»

Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
27564769 (22477) k4vz0024
»

TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanala

Oddelek: Kaj kupiti
74522 (3443) sokel
»

TV Tunerji - Kako naj se odločim?

Oddelek: Zvok in slika
303427 (2860) zzan

Več podobnih tem