Forum » Mobilne tehnologije » Navigacija Mio Moov 200
Navigacija Mio Moov 200
Matissesi ::
Pozdravljeni!
Mane zanima ena zadeva. Od kolega sem dobil navigacijo Mio Moov 200. Sedaj sem opazil, da prikazuje vsako karto posamično, katero izbereš iz nastavitvenega menija. Potem tudi v informacijah o napravi prikazuje licenco samo za izbrano karto.
Je kakšna rešitev, da bi prikazovalo vse karte in licence, kakor ima to rešeno npr. garmin?
Mane zanima ena zadeva. Od kolega sem dobil navigacijo Mio Moov 200. Sedaj sem opazil, da prikazuje vsako karto posamično, katero izbereš iz nastavitvenega menija. Potem tudi v informacijah o napravi prikazuje licenco samo za izbrano karto.
Je kakšna rešitev, da bi prikazovalo vse karte in licence, kakor ima to rešeno npr. garmin?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Offline android navigacija (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8712 (1112) | SmeskoSnezak |
» | Avto brez navigacije (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18392 (14734) | Mavrik |
» | Prestigio GeoVision 7777 MnenjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5085 (4207) | mare9mm |
» | Google predstavil igro svetovni monopoly (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Igre | 27935 (15405) | PaX_MaN |