Forum » Igre » Test Drive Unlimited 2 Ibiza Cup 1 Problem
Test Drive Unlimited 2 Ibiza Cup 1 Problem
zee ::
Igro si brzkone kupil? Nalozi zadnje popravke. Ce se vedno ne dela, kontaktiraj zaloznika.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Sandi1987 ::
Slika:
Avto sem kupil in ne morem začeti dirke. Ali moraš biti pri vseh Tournament-ih prvi (C4, A6 itd.)? Pri nekaterih sem bil skupno 2. ali 3.
Avto sem kupil in ne morem začeti dirke. Ali moraš biti pri vseh Tournament-ih prvi (C4, A6 itd.)? Pri nekaterih sem bil skupno 2. ali 3.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
zee ::
Igro (ne avto!) si brzkone kupil? Nalozi zadnje popravke. Ce se vedno ne dela, kontaktiraj zaloznika.
zee
Ali moram tudi vse tiste dirke dokončati, ki se zraven odšteva čas (8/100 sem jih dokončal).
Matev ::
mogoče nimaš pravega avta (moraš imeti pravi tip - če imaš predobrega te ne spusti)
ali pa nisi naredil še izpita (tudi to obstaja v tej igri - za vsak tip dirk je potrebno narediti svoj izpit v avtošoli)
ali pa nisi naredil še izpita (tudi to obstaja v tej igri - za vsak tip dirk je potrebno narediti svoj izpit v avtošoli)
Kupil sem vse C4 avtomobile in z nobenim ne morem začeti dirke. Vse izpite sem naredil. Zanima me, če moraš biti pri vseh Tournament-ih prvi? Ali si lahko tudi 2. ali 3.?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Assetto Corsa (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 101351 (1036) | Buggy |
» | Sim Racing Slo-Tech KotičekOddelek: Igre | 3639 (1160) | globoko grlo |
» | Need For Speed: ProStreet (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 29156 (16532) | Sandi1987 |
» | Ali firewall sploh vpliva na varnost računalnika?Oddelek: Omrežja in internet | 2507 (1955) | Poldi112 |
» | Kolesarska dirka po SLO.Oddelek: Šport | 1996 (1858) | tejo |