Forum » Loža » obvestilo s sliko za prehitro vožnjo po 1 letu
obvestilo s sliko za prehitro vožnjo po 1 letu
torson ::
Moja mat je dobila včeraj plačilni nalog od mestnega redarstva LJ s sliko in obvestilom o prekoračitvi hitrosti v naselju za 19km/h , datum je pa gor 28.2.2010 .
Zanima me, a je kakšna omejitev obdobja v katerem ti lahko pošljejo to obvestilo s sliko in položnico ?
Zdaj recimo noben ne ve kdo je vozil :D pa se 3-je pričkamo.. Bo vsak plačal 1/3 pa je , sam mat je pa ob 3 pike .
Zanima me, a je kakšna omejitev obdobja v katerem ti lahko pošljejo to obvestilo s sliko in položnico ?
Zdaj recimo noben ne ve kdo je vozil :D pa se 3-je pričkamo.. Bo vsak plačal 1/3 pa je , sam mat je pa ob 3 pike .
- zaklenil: Gandalfar ()
Aston_11 ::
To bomo zgleda vsi na vrsti. Na splošno pa je za ugovor dovolj, da se uspostavi dvom v to, kdo je vozil. Nato bi moralo dokazovati redarstvo. Kje je bil radar v LJ?
bdoxx ::
simpl ko pasulj
:D naj mati napiše pritožbo da ni ona vozla, ter da ne bo plačala kazni in da ni ''upravičena'' do točk xD. Naj napiše tudi da nebo povedla kdo je vozo (ker ne rabi povedat kdo je vozo :) ), pa da naj sami ugotovijo iz slike kdo je biu takrat za volanom (kar je zelo malo verjetno).
Preverjeno deluje - seveda pa to pride v poštev če se res neve kdo je bil takrat za volanom .
aja pa na odgovor na pritožbo bote čakali nekje pau leta :)
:D naj mati napiše pritožbo da ni ona vozla, ter da ne bo plačala kazni in da ni ''upravičena'' do točk xD. Naj napiše tudi da nebo povedla kdo je vozo (ker ne rabi povedat kdo je vozo :) ), pa da naj sami ugotovijo iz slike kdo je biu takrat za volanom (kar je zelo malo verjetno).
Preverjeno deluje - seveda pa to pride v poštev če se res neve kdo je bil takrat za volanom .
aja pa na odgovor na pritožbo bote čakali nekje pau leta :)
Good Guy ::
@maticko
kazen plača tisti na katerega je pisan avto, tako da tole prelaganje krivde na xy osebo ne pali...
kazen plača tisti na katerega je pisan avto, tako da tole prelaganje krivde na xy osebo ne pali...
M-XXXX ::
St235 ::
Da ne bomo spet od začetka teme začenjal:
Prehitra vožnja z mojim vozilom, šofer drugi
Tukaj smo na devetih straneh razpredli kako in kaj je z zadevo.
še direkten link na relavanten post:
http://slo-tech.com/forum/t310844/p2917...
Od tukaj naprej je potem debata še najbolj vsebinska.
Prehitra vožnja z mojim vozilom, šofer drugi
Tukaj smo na devetih straneh razpredli kako in kaj je z zadevo.
še direkten link na relavanten post:
http://slo-tech.com/forum/t310844/p2917...
Od tukaj naprej je potem debata še najbolj vsebinska.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
T0RN4D0 ::
Vzgojna kazen pa takšna. Mater jim inkasantsko.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Good Guy ::
turkx90 ::
Ne, vozu sem jaz in kazen je dobila moja mama. Rekla je da neve kdo je takrat vozu avto, vendar ga ona ni, tako da kazni ni dobila..:)
St235 ::
rovtar in vsi ostali, preberite zgoraj linkano temo preden že stotič odpriramo iste stvari.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehitra vožnja z mojim vozilom, šofer drugi (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 148099 (30311) | solatko |
⊘ | Radar ujel (slikal) prekoračitev hitrosti mojega vozila v naselju z omejeno hitrostjoOddelek: Na cesti | 3596 (3131) | AndrejO |
» | redar-zahtevek za sodno varstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14168 (9830) | St235 |
» | Povratniki (alkohol) nazaj v cestni promet.Oddelek: Loža | 12772 (11596) | fosil |
» | Radar na Dunajski cestiOddelek: Loža | 5075 (4045) | BlueRunner |