Forum » Pomoč in nasveti » Linux - težave z šumniki
Linux - težave z šumniki
DKennedys ::
re.
Jst bi uprašo, če kdo ve kako bi lahko nastaviv svoje šumnike v Linux RedHat 8.0 tako, da bi delovali tudi pri programu Xchat in podobnih programih, kjer se namesto šumikov pokažejo samo neki znaki. V samem sistemu je z šumniki vse vredo, prav tako jih lahko normalno uporabljaš v OpenOfficih ... težava je le pri nekaterih programih podobnim Xchatu.
Zanima me, če kdo ve ali se to sploh da obpraviti.
Med, drugim pa me še zanima, zakaj nekaterim frendom ne gre vzpostaviti povezave do interneta z statičnim IP naslovom. Vse podatke - enako kot v Windowsih vstavimo v Linux .. vendar stvar pri nekaterih noče delovati, pri nekaterih pa to sploh ni problem in stvar takoj deluje.
Lp, Tine
Jst bi uprašo, če kdo ve kako bi lahko nastaviv svoje šumnike v Linux RedHat 8.0 tako, da bi delovali tudi pri programu Xchat in podobnih programih, kjer se namesto šumikov pokažejo samo neki znaki. V samem sistemu je z šumniki vse vredo, prav tako jih lahko normalno uporabljaš v OpenOfficih ... težava je le pri nekaterih programih podobnim Xchatu.
Zanima me, če kdo ve ali se to sploh da obpraviti.
Med, drugim pa me še zanima, zakaj nekaterim frendom ne gre vzpostaviti povezave do interneta z statičnim IP naslovom. Vse podatke - enako kot v Windowsih vstavimo v Linux .. vendar stvar pri nekaterih noče delovati, pri nekaterih pa to sploh ni problem in stvar takoj deluje.
Lp, Tine
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27742 (7274) | monaco |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39689 (11738) | JanezC |
» | Linux SlaxOddelek: Pomoč in nasveti | 633 (531) | Kami |
» | Katera dist LINUXAOddelek: Operacijski sistemi | 2369 (1707) | mte |
» | Win SuxOddelek: Operacijski sistemi | 2796 (2150) | ahac |