Forum » Loža » e-bay
e-bay
WaterBoy ::
Pozdravljeni.
Nekaj me zanima glede e-baya. Ker še nisem nikoli kupovel tule me zanimajo določene stvari. Ker nekateri pošiljajo v slovenijo, je to super. Nekateri pa ne in sedaj me zanima sledeče. Je možno da če pošiljejo naprimer v francijo,da bi mi tja poslali, k prijateljem, ti pa bi potem naprej meni poslali. In za kupovanje tu, je potrebna visa in pay-pal račun. Ja? Še kaj?
Hvala
Nekaj me zanima glede e-baya. Ker še nisem nikoli kupovel tule me zanimajo določene stvari. Ker nekateri pošiljajo v slovenijo, je to super. Nekateri pa ne in sedaj me zanima sledeče. Je možno da če pošiljejo naprimer v francijo,da bi mi tja poslali, k prijateljem, ti pa bi potem naprej meni poslali. In za kupovanje tu, je potrebna visa in pay-pal račun. Ja? Še kaj?
Hvala
- premaknil iz Problemi človeštva: hamax ()
mihec87 ::
Paypal račun obvezno itq s tem da veliko kateri prodajalci ne pošiljajo na drug naslov kot pa je na paypalu.Ne vem pa če boš veliko prišparal namreč plačal boš poštnino do kolega v francijo nato pa še iz francije do tebe s tem da ti ddv ali pa carina ne uideta(gift varianta pri carinikih ne pali).
amigo_no1 ::
Iz EU ebaya ni nobenega ddv ali carine (če s izdelek nahaja v EU).
Sem tudi že pošiljal na drug naslov in je šlo vsakič brez problema (plačal s PP).
Sem tudi že pošiljal na drug naslov in je šlo vsakič brez problema (plačal s PP).
joze28 ::
Znotraj EU ni carine&ddv, da se tud brez paypal, samo te hitro lahko okrog prinesejo(ne pošljejo).
mihec87 ::
Um ja v eu ni carine ter ddv avtomatsko pisal za uvoz iz neevropskih držav..Še vedno pa ima verjetno francija isto davek za uvoz iz neevropskih držav..
SkIDiver ::
Najbolje je, da prodajalca kontaktiraš in ga vprašaš, če pošilja v SLO in kakšen je strošek poštnine. Nazadnje sem naročal pri prodajalcu/trgovini, ki je pošiljala samo znotraj UK. Sem jih kontaktiral in je bil odgovor, da vsekakor pošljejo tudi zunaj UK ter navedli ceno glede na to kaj sem želel naročit.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ebay carina iz ZDA (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35985 (4773) | Nesta |
| » | povzetek EBay kupovanje (carina, davek) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 39908 (13166) | jero_no1 |
| » | Uvozne dajatve in DDV pri nakupu rabljenega blaga - ZAKAJ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33082 (30926) | chinko |
| » | Carina oz. davek na poštnino?Oddelek: Loža | 10985 (10050) | Princo22 |
| » | Nakup iz tujine (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9056 (5699) | Dr_M |