Forum » Strojna oprema » brezžična povezava termometra
brezžična povezava termometra
BoGo ::
Pozdravljeni!
V ohišje si nameravam vgraditi temperaturne senzorje. Našel sem sobni termometer z dvema odčitavanjema temperature. Edina zadeva, ki me moti je, da je senzor za odčitavanje druge temperature povezan preko radijskih valov s "postajo". Ali bodo ti radijski valovi kaj motili delovanje diskov, proca, ...? Nujno rabim odgovor, ker jih počasi zmanjkuje!
LP
Boris
V ohišje si nameravam vgraditi temperaturne senzorje. Našel sem sobni termometer z dvema odčitavanjema temperature. Edina zadeva, ki me moti je, da je senzor za odčitavanje druge temperature povezan preko radijskih valov s "postajo". Ali bodo ti radijski valovi kaj motili delovanje diskov, proca, ...? Nujno rabim odgovor, ker jih počasi zmanjkuje!
LP
Boris
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Julij najtoplejši mesec od začetka meritevOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12484 (10117) | Gavran |
» | Delilniki odvzema toplote (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 57970 (46929) | Spajky |
» | 9800GTX+ ima 127 stopinjOddelek: Strojna oprema | 1100 (919) | _GiZmO_ |
» | SATA II WD2500KS 16MBOddelek: Strojna oprema | 1549 (1117) | jest10 |
» | Socket modifikacijaOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 1741 (1741) | Baja |