Forum » Loža » Bergant vodi Odmeve
Bergant vodi Odmeve
Yohan del Sud ::
No ja, se je vsaj rešil poročanja s krajev, kjer se parijo volkovi ...
www.strancar.com
DonMatejo ::
Bergant je bil včeraj prav kul, sicer močno shujšan, ampak... Rosviti se je jezik/izrazje tako pokvarilo v zadnjih tednih, da bohpomagaj. Vedno neka zatikanja, popačenja, narečni izrazi, slabša priprava. Saj bo, en teden dopusta pomaga.
USS Liberty ::
joj, pa kje so tega pajaca staknili... tip je rdeč, da bolj rdeč ne more biti... jugonostalgičar in multikulturalist. Najbolje, da še Petra Vilfana iz liste Zorana Jankoviča dajo vodit osrednji dnevnik, Janka Šoparja naj pa kot voditelja Tednika zamenja Mirzet Ališić...
Na koncu bo Bergant za nagrado za tv agitprop pristal v poslanskih klopeh SD ali pa v evroparlamentu, tako kot Danica Sinšič ali Tanja Fajon...
Na koncu bo Bergant za nagrado za tv agitprop pristal v poslanskih klopeh SD ali pa v evroparlamentu, tako kot Danica Sinšič ali Tanja Fajon...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Vajenc ::
Dogodke je napovedoval in pripovedoval povsem ok. Osvežitev za Odmeve. Vodenje debate z gosti pa se mora še priučiti ;)
Edit: izkazal se je tudi z znanjem nemščine.
Edit: izkazal se je tudi z znanjem nemščine.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
Ales ::
Hehe, Thomas in USS Nimitz mislita podobno.
Meni se je zdel Bergant soliden. Za kako bolj primerljivo analizo pa mora miniti malo več časa, se mi zdi.
Meni se je zdel Bergant soliden. Za kako bolj primerljivo analizo pa mora miniti malo več časa, se mi zdi.
Thomas ::
Večkrat misliva podobno. Čeprav zdajle je moj poudarek ta, da raznih Tanj Železnik in Igorjev Bergantov, jaz nočem za voditelje resnih informativnih oddaj.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
tsh2 ::
če sem iskren bergant bolje vodi kot bratož, pa sem desničar. bratož je govoril preveč na grobo in brez občutka. kot bi se drl na tebe. to je seveda samo glede izgleda, tu so levičarji ponavadi vedno boljši. glede vsebine bomo pa še videli, tu so ponavadi pa drek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tsh2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vurberk detonacija bombe - prenos v živo?Oddelek: Loža | 6388 (3377) | Markus386 |
» | Slovenski (športni) komentatorji - spisekOddelek: Sedem umetnosti | 12308 (12178) | xplicit90 |
» | Ukinitev tujih programov med prenosom SP 2006 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21635 (16374) | lufthammer |
» | 13.6.2004 RS street race SLOVENJ GRADECOddelek: Loža | 6063 (5076) | ali3n |