Forum » Strojna oprema » Prenašanje fotografij - težava
Prenašanje fotografij - težava
urukhai ::
Imam fotoaparat canon a450 s katerim sem eno leto normalno prenašal fotografije na pc in sicer preko canonovih programov. Sedaj pa se je pojavila težava in sicer, ko želim fotke prenesti mi vse normalno odpre s programom canon eos utility vendar, ko jih označim mi napiše sledeče:
microsoft visual c++ runtime library
- program c:/program files/c...
-this application has requested the runtime to terminate it an unusual way. Please contact the application`s support team for more information.
Preko raziskovalca lahko slike normalno prenesem preko canonovih programov pa ne. Canon program sem odstrani in ga namestil vendar se težava ni odpravila. Fotoaparat je bil povezan preko usb razdelilca ( nato pa še direktno v usb režo vendar je vse isto). Mislim sem, da je težava z usb 2. 0 vendar mi ostale stvari delujejo normalno res pa je, da sem zaradi teh težav menjal usb reže in preklaplal naprave. Imam naložene windows xp, service pack2.
Prosim za pomoč.
-this application has requested the runtime to terminate it an unusual way. Please contact the application`s support team for more information.
Preko raziskovalca lahko slike normalno prenesem preko canonovih programov pa ne. Canon program sem odstrani in ga namestil vendar se težava ni odpravila. Fotoaparat je bil povezan preko usb razdelilca ( nato pa še direktno v usb režo vendar je vse isto). Mislim sem, da je težava z usb 2. 0 vendar mi ostale stvari delujejo normalno res pa je, da sem zaradi teh težav menjal usb reže in preklaplal naprave. Imam naložene windows xp, service pack2.
Prosim za pomoč.
- polepsal: Gandalfar ()
kuglvinkl ::
Po kmečk se loti zadeve. ODbriši dol zadevo in jo še enkrat namesti. Maš tut alternative za vlečt dol slike. Če maš PS, je to Bridge, pol recimo Picasa (Google) - Free, pol ACDSee, pol Canonov Zommbrowser...
Najprej hvala za odgovor. Vem, da so alternativni programi vendar me bolju jeza to, da ne vem odgovora oz. kaj bi bilo narobe. Sedaj sem ponovno probal preko canon utility in ko dam, da se fotografije vse prenesjo mi je to normalno naredil. Misili sem, da je je že vse v redu. Potem pa sem ponovno probal tako, da sem uporabil tudi drugo funkicjo, kjer določene fotografije izbereš in jih preneseš v točno določeno mapo mi se ponovno izpiše napis: RUN.... oz. težava, ki sem jo vpisal v prvem postu.
Pojma nimam. Vdal se bom v usodo in bom na drug način prenašal fotke. Vendar ne vem kaj bom storil, če se mi bo tak napisal pokazal tudi za morebiten kakšen drug program, kjer ne bo alternative. Na forumu sem zasledil, da je tudi nekaj drugih, ki ima podobne težave pri drugih stvareh vendar nhče ni dobil konkretnega odgovora tako, da ne vem ali je napaka v Windowsih, programu, nastavitvah ali kaj drugega. Tebi kuglvinkl pa vseeno hvala kot edinemu, ki se je potrudil in dal odgovor.
Pa sej ti pravim, odinstaliraj aplikacijo in jo ponovno naloži. Zadevo bi zagotovo rešil s ponovno namestivijo WInsev, samo to je tako drastičen ukrep (vasj zame), kot da bi zamenjal znamko fotoaparata.
TO kar se ti dogaja ni nič usodnega, na podlagi informacij, ki si jih dal. HW težave ni niti na vidiku še.
TO kar se ti dogaja ni nič usodnega, na podlagi informacij, ki si jih dal. HW težave ni niti na vidiku še.
ČE misliš pod aplikacijo Canon program sem to naredil, da sem ga odstranil in ponovno naložil pa mi na uspelo. Winsow pa za enkrat ne bom ponovno nameščal, ker kot si rekel je to zelo drastičen ukrep za tako težavico kot jo imam. Pa LP.
MOgoče bi moral spucat Regitry... Kakorkoli, na netu je miljon aplikacij za vlečt slike iz fotoaparatov. V vseh okusih in barvah.
Osebno tega ne uporabljam, pač pa prenesem vse iz explorerja. Kar je malo tečno, ker so vse slike v RAW formatu in v exporerju ni thumbnailov. Vidiš pa datum in uro:)
Osebno tega ne uporabljam, pač pa prenesem vse iz explorerja. Kar je malo tečno, ker so vse slike v RAW formatu in v exporerju ni thumbnailov. Vidiš pa datum in uro:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Batman: Arkham Asylum (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6338 (3187) | tattoo |
» | Program ne deluje več (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6579 (5317) | Genetic |
» | Runtime eror?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1075 (726) | marinaio |
» | Igre s malimi sistemskimi zahtevami, mi nagajajo.Prosim za pomoč!Oddelek: Igre | 1318 (1012) | Rotaidal |
» | Noče mi odpreti DEVICE MANAGEROddelek: Pomoč in nasveti | 1714 (1555) | krneki |