Forum » Kaj kupiti » Notebook do 500eur z IEE1394 in 2 ali več let garancije?
Notebook do 500eur z IEE1394 in 2 ali več let garancije?
umetnic ::
UPORABA: Zadeva ne bo za igre, ampak word, filme in zajem videovsebin preko FW povezave ter nadaljnja obdelava in peka na DVDje.
Predvidevam da bo 500 eur dovolj.
OSTALO: Čimvečji zaslon in čimveč garancije. 1 leto se mi zdi vsekakor premalo? Lahko je nakup v tujini a zaželjen slovenski servis.
Kaj mi svetujete? :D
Predvidevam da bo 500 eur dovolj.
OSTALO: Čimvečji zaslon in čimveč garancije. 1 leto se mi zdi vsekakor premalo? Lahko je nakup v tujini a zaželjen slovenski servis.
Kaj mi svetujete? :D
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.
Zakaj že?
Vse kar hočem je notebook z več kot 'eno leto garancije', 17 zaslon, in Firewire priklop. Včasih je to imelo malo morje notebookov, sedaj pa vidim, da tega priklopa na večini ni. Če ga pa kje najdem, pa so ostale specifikacije drugačne. Ker nimam toliko časa, kot nekoč, ko sem predno sem kupil vedel več kot vsi prodajalci skupaj, se obračam na zanesenjake in ljubitelje na Slo-techu. Z veseljem tudi tebe štejem med njih, seveda če podaš kakšen uporaben komentar z informacijo, ki bo služila meni in še komu, ki bi rad na svoj notebook priklapljal kamero. Sicer pa se komentarjev raje vzdrži, vsaj v tej temi. Hvala.
Vprašanje pa ostaja kot zgoraj. Se zahvaljujem za pomoč že vnaprej.
Vse kar hočem je notebook z več kot 'eno leto garancije', 17 zaslon, in Firewire priklop. Včasih je to imelo malo morje notebookov, sedaj pa vidim, da tega priklopa na večini ni. Če ga pa kje najdem, pa so ostale specifikacije drugačne. Ker nimam toliko časa, kot nekoč, ko sem predno sem kupil vedel več kot vsi prodajalci skupaj, se obračam na zanesenjake in ljubitelje na Slo-techu. Z veseljem tudi tebe štejem med njih, seveda če podaš kakšen uporaben komentar z informacijo, ki bo služila meni in še komu, ki bi rad na svoj notebook priklapljal kamero. Sicer pa se komentarjev raje vzdrži, vsaj v tej temi. Hvala.
Vprašanje pa ostaja kot zgoraj. Se zahvaljujem za pomoč že vnaprej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: umetnic ()
Našel sem tole: link do notebooka Vse ustreza razen FW povezave nima.
Zanima me ce je drugace to ugoden nakup, za ta denar. Preveriti bi moral še ali je možno dokupit garancijo.
FIREWIRE bi poskusil dodati z tole kartico: link na ebay adapter
Kakšno mnenje?
Zanima me ce je drugace to ugoden nakup, za ta denar. Preveriti bi moral še ali je možno dokupit garancijo.
FIREWIRE bi poskusil dodati z tole kartico: link na ebay adapter
Kakšno mnenje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: umetnic ()
kmetek ::
Aja še 17'' bi rad? zgornji nakup je zelo ugoden, v primerjavi s ceno v SLO. prišetej še ptt itd....podaljšanje na 3 leta je cca 80EUR.
pa ti veš, da laptopi sploh nimajo več pcmcia rež? vsaj večina novih nič več.
pa ti veš, da laptopi sploh nimajo več pcmcia rež? vsaj večina novih nič več.
fosil ::
Acer in MSI imata po dve leti garancije.
Drugače pa kupi prenosnik v bigbangu, tam te podaljšanje garancije na 3 leta pride 50 eur.
Drugače pa kupi prenosnik v bigbangu, tam te podaljšanje garancije na 3 leta pride 50 eur.
Tako je!
Tnx Fosil. Will keep that in mind!
Zheegec ::
Varijanta je HP Probook + expresscard kartica... Že vgrajenega FW pa novi modeli (razen dosti dražjih) nimajo, razen če najdeš kakšno starejšo zadevo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri netbook?! (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Kaj kupiti | 277985 (98543) | MrStein |
» | Acer prenosniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8539 (3563) | kmetek |
» | Gericom Hollywood advance 52160- Hofer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10893 (8278) | fosil |
» | Prenosnik za okoli 200 000 sitOddelek: Kaj kupiti | 2496 (1842) | mitjaje |