Forum » Pomoč in nasveti » ZRSZ stran ne deluje pravilno.
ZRSZ stran ne deluje pravilno.
shadeX ::
pozdrav.
pišem vam ker imam en problem. in sicer imam 3 računalnike. 1 ima naložen windows xp service pack 3, drugi ima naložen windows xp service pack 2, tretji ima pa windows 7. Stran mi deluje na vseh treh. Vendar ko hočem iskati prosta delovna mesta na http://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitv... ( ko kliknem lupo) se mi ne zgodi popolnoma nič ter piše spodaj samo čakam na www..... . in to samo na prvih dveh računalnikih z windows xp. oba imata vse plugine ( javo, flash ...) Ko pa poskusim na windows 7 mi pa deluje normalno ter mi vrže zadetke...
torej ima kdo kakšno idejo?? Kaj bi lahko bilo narobe? Naj omenim da imata oba posodobljen firefox ter chrome brskalnik.
pišem vam ker imam en problem. in sicer imam 3 računalnike. 1 ima naložen windows xp service pack 3, drugi ima naložen windows xp service pack 2, tretji ima pa windows 7. Stran mi deluje na vseh treh. Vendar ko hočem iskati prosta delovna mesta na http://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitv... ( ko kliknem lupo) se mi ne zgodi popolnoma nič ter piše spodaj samo čakam na www..... . in to samo na prvih dveh računalnikih z windows xp. oba imata vse plugine ( javo, flash ...) Ko pa poskusim na windows 7 mi pa deluje normalno ter mi vrže zadetke...
torej ima kdo kakšno idejo?? Kaj bi lahko bilo narobe? Naj omenim da imata oba posodobljen firefox ter chrome brskalnik.
naj omenim še to da sem poizkusil še na prenosniku ki ima windows 7 in deluje normalno. zakaj onih 2 računalnikih ki imata windows xp ne deluje??
fosil. nisi prebral kaj sem napisal...
"Naj omenim da imata oba posodobljen firefox ter chrome brskalnik. "
"Naj omenim da imata oba posodobljen firefox ter chrome brskalnik. "
ShowDown ::
Stran seveda deluje precej slabo. Tudi meni marsikdaj po kliku na lupo strani ne odpre - predvidevam zaradi obremenjenosti. Enako se dogaja ko želim razvrstiti delovna mesta po datumu. Sem pa opazil, da je teh težav v FF manj. Drugače sem stalen uporabnik Chrome-a. Sem jih že kontaktiral glede teh težav, vendar pravijo da oni teh težav nimajo. Te težave se sicer ne pojavljajo vedno, vendar kljub temu ko se dogaja je precej moteče. Ne vem pa zakaj bi bila razlika v OSih, ker jaz naletim na to težavo na vseh računalnikih.
Izi ::
Če komu kaj pomaga, sem probal večkrat ob različnih časih in pri meni stran deluje popolnoma brez najmanjše napake in vse se odpira, išče in razvršča v trenutku brez čakanja.
Tako da je napaka zelo verjetno na strani tistih, ki imate probleme.
Tako da je napaka zelo verjetno na strani tistih, ki imate probleme.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Service Pack 3 !!! Wiiii!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 10591 (5012) | bluefish |
» | Novice iz RedmondaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9311 (8155) | Poldi112 |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14159 (10994) | fosil |
» | Prenašanje fotografij - težavaOddelek: Strojna oprema | 876 (876) | kuglvinkl |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47371 (21048) | R33D3M33R |