Forum » Loža » Izlet po dolenjski
Izlet po dolenjski
boss-tech ::
Zanima me kaj vse se da videt v okolici Novega Mesta, Trebnjega, Dolenjskih toplic, Kostanjevice na Krki in tam okoli? Npr gradovi, naravne znamenitosti, itd.
Morda kakšen lep park, kjer si lahko malo odpočiješ z otroki :)
Morda kakšen lep park, kjer si lahko malo odpočiješ z otroki :)
M-XXXX ::
Hmm, kakšen otočec, sladica nekje v NM, potem pa v kakšno zidanco na piknik ter kakšen sprehod?
detroit ::
Lokalci so največja znamenitost hehe, drugač pa otočec je edina stvar ki mi pade na pamet, seveda pa tudi cdromi ki tam ribarijo zravn sprehajalne steze:D
Skero
T-h-o-r ::
kostanjevica, stična, pleterje
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Mercier ::
Kapiteljska cerkev v NM. Imajo Tintorettovega Miklavža, mogoče najbolj hudo umetnino v državi, Jurij Slatkonja je bil tam zaposlen svoje čase, verjetno taglaven muver in šejker na Dvoru iz teh koncev, spodaj je kripta, generalno pa tud zgelda dobr.
izbrisiracun ::
hiša kulinarike in turizma
Tole je zdaj prenovljeno in greste lahko kaj pojest.
Mi gremo večkrat do Gospodične - pod Trdinovim vrhom. Je pa to ena gostilna ob izviru Gospodične(Bajke in povesti o Gorjancih). Lahko greste peš gor(od Gabrja npr), ali pa se zapeljete gor in potem peš do Trdinovega vrha(ali pa še tja z avtom)
Tole je zdaj prenovljeno in greste lahko kaj pojest.
Mi gremo večkrat do Gospodične - pod Trdinovim vrhom. Je pa to ena gostilna ob izviru Gospodične(Bajke in povesti o Gorjancih). Lahko greste peš gor(od Gabrja npr), ali pa se zapeljete gor in potem peš do Trdinovega vrha(ali pa še tja z avtom)
T-h-o-r ::
saša imo 90% folka sploh še ni slišala za slatkonjo :)
Why have a civilization anymore
amigo_no1 ::
Žabjak
Idealno mesto za kak paintbal, samo imajo prebivalci tudi prave naboje, tako da rabiš še čelado in kevlarski neprebojni jopič .
Idealno mesto za kak paintbal, samo imajo prebivalci tudi prave naboje, tako da rabiš še čelado in kevlarski neprebojni jopič .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša cesta: Maribor - Novo MestoOddelek: Na cesti | 3075 (2669) | c00L3r |
» | Telemach Digitalni Trojčki LastovkaOddelek: Omrežja in internet | 2273 (1949) | kmetovalec |
» | Strešna antenaOddelek: Zvok in slika | 1864 (1598) | fpbs |
» | Digitalni signal za TV v SlovenijiOddelek: Loža | 6723 (5899) | SkIDiver |
» | Čatež - kaj še pogledatiOddelek: Loža | 1736 (1445) | krho |