Forum » Igre » Assetto Corsa
Assetto Corsa
gddr85 ::
če misliš ACC se mi zdi si imel tipke I,O,P za meni, kjer imaš tud cajt da greš v pit, sicer pa..
"In each race, there is a mandatory 10-minute pit window for changing drivers and tyres. No refuelling is allowed."
pravila: https://www.assettocorsa.net/forum/inde...
"In each race, there is a mandatory 10-minute pit window for changing drivers and tyres. No refuelling is allowed."
pravila: https://www.assettocorsa.net/forum/inde...
Skyman ::
Assetto Corsa Competizione Next-Gen Date & Mobile Version Revealed
https://wccftech.com/assetto-corsa-comp...
The next-gen release date of Assetto Corsa Competizione has been announced as the 24th of February, 2022.Assetto Corsa Competizione comes to the PlayStation 5 and Xbox Series S & X, it will be absolutely free for current-gen owners of the game.
https://wccftech.com/assetto-corsa-comp...
The next-gen release date of Assetto Corsa Competizione has been announced as the 24th of February, 2022.Assetto Corsa Competizione comes to the PlayStation 5 and Xbox Series S & X, it will be absolutely free for current-gen owners of the game.
b3D_950 ::
Nekje bral, da bo nova verzija na osnovi v1.x - z boljšo fiziko/grafiko.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
Buggy ::
Te mantre nikoli nisem stekal. AC originl je delala plafon v racing simulacijah tudi z lasersko skeniranimi progami. Tudi VR je podpirala. ACC je prisla na plano kot alfa game v startu, ki sem jo seveda kupil a ni ponudila nekaj novega/drugacnega pa se dolgo casa sem moral zgolj lambota nabijat, ki sem ga lahko tudi v AC, dokler se nisem navelical, sicer sem pa itaq bolj Rally sim racer, se mi je pa vseeno frzmagalo, kako se opeva fiziko na pistah, kjer niti ni tako pomembna, pa tudi VR ni bas dodelan v ACC.
Cutit bolid in fiziuko je potrebno na progah, kjer imas razlicne oprijeme, skoke prenos teze na pesku ali asfaltu ni isto...kaj sele sneg ali led, kjer moras throttle management konkretno obvladat.
AC je zame se zmeraj dos bolj kul kot ACC..ce ze vozim piste, kar sicer ne pocnem. Fizika pride do izraza na volanu dosti bolj v rally sceni, ko je treba na vsak moment dosti bolj iporovizirati in kompenzirati zafuke...in to mi je najbolj vsec. Dirt rally 2-0 ima tudi zelo dobo implementiran VR. Izkusnja za volanom je nora.
Sam recem, da se proper implementirana fizika dost bolj intenzivo zna dogajat v kaksnem drugem, ne tako znanem simu! Ce ni glih legit je pa tolk bol izzivalna :D
Cutit bolid in fiziuko je potrebno na progah, kjer imas razlicne oprijeme, skoke prenos teze na pesku ali asfaltu ni isto...kaj sele sneg ali led, kjer moras throttle management konkretno obvladat.
AC je zame se zmeraj dos bolj kul kot ACC..ce ze vozim piste, kar sicer ne pocnem. Fizika pride do izraza na volanu dosti bolj v rally sceni, ko je treba na vsak moment dosti bolj iporovizirati in kompenzirati zafuke...in to mi je najbolj vsec. Dirt rally 2-0 ima tudi zelo dobo implementiran VR. Izkusnja za volanom je nora.
Sam recem, da se proper implementirana fizika dost bolj intenzivo zna dogajat v kaksnem drugem, ne tako znanem simu! Ce ni glih legit je pa tolk bol izzivalna :D
PrimozR ::
Fizika na pisti ni važna? Rly?
Govora je lahko tudi o tisočinkah razlike, vsak detajl pa lahko prinese prednost. Fizika in force feedback je na pisti še kako pomembna stvar.
Govora je lahko tudi o tisočinkah razlike, vsak detajl pa lahko prinese prednost. Fizika in force feedback je na pisti še kako pomembna stvar.
oo7 ::
Assetto Corsa EVO pride 16 januarja 2025 v early acces na STeam.
Assetto Corsa EVO Announcement Trailer [PEGI]
Assetto Corsa EVO Announcement Trailer [PEGI]
m0LN4r ::
Zgleda bo treba pocas prah pobrisat z playseata
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
...zame bo pa ta AC EVO dober izgovor da za BF nabavim koncno direct drive volan 12-15Nm, pa da vidim ali je res vreden vsega hypa
Klamzi ::
Jaz bom vsekakor ostal na Fanatec ekosistemu, ker imam ze periferijo od rocne, shifterja in pedalk od njih...sel bom pa na ClubSport varianto, ker je od CSL razlika poleg tega, da je novejsa generacija motorjev tudi to, da se hvalijo da top navor ni samo peak navor ampak ga celotno dirko tudi lahko vzdrzuje ter podpora za volan (v simih) bo daljsa v prihodnosti. Zadevo pac kupis na dolgi rok.
hehe..tole bos pa malce podkrepil se s kaksnimi dejstvi al bos samo navrgel kost pa si opravil
Fanatec se je konkretno integriral v SIM sceno in ze pri razvoju sodeluje z razvijalci, tako da je praviloma day-one podpora za vse volane in to brez tezav. Imajo mocen community ter podporo z driverji in FW-ji, ki jih vcasih zajebejo. Zadnji BETA je recimo tak. A bolje to, kot nic podpore po dolocenem casu.
Res da ima premimum ceno za kar ponuja (zato se kupuje na BF), je pa pri dolocenih sitacijah se vedno v prednosti. Naceloma imas tudi na konzolah podporo trenutno zgolj od "ta velikih" Moza s ceno ni tako konkurencna niti na PC sceni, da bi bila ocitna izbira. Mene osebno recimo moti tudi estetika njihove kolekcije, ne recem pa da ni izbira za nekoga, ki starta iz nic.
Kaj so pa tvoji argumenti za proti?
Fanatec se je konkretno integriral v SIM sceno in ze pri razvoju sodeluje z razvijalci, tako da je praviloma day-one podpora za vse volane in to brez tezav. Imajo mocen community ter podporo z driverji in FW-ji, ki jih vcasih zajebejo. Zadnji BETA je recimo tak. A bolje to, kot nic podpore po dolocenem casu.
Res da ima premimum ceno za kar ponuja (zato se kupuje na BF), je pa pri dolocenih sitacijah se vedno v prednosti. Naceloma imas tudi na konzolah podporo trenutno zgolj od "ta velikih" Moza s ceno ni tako konkurencna niti na PC sceni, da bi bila ocitna izbira. Mene osebno recimo moti tudi estetika njihove kolekcije, ne recem pa da ni izbira za nekoga, ki starta iz nic.
Kaj so pa tvoji argumenti za proti?
Kako je zdaj z fanatec razvojem in supportom, ko so v stecaju?
Sem nedolgo nazaj bil na gradbiscu kjer so zidali nove pisarne pa ze pol leta se tam nic ne dogaja, pa se nekega spanskega programerja sem srecal, pa mi je rekel da so mu baje minimalno placali...
Jaz rabim najprej tripple monitor setup, po moznosti 32"curved - sam bomo vidl, ta stojala ki malo prostora zasedejo so mi predraga
Sem nedolgo nazaj bil na gradbiscu kjer so zidali nove pisarne pa ze pol leta se tam nic ne dogaja, pa se nekega spanskega programerja sem srecal, pa mi je rekel da so mu baje minimalno placali...
Jaz rabim najprej tripple monitor setup, po moznosti 32"curved - sam bomo vidl, ta stojala ki malo prostora zasedejo so mi predraga
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
triple setup je v 2024 za sim racing obsolete...VR is new orange
Endor je podrvzen dolocenim financnim instrumentom in Fanatec kot del posredno tudi a trenutno z dobavo niti z razvojem ni tezav, vsaj kar jaz spremljam sceno. Corsair se zanima za Fanatec branzo in naceloma je to se bolse, ker bo vec denarja za razvoj v PR pa Corsair itaq prednjaci. No biggy if you ask me.
Endor je podrvzen dolocenim financnim instrumentom in Fanatec kot del posredno tudi a trenutno z dobavo niti z razvojem ni tezav, vsaj kar jaz spremljam sceno. Corsair se zanima za Fanatec branzo in naceloma je to se bolse, ker bo vec denarja za razvoj v PR pa Corsair itaq prednjaci. No biggy if you ask me.
Mene pri VR moti, da slika ni ostra, piksli so se vedno veliki in ni multifokusa za PC kot to ima PSVR2
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Quest 3 te resi..ze Q2 je dost decent, je pa take ocene tezko delat, ker oci in samo dozivetje je zelo subjektivno in se ga ne da posplositi na vse.
Meni zelo pase, je pa problem da moras zagotoviti v VR vedno stabilne frejme (magari samo 72fps) ker kakrnakoli deviacija ti unici immersion in posledicno drive run. Zato pa rabim MOAR GPU POWAH
Meni zelo pase, je pa problem da moras zagotoviti v VR vedno stabilne frejme (magari samo 72fps) ker kakrnakoli deviacija ti unici immersion in posledicno drive run. Zato pa rabim MOAR GPU POWAH
DamijanD ::
problem VR je tudi švicanje - pri malo daljših dirkah
Buggy upam, da imaš prav kar se fanateca tiče - ampak sam se ga trenutno skoraj ne bi upal nabavit...
Buggy upam, da imaš prav kar se fanateca tiče - ampak sam se ga trenutno skoraj ne bi upal nabavit...
To je to trenutno?
Pa deluje to tudi s navadno assetto corso ali samo competizione?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Blinder ::
Imel sem piratsko AC z unlockanimi dodatki. Ker sem želel online akcijo, sem kupil licenco. Kasneje videl, da se online dogaja bolj malo, tako da zdaj imam licenčno verzijo, ki je slabša kot tista ilegalna, ki sem jo imel prej
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Za PSVR ne vem, je pa AC ze zaradi slabsih sistemskih zahtev (spet odvisno kako imas modano) v VR zelo impresivna, ne glede kater gadget uporabljas.
V Rally sceni pa je DR2.0 se zmeraj tista metrika, ki ji morajo slediti v prihodnje (DR1.0 je za nekatere celo boljsi v VR ne zame ker nikakor nisem nasel ustreznega seating position-a). EA WRC pa v VR nekako ne briljira (glede na DR2.0), vsaj ne namojem HW-ju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Project Cars (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44770 (6972) | oo7 |
» | Sim Racing Slo-Tech KotičekOddelek: Igre | 3611 (1132) | globoko grlo |
» | Forza Horizon 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 15033 (3507) | Horas |
» | DiRT Rally (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 43366 (22382) | vostok_1 |
» | Začetnik (igračarski) bi vozil avtoOddelek: Igre | 4603 (3440) | Buggy |