Forum » Kaj kupiti » Nekaj vprašanj o mobilnikih, HTC, in ostali...
Nekaj vprašanj o mobilnikih, HTC, in ostali...
mrTwelveTrees ::
Ker kupujem mobilnik, mi je pomembna fukcija "wireless hotspot" = UMTS connectin sharing over wi-fi
"turn your 3g connection into a wireless hotspot for connecting up to three Wi-Fi clients that will use its HSDPA connection for Internet access."
mogoče kdo ve ali ima to funkcijo HTC Desire HD ?
*
*
"turn your 3g connection into a wireless hotspot for connecting up to three Wi-Fi clients that will use its HSDPA connection for Internet access."
mogoče kdo ve ali ima to funkcijo HTC Desire HD ?
*
*
- spremenil: mrTwelveTrees ()
Mavrik ::
Da ima jo. Tetheraš lahko tudi čez USB če hočeš.
The truth is rarely pure and never simple.
Se pravi če kupim Desire HD, se z njim povežem na UMTS, preko wi-fija pa share-am internet na prenosnik.
je to samo softwerska stvar ali je potreben tudi tak hardware ?
je to samo softwerska stvar ali je potreben tudi tak hardware ?
JayKay ::
nič drugega ne rabiš
tel ustvari novo wifi omrežje na katerega se s prenosnikom konektaš.
btw, ne pričakuj neke hude hitrost na UMTS
tel ustvari novo wifi omrežje na katerega se s prenosnikom konektaš.
btw, ne pričakuj neke hude hitrost na UMTS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
ja hotspot je v 2.2,lahk opa da kateri proizvajalec tel tega ne omogoče. odvisno je tudi od operaterja če dovoli.
"odvisno je tudi od operaterja če dovoli"
in v praksi, kateri SLO operater to ne dovoli ?
sam tole mi ni logično, da bi operater to nemogočil....
in v praksi, kateri SLO operater to ne dovoli ?
sam tole mi ni logično, da bi operater to nemogočil....
Mavrik ::
V sloveniji pustijo to vsi operaterji. V tujini pa to operaterji onemogočajo programsko, zato da potem prodajajo ločene "internet" pakete.
The truth is rarely pure and never simple.
verizon na motorolah, o2 v uk. pač. večina android tel prodanih preko operaterjev ima adaptiran build OS-a, seveda pri večjih operaterjih. Seveda ne v SLO
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
Ok, hvala za odgovor
Zdaj me pa se zanima, Windows mobile 7; ali se res ne da nastaviti mp3 (katerikoli) kot lastno zvonenje ?
Zdaj me pa se zanima, Windows mobile 7; ali se res ne da nastaviti mp3 (katerikoli) kot lastno zvonenje ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Desire (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 474245 (216531) | Rupa |
» | HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 92246 (57235) | berlusconi |
» | HTC Wildfire (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 126652 (63250) | majstr77 |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16994 (11803) | cucolino |
» | HTC-jeva družina Desire po novem s tremi člani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16019 (14371) | PrimozR |