» »

Mimovrste nateguni

Mimovrste nateguni

1
2
»

Ales ::

Glede na to, da ne gre za neko mikro podjetje, ki bi zaradi parih artiklov imelo kakršnekoli finančne težave, bi jaz od njih pričakoval, da bodo brez razmišljanja dostavili naročeno in kupca povabili, naj pri njih še naprej kupuje.

Da bi ga dajali med "nezaželene" stranke ali karkoli podobnega bi bil pa višek. Ni kupec naredil napake, pač pa prodajalec. In v enem zdravem podjetju je taka drobna napaka nekaj, o čemer nastane zabavna anekdota in nič več. Če seveda krivec ni pogosto in večkrat malomaren, potem je to že druga stvar... V vsakem primeru pa to nima veze s kupcem.

;-) ::

;-) je izjavil:

Kot je bilo pričakovat po včerajšnjem mailu da me bo gospod Lado Črnologar kontaktiral danes dopoldan, se to ni zgodilo.

Kaj jaz delam z artikli ki jih kupim je moj problem. Lahko pa si kdo kakšnega rezervira ;)


Od obljubljenega kontakta 22.marca.2011 dopoldan še me sedaj niso kontaktirali, čeprav sem pisal na mail če so pozabili na mene. Danes jih spet dregnem malce. Imam občutek da zadevo ignorirajo, isto še enemu znancu ki je sicer naročil še večjo stvar še po manjši ceni, kjubvsemu pa imajo še vedno zadeve "na zalogi".

lambda ::

Se pa ne zavedaš kakšen čudak si, kajne? Če bi to vsaj rabil, bi še razumel ...

;-) ::

Aja, ker 99,9% stvari na mimovrste ni življensko potrebnih pa lahko zavajajo kupce z napačnimi cenami in dobavnimi roki ? Danes sem malo preletel njihovo FB stran...d(ooooo)osti ljudi čaka na artikle že več kot mesec in jim noben nič ne pove, potem pa pišejo na zid.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ;-) ()

patron ::

Čudi me, da imate nekateri take težave z mimovrste... To je ena najboljših (spletnih) trgovin po mojem okusu... Tudi denar so mi že vrnili v isti sekundi, ko sem vrnil izdelek. Konkreten primer: Kupil sem avtoradijo za cca. 160 evrov, namontiral v avto in nato opazil, da nima podpore za volanski daljinec. Odmontiram, nesem nazaj, obrazložim da nima tega in tega, prodajalec reče, da takega trenutno nimajo na zalogi in mi vrne ves denar takoj... Pri njih imam že preko 150 nakupov in vsi so šli hitro in brez težav skozi. Tudi po tisti eni uri lahko prekličeš naročilo brez težav... Rečeš, da ne boš vzel in to je to! Edin ta dva evra za obdelavo mi pa res mal živce načenata :D

Gandalfar ::

Forum ni rant blog avtorja teme, zaklepam.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 488 89 90 91 )

Oddelek: Kaj kupiti
4501894786 (4041) DePalmo
»

Vračilo blaga kupljenega preko interneta? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22758458 (6645) Groot
»

Napačna cena (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8015195 (7936) stb
»

EnaA - Zakaj dvojna poštnina? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6218621 (16792) bauci

Več podobnih tem