» »

World of tanks

World of tanks

««
11 / 12
»»

odbitko ::

Matevz96 je izjavil:

odbitko je izjavil:

Do sedaj sem najbolj užival v Heavy tankih in TD-jih... Kaj pa tier 6 premium tanki ? SU-100Y ali Type 64 ?

Sicer že nekaj časa ne igram več, ampak če me spomin ne vara (poglej malo po netu, obstajajo različne statistike) tier 6 premiumi ne zaslužijo veliko več kot navadni tanki. Do katerega tiera si prišel do zdaj? Do tier 8 se brez večjih težav pride brez grindanja creditsov, takrat pa začni razmišljat o tier 8 premiumu.

Imam researchane že 4 tier X tanke, vendar nikoli ni denarja za njih oziroma mi je škoda denarja. Mislim da bom kupil Premium tank SU-122-44

bobby ::

Ti sam igraj cimbolje, prestavi v glavi, da naredis cimboljso igro, win or lose doesnt matter. Delaj na kolicini Dmg-ja, da naredicls cimvec pa pac igraj s tanki, ki ti sedejo na igro in to je to. Meni osebno je skoda dat denar za premium tank, imam pa premium acc,to pa ja pa z denarjem vecinoma nimam problema. Res pa je tudi, da ne igram vsak dan, nisem niti v klanu,ker bil do sedaj v treh, 2 slovenska (obup, brez vodenja, 150clanov a komaj zbrali za CV,..) nemski je bil druga zgodba ampak sem bil recimo temu samo kot obiskovalec ampak se naucis, kako bi klan naj zgledal.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Aggressor ::

SU-122-44 je zelo fajn, če imaš rad bolj agresiven TD playstyle. Če maš še več golda, so pa T54 mod pa francoski premiumi fajn. T5 premiumi so dost brezveze, na T6 tudi ni nekih hudih; nad dicker maxom nisem navdušen - je soliden, sam ne printa baš neki dnarja. T7 in 8 premiumi so credit printerji.

Od običajnih tankov sam grindam creditse v Pz4 in T-34-85. Because I can. :D
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

MIHAc27 ::

Ja... najboljši money makerji so T8 premiumi. Sam sem imel do nedavnega le Type59, ampak je kak Lowe ali T34 tudi dobra izbira. Odvisno kaj ti leži. Meni najbolj medsi, medtem ko TD in light ne maram preveč.

Če nimaš premium tanka se da tam okoli T5 najbolje zaslužit. Sam imam ogromno bitk v PzIV ravno zaradi denarja.
Z T8 in višje, če ne zmagaš bo zagotovo izguba denarja. Če zmagam in dobro odigram pa sem ravno nekje na pozitivni nuli.
Pač popravila so draga, pa ammo tudi vedno dražji. Pri kakih t5,6 sem še streljal na slepo v kake grmičke, pri višjih tierih pa bolj redko.

Je pa tko, z PZ4 sem na igro priigral 10-20k (brez premiuma). Z Typom pa večinoma okol 30-40k. Sem pa z typom+premium dobil tudi že preko 130k v eni sami igri. To da sem pokuril čisto vse naboje v tisti igri...

AngelOfDeath ::

Ko sem še igral tole so mi vsi tierji nosili denar. Brez premium accounta.
Miška ga je recimo prinesla samo kakšnih 5-15k na igro. Medtem ko je type 59 nosil tudi 60k.
Ne spomnim se da bi s katerimkoli tankom delal izgubo...
edit: Slovnica

Matevz96 ::

AngelOfDeath je izjavil:

Ko sem še igral tole so mi vsi tierji nosili denar. Brez premium accounta.
Miška ga je recimo prinesla samo kakšnih 5-15k na igro. Medtem ko je type 59 nosil tudi 60k.
Ne spomnim se da bi s katerimkoli tankom delal izgubo...

Ja če si vsaj povprečno dober bi moral tudi z tier 10 delati vsaj pozitivno ničlo.

urbecar ::

Povprečje bi bilo približno takole: ~48% WR (ostalo zapade na neodločene igre), ~25% survival rate, 1.0 damage dealt/received ratio. Sem sto procenten, da s povprečno igro v tier 10 tankom ne moreš delati plusa. Seveda kakšen dan bo plus ampak na dolgi rok, ko te statistika dohiti si v minusu.

Najboljši tiskalnik kreditov bi bil po mojem mnenju T6 premium (Cromwell B ali pa recimo Type-64)v kombinaciji z light/medium zasedbo tier 6 StrongHolda. Kjer tudi če ne narediš nič ni minusa. Igre pa so običajno precej hitre. Moj osebni rekord je zmaga v manj kot 50 sekundah. Donosnost z običajnim tankom je tu žal konkretno manjša kot s premium tankom vendar se moraš po moje kar potruditi da narediš minus.

Tier 8 premium in premium račun, predvidevam da odpadeta. Tako da ti od zastonjkarskih možnosti ostane še pridružitev klanu, ki vklaplja bonus za do +50% kreditov (Stronghold thingie).

bobby ::

Tole me pa res zanima, zmaga v manj kot 50ih sekundah. Dej mi tole malo razlozi, ker tole ti pa skor ne verjamem.
Razen ce to ni govora v random battlu pa ste TB igral pa na drugi strani so bili trije lighti oz je mogla bit neka neumnost.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Aggressor ::

Za delat pozitivno ničlo na T10 nucaš bit vsaj 2,5k WN8, kar je ravno prehod na unicum level. Torej nekaj, česar je po definiciji tega ratinga sposoben en promil igralcev.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

urbecar ::

bobby je izjavil:

Tole me pa res zanima, zmaga v manj kot 50ih sekundah. Dej mi tole malo razlozi, ker tole ti pa skor ne verjamem.
Razen ce to ni govora v random battlu pa ste TB igral pa na drugi strani so bili trije lighti oz je mogla bit neka neumnost.

Govorimo o Stronghold bitkah tier 6. Cromwell & t37 ekipa na obeh straneh obe ekipe smo se šle rush na/čez sredino mape Fisherman's Bay.

mihec87 ::

Še nekje se da fajn prišparat -nakup (repair kit, first aid kit, za gasit) nakupiš večjo količino ko so znižani(na zadnje -50% če se prav spomnim)..Oz na splošno če tanka, opreme(gld,ventilator,gun rammer itd.. ne rabiš takoj se splača počakat in kupiš ko je znižano(sploh tanki višji tier).. Potem personal missions(sicer za tu je fajn met različno paleto tankov, včasih bolje vklopit misijo in pustit bo ko bo, kot pa na silo delat..). Na splošno če z katerim tankom ker dan ne gre poskusi z drugim... Pa ne trosit gold municije na veliko ker udari po creditsih(najraje v -)...

BorutK-73 ::

Za vse ki igrate Armored Warfare:
Free 7 dni premium-a in Type 59 Tier 3 Premium tank (Only 4073 keys left!)
http://eu.alienwarearena.com/giveaways/...
Če že imate type59, NE dobite golda v vrednosti tanka.
Premium čas je v inventoriju in se ne aktivira takoj ko vpišete kodo.:)

BorutK-73 ::

Za vse Armored Warfare igralce:
Za 1 dolar (1 $!) dobite:
The Chieftain Mk. 6 Main Battle Tank
30 days of premium time
2500 Gold
plus ostale drobnarije za druge igre ki jih lahko prodate, podarite...
https://www.humblebundle.com/e3-digital...

PREVERJENO dela, ravnokar aktiviral kodo!

Zgodovina sprememb…

Da še kdo ne zamudi... Maraton 15 misij (1 na dan) za novega T25 američana, premium tier VIII. 2 misiji lahko celo preskočiš.

http://worldoftanks.eu/en/news/special-...

Sam že kar dolgo nisem igral, ampak zastonj premiuma se pa nikoli ne branim. Vsaj 1. misija ni bila preteška.

MIHAc27 je izjavil:

Da še kdo ne zamudi... Maraton 15 misij (1 na dan) za novega T25 američana, premium tier VIII. 2 misiji lahko celo preskočiš.

http://worldoftanks.eu/en/news/special-...

Sam že kar dolgo nisem igral, ampak zastonj premiuma se pa nikoli ne branim. Vsaj 1. misija ni bila preteška.

Imam občutek da bo to klasična "Wargaing" misija, sprva bodo misije enostavne, potem pa vse težje, na koncu bodo tako težke (ali pa časovno zamudne), da boš primoran kupiti tokene.
#hooldthedoor

15 misij bo, 13 jih rabiš naredit. Torej 2 teški spustiš. Je pa token/misija tudi za kupit. 2€ pride nekje ena.
Jaz imam tudi občutek, da kmalu pridejo malo težje. Zaenkrat prvi dve dokaj enostavni.

Heavy ::

Če si za T-44-100 potreboval 150k? xp na vsako nacijo v enem mesecu, ni šans da bi za T25 v istem tierju dobil manj zajebane misije.

Si predstavljam, da bo proti koncu nekaj v slogu misij za obstoječe nagradne tanke, kjer si odvisen od RNGja. Se nisem niti lotil preigravat, za Super Perico sem se še potrudil, zdaj pa je škoda časa.

Do katerega nagradnega tanka ste pa prišli? Jaz sem 5 misij za arty stran do T55 (in bo še nekaj časa, ker mi arty smrdi).
#TeamFelix

Heavy je izjavil:

Do katerega nagradnega tanka ste pa prišli? Jaz sem 5 misij za arty stran do T55 (in bo še nekaj časa, ker mi arty smrdi).

Sam sem dve ali tri misiji do prvega :D zdi se mi, da je Stug.
#hooldthedoor

Od teh misij sem jaz odklenil le Stug-a. Ene so res prav svinjsko teške, oz stvar naključja. Pa fentaj 2 artija, če lahko, ko je pa v nasprotni ekipi eden ali sploh nobeden.

Za Centurion X sem slišal dovolj zgodaj, da sem ga odklenil in kupil, potem pa naredil tudi misije za Fv4202.

Zaenkrat še dobro kaže, 3. dan zopet lahka naloga. 15k dmg je za ene 2-3 bitke (zame verjetno kakih 8).

Kekec ::

Pustimo se presenetiti. Bo pa misija trajala 15 dni tako da dvomim da bo za 150k xp-ja za nabrati :)

t3hn0 ::

Trenutna misija je verjetno naravnana bolj k temu da boš kupil tokne..vsaj 5 za cca. 10eur :)
^.^

Do nekje polovice bojo take simpl...

crniangeo ::

vedno so na začetku simpl, pol pa dobiš ene take, da sam zijaš.

večji absurd je, ko zagledaš nekega poljaka, ki ima res ampak res zanič statistiko, in ima že zadnje tanke z raznih misij..
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Sreda:20k xp

rapigator ::

Ta maraton me precej spominja na lanskega od Dicker Max-a. Ne spomnim se, da bi bile misije preveč težke.
Predvidevam da bo letos isto.

Drugače pa se nimamo kaj veseliti. Tank bo razen topa podpovprečen. Imam občutek, da bo bolj kot ne topovska hrana za tier 10.
Po statistiki v primeru, če igraš tier 8 imaš tako samo 20% možnosti da si top. Vse ostale so tier 9 ali 10.

Igra pa se na žalost zadnje čase spreminja iz pay to progress, s plačljivimi premium op tanki, vedno bolj v pay to win.

Jaz sem že včeraj naletel na enga, ki je T25 že imel... torej ga je kupil in se mu ni dal niti easy misij delat.

Jaz ne vidim v teh t8 premium mediumih nek potencial za to, da si TOP. So pač dobri zasluškarji, in zato jih imam. To, da so povprečni po zmogljivosti, je po moje čisto ok, ker drugače bi se folk preveč pritoževal. Sej zato so pa npr. Type 59 znerfal v poden.
Delavni stroj je pri meni E50 ali kak Borsig

Easy že samo časovno pa pobere..Današnja 10zmag ob 50%wr(kar ob trenutnem mm ni nič posebnega) znese 2h+ igranja...

Meni pa ne uspe narediti LT-15 misije, naredil sem 4k ko nisem imel vklopljeno, ampak zdaj pa ni šans. Kakšen nasvet :)

stjan ::

veliko igraj :)
Podobno se meni dogaja, ali pa sem čisto blizu, pa ne gre.
Kako pa z artyjem uničiš 2 nasprotna?

Kekec je izjavil:

Meni pa ne uspe narediti LT-15 misije, naredil sem 4k ko nisem imel vklopljeno, ampak zdaj pa ni šans. Kakšen nasvet :)

Najlažje je če igraš tier 8 -z daljnogledi in čakaš na ustrezno mapo (Malinovka, Prokorovka). Na začetku igre greš malo agresivno naprej v kakšen grm ždet in pasivno spotaš. Težko postane kasneje, ko moraš 10k spotinga narediti. WG je pa tako predelal mape, da je čedalje manj grmov. V starih časih, ko so bili še max tier 5 scouti si brez težav nabral 5k spotinga vsake par rund.

Arty je podobna zgodba. Igraš višje tierje in ciljaš tiste, ki imajo malo HPja. Kill stealing po domače :D

So pa druge misije večje sranje; npr. zapali dva tanka ki sta višji tier od tebe. Ali pa uniči 2 TDja višji tier od tebe - pa v igrah TDjev skoraj ne vidiš. Za ene sem tudi po par mesecev iger moral dati skozi za narediti.
#TeamFelix

Ok hvala bom poskusil s francozom amx1390

Lahko tudi na youtube pogledaš "mission guide LT 15", so tej popularni strimerji gor dajali vidjote z navodili.
#TeamFelix

b4d ::

Spotanje je meni osebno lazje v nizjih tierjih (spet ne prenizko, ker je manjsi dmg pool) VI pa VII, npr 59-16 ali WZ-131. Zgolj zaradi tega, ker nima vsak tank v nizjih tierjih max view range. V 9 in 10 ze vsi mediumi vidijo max.

Je pa to sreca, tako da cim vec igrat. Problem je tudi prej omenjen bias proti lightom, mape so vse bolj in bolj neprijazne.

In ja, shoot tracks :)
b4d.sablun.org

Ja jaz včerajšnje misije že nisem naredil. Po skoraj 2 urah sem imel komaj 2 wina z dovolj dmg.
Ali sem bil top dmg dealer, pa smo vseen spušili, ali sem imal pa glih smolo, da razen strela, dva nič ni bilo.
Brat se je zafrkaval menda 6 ur, jaz pa toliko časa pač nisem mogel igrati.
Danes upam da bo bolje. 2k škode, pa ni treba zmagat x10.

crniangeo ::

sej če bom kdaj online lahko poskusimo kakšno misijo skp udarit :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Meni je kar šlo slabe dve uri pa je šlo, danes bo pa treba iz E100ke prah pobrisati.

Dober dan je bil danes, 23 iger, pa je misija padla...
b4d.sablun.org

Black Dragon ::

Te premium "free" tanki so kar fajn :) dobil že IS6, T44 /100, FV4202, Dicker Max, TOG 2...

Atm 1815 WN8, bo treba prilezti na blue color ;)
Time will tell.

Black Dragon ::

Današnja misija je kar težka, top 3 + win :| idealen tank Maus after buff :D
Time will tell.

Kr naj majo ta premium t8...Ob takem tempu se bo na konc rablo igrat 4+ ur na dan...

mihec87 je izjavil:

Kr naj majo ta premium t8...Ob takem tempu se bo na konc rablo igrat 4+ ur na dan...

Saj to postane problem, ko igra postane 'služba'.
#TeamFelix

Tribal ::

Včerajšne nisem naredil ker nisem igral, današnja je pa že padla :D Samo na slab team počakaš in je top DMG :D

oo7 ::

World of Tanks: War Stories Cinematic Trailer 2017

Zanimivo kam investirajo cas in denar, igralci in igra so pa zadnja skrb :(
b4d.sablun.org

Anney ::

Res da je tema neaktivna že nekaj časa, pa jo zbudimo. Res so jo malo uničli z novimi tanki pa vendar: Še igra kdo tole igro?
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Jaz jo že ene 3-4 leta ne... se logiram not ko imajo za novo leto kup nagrad pa kak free tank to je pa tudi vse.

GizmoX ::

Jaz sem jo igral lani (predlani?) na mobilcu - WoT Blitz. Se mi je kar dopadlo, za hitro arkadno igro, ko imaš 15 minut (1 uro :P) za zabit.
Sicer se mi veliko bolj dopade War Thunder - realne/simulacijske bitke s tanki. Občutek in imerzija super (pogled voznika / glava iz kupole + upoštevanje padca nabojev + brez HP + brez orisa + ...). Ampak tam je tipična igra 30 minut + kakšno minuto čakanja v vrsti.
No, za obe mi je zdaj škoda časa, se raje z mulci igram :P
udirač => uni. dipl. inž. rač.

GizmoX ::

Precej on-topic, če kdo še ne pozna: ;)
https://www.youtube.com/@RanZarEng/vide...
en izmed primerov
udirač => uni. dipl. inž. rač.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GizmoX ()

klemenSLO ::

Dnevna doza sprostitve :D
igram ,hitr umrem in se ne sekiram :)
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

nejcek74 ::

mene je dokončno minilo po tem, ko so zacementirali vozila s kolesi. Pac ni moj style, mi je bilo na zaöetku bolj vsec, ko si imel cas spoznati vsak tank ter njegove weak/strong points. Sem bil pa v igri se ko je bila globoko v beti. Se mi zdi da sem ravno tu na ST zvedel za začetek zbiranja prijav za zaprto beta. Vsake toliko pomislim, da bi jo spet zagnal, pa se mi kar ne da. Predvsem ker se mi ne da studirat vseh razlicnih nacinov kako nadgraditi tank z vsemi dodatki, ki so jih vpeljali. Tudi tu sem nekje pri uvedbi "bonds" in "plans" odnehal.
««
11 / 12
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FPS Matchmaking VS Pay to win hardware (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
958438 (7031) dolenc
»

World of Warships (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
33745249 (23688) oo7
»

War Thunder (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11916176 (7428) ziga1990
»

YouTube Gaming bo konkruriral Twitchu

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
2210697 (7852) bajsibajsi
»

LAN v Kopru?