Forum » Omrežja in internet » Nov modem sinope568+ r3 - Imam nekaj vprašanj nujno!
Nov modem sinope568+ r3 - Imam nekaj vprašanj nujno!
InXs ::
Imam nekaj vprašanj v zvez z modemom sinope 568+ r3, ki sem ga dobil po menjavi starega Sagema3344.
Shema:
SOBA 1: MODEM kabelj ETH1 v switch1 ta razdeli dva kablja na - Desktop1 - Laptop1 = internet
SOBA 2: kabelj pride iz MODEM-a port ETH2, ki je v SOBI1 pride v SOBA 2 ta gre na - switch2 ta razdeli kablja v - Desktop 2 - MAC1 = internet
Zakaj se mi v DHCP Table potem prikazuje 3-ji nepoznan naslov pod Host name
z imenom HOST(+neke številke) ali unknown002637a9d6d2 (trenuto) -
ki pa je meni nepoznan in uporablja isti IP oz.
Zadnjo št. IP-ja ima .1.7 (desktop 1.2, laptop 1.4).
Za nameček pa še nekdo z zadjo št. 1.6, ki sploh nima imena oziroma ničesar ne piše za katero stvar gre. Kod sploh je to? Saj vsi zani imajo ime.
Potem v: omrežjem in internet - zemljevid omrežja - se mi prikazuje neznani računalnik z imenom MYNAME in ga ne morem dostopati, ker je zaščiten z geslom? WTF saj tudi na zemljevidu piše, da odkrite naprave ne more umestiti na zemljevid omrežja.
Pravtako ne morem tega računalnika MYNAME odstranit, kar me dela že paranoičnega. Prebral sem že cel google ampak nič... sem poskeniral vse pcje z MRT orodjem in ni našel ničesar, pravtako antivirusniki ne najdejo ničesar.
Wifi deluje in je zaščiten z WPA2 - nobena naprava ni po nepotrebnem connectana nanj. (telefoni gsm...)
Lahko, kdo pove/razloži zakaj gre ali če ima podobno po omrežje?
Več nas bo dalo "glave" skupaj več bomo vedeli.
HELP!!!
Shema:
SOBA 1: MODEM kabelj ETH1 v switch1 ta razdeli dva kablja na - Desktop1 - Laptop1 = internet
SOBA 2: kabelj pride iz MODEM-a port ETH2, ki je v SOBI1 pride v SOBA 2 ta gre na - switch2 ta razdeli kablja v - Desktop 2 - MAC1 = internet
Zakaj se mi v DHCP Table potem prikazuje 3-ji nepoznan naslov pod Host name
z imenom HOST(+neke številke) ali unknown002637a9d6d2 (trenuto) -
ki pa je meni nepoznan in uporablja isti IP oz.
Zadnjo št. IP-ja ima .1.7 (desktop 1.2, laptop 1.4).
Za nameček pa še nekdo z zadjo št. 1.6, ki sploh nima imena oziroma ničesar ne piše za katero stvar gre. Kod sploh je to? Saj vsi zani imajo ime.
Potem v: omrežjem in internet - zemljevid omrežja - se mi prikazuje neznani računalnik z imenom MYNAME in ga ne morem dostopati, ker je zaščiten z geslom? WTF saj tudi na zemljevidu piše, da odkrite naprave ne more umestiti na zemljevid omrežja.
Pravtako ne morem tega računalnika MYNAME odstranit, kar me dela že paranoičnega. Prebral sem že cel google ampak nič... sem poskeniral vse pcje z MRT orodjem in ni našel ničesar, pravtako antivirusniki ne najdejo ničesar.
Wifi deluje in je zaščiten z WPA2 - nobena naprava ni po nepotrebnem connectana nanj. (telefoni gsm...)
Lahko, kdo pove/razloži zakaj gre ali če ima podobno po omrežje?
Več nas bo dalo "glave" skupaj več bomo vedeli.
HELP!!!
Experience the Best of the Digital Age
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568159 (4988) | c23po |
» | WD TV Live - kako ga dodati v PC?Oddelek: Zvok in slika | 2197 (1992) | ziu |
» | Težave z nastavitvami deljenja v omrežjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4513 (4352) | Grega_K |
» | Postavitev domačega omrežja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19306 (17840) | Vanadium |
» | povezava modem, router, 2 switchaOddelek: Omrežja in internet | 2629 (2350) | kockish |