Forum » Pomoč in nasveti » Debitna kartica visa electron
Debitna kartica visa electron
power12 ::
Živjo stvar je sledeča:
Sem na NLB-ju, vendar nameravam v roku enega leta potovati in rabim viso. Ker je na NLB-ju ne morem dobiti ( nisem redno zaposlen) sem slišal za debino viso pri abanki, ki jo lahko dobijo vsi.
Zanimajo me sledeče stvari:
- ali ima ta kartica tudi limit
- ali se lahko plačuje kjer koli po internetu ( nekje sem opazil da imaš pod izbiro prav viso elektron, nekje imaša pa samo mastercard in visa).
Ali imate z njo kakšne probleme oz. kakšna je sploh razlika med to in kreditno viso poleg tega da ti tukaj sproti jemljejo denar itd..
Vesel bi bil kakršnega koli mnenja glede te kartice ?
Lp, Ian
Sem na NLB-ju, vendar nameravam v roku enega leta potovati in rabim viso. Ker je na NLB-ju ne morem dobiti ( nisem redno zaposlen) sem slišal za debino viso pri abanki, ki jo lahko dobijo vsi.
Zanimajo me sledeče stvari:
- ali ima ta kartica tudi limit
- ali se lahko plačuje kjer koli po internetu ( nekje sem opazil da imaš pod izbiro prav viso elektron, nekje imaša pa samo mastercard in visa).
Ali imate z njo kakšne probleme oz. kakšna je sploh razlika med to in kreditno viso poleg tega da ti tukaj sproti jemljejo denar itd..
Vesel bi bil kakršnega koli mnenja glede te kartice ?
Lp, Ian
St235 ::
Debetna visa elektron deluje podobno kot maestro. Torej imaš na računu n denarja in ta n lahko porabiš. Če hočeš porabit več moraš naložit na njo več denarja. Za razliko od navadnih kreditnih torej ne omogoča zamika plačila. Ima pa to prednost da deluje na vseh prodajnih mestih kjer jemljejo tudi navadno viso.
Kam pa nameravaš potovat? Ker sploh po evropi se da tudi z Maestro normalno preživet.
Kam pa nameravaš potovat? Ker sploh po evropi se da tudi z Maestro normalno preživet.
Hvala za odgovor, potujem pa v Ameriko, in bi jo rabil za plačilo letalske karte in ESTA dovoljenje za vstop v ZDA, pa hotel potem bi mi pa že domači na računa nakazovali denar. Sem slišal da lahko nastaviš limit do 3000 eurov tako da ni panike. Važno je samo to da jo sprejemljajo povsod kod navadno visto.
Še kakšno mnenje je dobordošlo
Lep pozdrav
Še kakšno mnenje je dobordošlo
Lep pozdrav
blackbfm ::
Če imaš redne prihodke lahko tut navadno viso dobiš pri nlbju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Problem je da nisem redno zaposlen, študetskega dela mi pa ne morejo upoštevati . Sej jo lahko dobim, če pripeljem nekoga, ki bi me kril vendar bi imel tako majhen limit, da je brez veze čeprav ti ga lahko zvišajo. Visa electron ima pa do 3000 eurov limita. Predvsem se mi gre zato ali ti res sprejme tud pri znakih za navadno viso. To je ta stvar ki me muči. Da ne bom dal delat nato pa ne bom mogel kupiti karte itd...
fosil ::
Visa electron ima 3000 eur limita na dan, torej imaš teoretično 180.000 eur limita na mesec
Načelno electron deluje tam kjer tudi navadna, ni sicer 100%, ampak več kot 90% pa sigurno.
Drugače imaš pa lahko vedno plačuješ tudi z bančno kartico (maestro), edino na netu ne moreš s to.
Za potovanje ti priporočam da vzameš s sabo obe in jih imaš spravljene na različnih mestih, če ti recimo ukradejo denarnico.
Načelno electron deluje tam kjer tudi navadna, ni sicer 100%, ampak več kot 90% pa sigurno.
Drugače imaš pa lahko vedno plačuješ tudi z bančno kartico (maestro), edino na netu ne moreš s to.
Za potovanje ti priporočam da vzameš s sabo obe in jih imaš spravljene na različnih mestih, če ti recimo ukradejo denarnico.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Vanadium ::
NLB je z en k banka. Jim že nevem kok časa trobim pa sprašujem kdaj bodo meli debetno viso electron pa nič. Prenesi si vse na A banko pa je in imaš tole potem kot študent: http://www.abanka.si/kartice/debetna-ka...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114430 (33280) | Vetrpiha |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109565 (36612) | PINki |
» | PayPal-premajhen limit!Oddelek: Loža | 4261 (3780) | MIHAc27 |
» | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18026 (14511) | Picero |
» | Pay pall brez rednega dohodka?Oddelek: Loža | 6434 (5493) | bluefish |