Forum » Šport » Kolesarska dirka po SLO.
Kolesarska dirka po SLO.
andro ::
Danes se je začela dirka po slovenij. Osem etap ki bo potekalo v vsej Sloveniji. Danes je bil štart v Čatežu in cilj v Beltincih. Več informacij na Kolesarska Zveza Slovenije. Jutri kar dve etapi ena z ciljem na Ptuju in druga gorski kronometer na Rolgo.
Napišite svoje mnenje o kolesarstvu ali dirki.
Napišite svoje mnenje o kolesarstvu ali dirki.
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
- spremenilo: andro ()
Nemelk ::
ker sm neki tut gasilca, bom v petk redar nekje ob cest in zato malo v šoli mankal, JUPIIIIIII!
Nemelk ™
Jaz sem danes in jutri zadolžen. Malo počitka od šole.
Dajmo Perutnina Ptuj! Vse bomo nagonli .
Dajmo Perutnina Ptuj! Vse bomo nagonli .
Tomi ::
Kolesarstvo? Ja zakon, ne. Jaz vsaj lep dan ali uro izkoristim za kolo, pa čeprav je vsega bolj malo ( letno recimo 3000 km ).
Glede dirke po Sloveniji mi je žal, da je ne morem spremljati, samo bom pa pogledal, ko bodo v Ljubljani.
Seveda pa bom obvezno šel pogledati Giro..
Glede dirke po Sloveniji mi je žal, da je ne morem spremljati, samo bom pa pogledal, ko bodo v Ljubljani.
Seveda pa bom obvezno šel pogledati Giro..
metrodusa.blogspot.com
To klupska dirka samo povabljeni klubi. Omejeno je max. število tekmovalcev iz vsake ekipe. Jaz mislim da je premalo navdušencev za kolesarstvo. Vsaj na Ptuju.
No strugle no joy!
luni ::
Hmmm, kolesarstvo me je zacelo zanimati pred tocno stirimi dnevi, ko sem si kupil novi bajk. Pod kolesarstvo mislim MTB :).
Ce je kdo iz MBja in je pripravljen s seboj vzeti novinca s hardtail peciklom na kako bolj izi turo naj se oglasi :)
Ce je kdo iz MBja in je pripravljen s seboj vzeti novinca s hardtail peciklom na kako bolj izi turo naj se oglasi :)
Artificial Intelligentia
Maš prav sem se zmotil. Sem pisal kar iz glave. Da naredim še malo rekalame. Se opravičujem za to da bom raztegnil forum.
No strugle no joy!
Upam, da nas bo jutri tip za analizno prej spustil, da lahko grem gledat cij v Ljubljani.
Luni: če se ti da, lahko za ogrevanje prikolesariš do Žalca ( nekaj več kot 60 km ), potem imam pa par lepih tur
Luni: če se ti da, lahko za ogrevanje prikolesariš do Žalca ( nekaj več kot 60 km ), potem imam pa par lepih tur
metrodusa.blogspot.com
kuzifix ::
Tomi, sam 3000?? Kaj pa hemeroidi pa impotenca?
Sej drgac pa MTB rulz, predvsem downhill ... Sam mene je zacetno navdusenje minil po bliznjem srecanju s parimi bukvami, robidami pa koprivami ...
Sej drgac pa MTB rulz, predvsem downhill ... Sam mene je zacetno navdusenje minil po bliznjem srecanju s parimi bukvami, robidami pa koprivami ...
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
Danes mi na žalost ni uspelo priti na cilj v Ljubljani, da bi videl menda sijajen šprint, ampak se zgodi.. Sem pa potem pokasiral eno majico pri Adrii ( vsaj nekaj ). Druga plat medalje pa je, da sem bil z eno prijetno sošolko na kosilu.
Luni: ja, nekje je treba začeti.. Seveda je bila fora. Sicer pa, ker si ravno iz Maribora, ena lepa tura je od Hoč proti Pohorju ( ne vem natančno kam, vem, da je zelo sveža, dosti široka cesta ). Če ne pa pojdi za začetek na nekaj krajšega ( recimo 20 km ), da se navadiš na kolo, potem boš pa itaq sam našel primerne ture. So--> explore
Kuzifix:ravno dovolj je za malo boljšo kondicijo. Sicer je pa res kar malo freaky, ko greš s kakšnih 55 po makadamu in ne veš, kaj bo za naslednjim ovinkom. Samo še bolje je pa to na cesti pri 70..
Luni: ja, nekje je treba začeti.. Seveda je bila fora. Sicer pa, ker si ravno iz Maribora, ena lepa tura je od Hoč proti Pohorju ( ne vem natančno kam, vem, da je zelo sveža, dosti široka cesta ). Če ne pa pojdi za začetek na nekaj krajšega ( recimo 20 km ), da se navadiš na kolo, potem boš pa itaq sam našel primerne ture. So--> explore
Kuzifix:ravno dovolj je za malo boljšo kondicijo. Sicer je pa res kar malo freaky, ko greš s kakšnih 55 po makadamu in ne veš, kaj bo za naslednjim ovinkom. Samo še bolje je pa to na cesti pri 70..
metrodusa.blogspot.com
kuzifix ::
Dirke nism spremlu ... Razn u dnevniku neki malga ... Zeh, ni dost adrenalina.
Tomi: Se bols 75 po makadamu, pa ne ves kaj je za naslednjim ovinkom ... Pol pejt pa avto prehitevat u nepregleden ovink ... Whoppeee, hosta, here I come ...
Tomi: Se bols 75 po makadamu, pa ne ves kaj je za naslednjim ovinkom ... Pol pejt pa avto prehitevat u nepregleden ovink ... Whoppeee, hosta, here I come ...
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
Kuzifix: verjamem.. Samo nimam v okolici enega primernega klanca, da bi preiskusil. Sicer je pa mogoče bolje, da ne, ker včasih je bolje biti cel, kot pa poln adrenalina...
metrodusa.blogspot.com
`DoC ::
Tomi, če se ne motim si reku da si iz Žalca, torej če te zanima MTB se lahko kdaj zmenma, in še to: če si rekel da ni hriba v okolici kaj pa Celjska koča, al pa gora oljka v savinjski dolini? Drgač pa je savinska dolina bl ravna kot ne in po ravnem je dolgčas
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Dark-Frodo: ja, te hribe sem pozabil, ker sem bil mogoče enkrat gor, ker ponavadi imam kakšne druge ture. Sedaj še bolj ali manj nimam preveč kondicije ( ker sem večino časa v Ljubljani ), bo pa verjetno kaj bolje, ko naredim še kakšen izpit. Recimo čez kašnem mesec mejlaj, pa se lahko zmeniva. Bom do takrat šel parkrat na Mrzlico ali pa do Logarske..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kolesarjenje na daljše razdalje (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 10401 (7132) | energetik |
» | S kolesom na morjeOddelek: Loža | 18299 (14966) | BrezCilja |
⊘ | Jani BrajkovičOddelek: Loža | 4223 (1008) | ZLOky |
» | tour de franceOddelek: Loža | 3638 (2929) | IČA |