Forum » Mobilne tehnologije » Kaj kupiti: LG Optimus One / GT540 Swift vs Nokia X6
Kaj kupiti: LG Optimus One / GT540 Swift vs Nokia X6
vesna ::
Nujno kupujem telefon, do max 150 € - v paketu, seveda; kar je cca 300 € redna cena.
Namen uporabe so klasični pogovori, SMS-i, občasno fotke in GPS, mogoče kdaj email checking - ni nujno.
Odločam se zaenkrat med zgornjimi.
Katerega od teh mi priporočate (tudi dodatni predlogi telefonov), ki so na voljo v Slo pri mob. operaterjih, pa da ni zastarelo, očitno touch telefone? Pa da ni kakih težav z dnevnim polnjenjem baterij, izklapljanjem...
Najlepša hvala za pomoč!
Namen uporabe so klasični pogovori, SMS-i, občasno fotke in GPS, mogoče kdaj email checking - ni nujno.
Odločam se zaenkrat med zgornjimi.
Katerega od teh mi priporočate (tudi dodatni predlogi telefonov), ki so na voljo v Slo pri mob. operaterjih, pa da ni zastarelo, očitno touch telefone? Pa da ni kakih težav z dnevnim polnjenjem baterij, izklapljanjem...
Najlepša hvala za pomoč!
Mare3 ::
LG optimus one, nimaš kej zgrešit dober telefon baterija od 3-4 dni zdrži dobra resolucija. Tako da jaz bi tega priporočal. LP
tomzzi ::
Odsvetujem nakup Nokie X6... Moja prva Nokia pa verjetno tudi zadnja.
Random resetiranje, na čase počasen, baterija gre dokaj hitro, praha pod ekranom je za izvoz, ohišje na desni strani že odstopa...
Pa nevem če je to povezano s telefonom ampak avtomatsko posodabljanje ure mi nikakor ne deluje. Pa sem probal že vse živo.
Random resetiranje, na čase počasen, baterija gre dokaj hitro, praha pod ekranom je za izvoz, ohišje na desni strani že odstopa...
Pa nevem če je to povezano s telefonom ampak avtomatsko posodabljanje ure mi nikakor ne deluje. Pa sem probal že vse živo.
Mare3 ::
tomzzi, kot lahko vidiš je že kupila LG-ja. Drugače si pa verjetno samo opozoril druge naj ne kupijo nokie X6?
tomzzi ::
@Mare3
Ja sem videl, da je že kupila. Pač sem samo napisal svoje izkušnje glede Nokie...
Pa ker že pišem v to temo bi si jo malce sposodil če lahko.
A se komu kaj sanja zakaj mi ne deluje avtomatska posodobitev ure in datuma? Recimo, da telefon zresetiram in imam posledično ponastavljeno uro kot tudi datum. In če ne spreminjam ure in datuma a bi se mi moralo vse nastavit avtomatsko če imam to funkcijo vklopljeno?
Recimo, da nastavim uro na 9.00 in datum na 1.5.2011 in zatem VKLOPIM avtomatsko posodabljanje. A bi se morala ura in datum samodejno nastavit? Od česa je to odvisno, da deluje? Sem pri simobilu in imam XS Zame paket (kar mislim, da ni pomembno).
Od česa je to odvisno? Kakšne dodatne nastavitve?
Ja sem videl, da je že kupila. Pač sem samo napisal svoje izkušnje glede Nokie...
Pa ker že pišem v to temo bi si jo malce sposodil če lahko.
A se komu kaj sanja zakaj mi ne deluje avtomatska posodobitev ure in datuma? Recimo, da telefon zresetiram in imam posledično ponastavljeno uro kot tudi datum. In če ne spreminjam ure in datuma a bi se mi moralo vse nastavit avtomatsko če imam to funkcijo vklopljeno?
Recimo, da nastavim uro na 9.00 in datum na 1.5.2011 in zatem VKLOPIM avtomatsko posodabljanje. A bi se morala ura in datum samodejno nastavit? Od česa je to odvisno, da deluje? Sem pri simobilu in imam XS Zame paket (kar mislim, da ni pomembno).
Od česa je to odvisno? Kakšne dodatne nastavitve?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366625 (6387) | hoodaudrey |
» | Nokia 230 Dual Sim - GPS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 607 (548) | 486DX |
» | Testiranje android aplikacije za kinoOddelek: Mobilne tehnologije | 2093 (1032) | LojzePek |
» | HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35713 (16868) | errhec |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10567 (6553) | zolja |