Forum » Strojna oprema » Za lastnike maxtorjev 80G diskov
Za lastnike maxtorjev 80G diskov
sinko999 ::
Torej rahlo sumim da je moj disk v čudnem stanju. Pa ko sem pognal program hdtach mi je skozi šel z testom samo sama krivulja branje je močno ozobljena (med samim testom sem pozaprl čisto vse programe nič ne delovalo v ozadju). Primerjal sem krivuljo z mojim drugim diskom maxtor 40G ki pa ima ravno krivuljo.
Zdaj pa vas prosim da bi postali v tread vaše slike rezultatov da vidim ali so vsi diski šlampasto nareti ali pa mi bo moj crknil čez mesec ali dva. Če ima kdo še moznost naj stestira tudi write speed.
LP
Zdaj pa vas prosim da bi postali v tread vaše slike rezultatov da vidim ali so vsi diski šlampasto nareti ali pa mi bo moj crknil čez mesec ali dva. Če ima kdo še moznost naj stestira tudi write speed.
LP
Ni? ni ve?no !
eprom ::
Men je že crknu in sem ga dal na servis sedaj pa že tri tedne čakam da mi ga vrnejo. Verjetno bom pa dobil dobropis ker se jih ne da dobit
Aja da boste videli o čem govorim vam tukaj prilagam slike mojega maxtorja 80G 5400 in pa Fujitsu 8G 5400.
in pa
LP
in pa
LP
Ni? ni ve?no !
Clemento ::
fiiiiiii..hiter tale maxtor....
Sinko: morda nimas DMA enablan....
Sinko: morda nimas DMA enablan....
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Clemento ()
Boky ::
Clemento ce DMA nebi bil vklopljen, bi bila poraba proceosrja 100%, prenos pa bi bil konstantno 3Mb/s.
Za maxtorja je to normalna slika(sem jih ze nekaj stestiral).
Bolj krizna je slika mojega WD-ja. Ce ima se kdo enak disk(wd 60Gb@7200) bi ga prosu, da pozene HDtach in prilozi sliko.
Disk je star eno leto in do zdaj me se ni zajebaval.
Za maxtorja je to normalna slika(sem jih ze nekaj stestiral).
Bolj krizna je slika mojega WD-ja. Ce ima se kdo enak disk(wd 60Gb@7200) bi ga prosu, da pozene HDtach in prilozi sliko.
Disk je star eno leto in do zdaj me se ni zajebaval.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
bosstjann ehmm ti imaš maxtorja 80G z 7200 obrati !!!!! , moj pa ima "samo" 5400 obratov in zato je taka razlika med njima ampak vseno hvala za sliko.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A je to normalno al je disk prepočasen?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3126 (2179) | strictom |
» | 160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5037 (3609) | Jaffa |
» | Maxtor ali WD?Oddelek: Kaj kupiti | 1145 (852) | dr.J |
» | 80GB: MAXTOR VS. IBM (hitra nujna odlocitev)Oddelek: Kaj kupiti | 2044 (1322) | vander |
» | Še kakšna je temp. HDDOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1232 (1030) | SkIDiver |