Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
rs50 ::
lep pozdrav!!
imam en problem. Uporabljam emule in mi ne vleče dol hitreje kot 6,00kb/s do 10,00kb/s.
prosim za pomoč!! hvala
imam en problem. Uporabljam emule in mi ne vleče dol hitreje kot 6,00kb/s do 10,00kb/s.
prosim za pomoč!! hvala
CaqKa ::
lep pozdrav!!
imam en problem. Uporabljam armal pipo in mi 2 dl kozarec ne napolni z vodo hitreje kot v 4 do 7 sekundah.
prosim za pomoč!! hvala
upam da je kdo dojel poanto kam ciljam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Robert_S ::
A je kdo že dobil tak message v emuli "TnT: Mylčne is a robot from RIAA, you can't fight against her !"
Vsak dan mi teži .
Vsak dan mi teži .
Neon87 ::
Pozdravljeni!!
Mam nek problem z Azureusom in z torrenti, zanima me zakaj mam tam pri zdravju skoz uno faco rumene barve,..sploh se ne prestav na zeleneo. Ka to pomen?
Tam piše da je to nek NAT problem,..ka to pomeni?
Ka nej nardim,..so kake nastavitve, da bo rumen simbol postal zelen.?
Mam nek problem z Azureusom in z torrenti, zanima me zakaj mam tam pri zdravju skoz uno faco rumene barve,..sploh se ne prestav na zeleneo. Ka to pomen?
Tam piše da je to nek NAT problem,..ka to pomeni?
Ka nej nardim,..so kake nastavitve, da bo rumen simbol postal zelen.?
Zokzel ::
Do prejšnjega tedna sva bla z Mulo velka prjatela. Download je šibu do 80 kB/s, dubu sm praktično vse kar me je zanimalo ipd. Potem se je pa zgodilo. Upload mam naštiman na 25 kB/s. Prejšnji teden je začel plesat med 7 pa do 27 kB/s !! Od petka pa ne gre nad 14 kB/s. Download je doživu isto transformacijo, kaj isto, še hujš, ne gre čez 10 kB/s !! Kabelski operater mi je zagotovu, da je z linijo do modema vse OK dokler ne zalaufam Mule. Potem pa rata kažin. Vse se zabaše. AdAware, Spybot, Spython, antivirusni program ne nejde nič. Se komu kaj sanja v čem je problem ??
Nobenga firewala, test portov OK, itak nism ničesar spreminju že neki mescev. Stvar se je zgodila iz čistega miru. Zelo skrivnostno. Sm se pa spomnu, da mi je nek bebo pred tem pošilju sporočila naj se pridružim leecher teamu in podobne neslanosti. Pa najbrž to nima zveze z problemo.
Bom probu. Sam to pomen spet vse od začetka. Low ID in podobno.Gronk!! Mah , bom že preživu. Pa tko lepo je vse laufal.
Zgleda da bo res treba nanovo naložit mulo. Test hitrosti mi kaže 936 kbs , ko pa štartam mulo pa samo 29,5 kbs. Hecn, kako le pride do tega.
Vse zbrisu, nanov inštaliru, isti drek. V security mi piše : your client has an infinite queue, your client is connecting too fast ??? Help !!
BaRtMaN ::
Options > Extended. Povleci spodnji drsnik (Queue size) proti levi in še zmanjšaj postavko Max new connections/5 seconds, je na vrhu.
Silvano ::
Ker je vse skup na ZELOOO dolgo napisano, se mi vsega ne da brati... Imam pa problem... :)
1. rmDC se mi noce povezat z "public hub list", tako, da ne morem dostopati do nobenega huba (niti rocno). Vcem tici problem...?
2. BitLord: kako naj kaj dol potegnem. Ko mu izberem, program katrega bi hotel download-ati, Lord kar caka, pa caka, pa povezije, pa nic iz dolpotega....???
1. rmDC se mi noce povezat z "public hub list", tako, da ne morem dostopati do nobenega huba (niti rocno). Vcem tici problem...?
2. BitLord: kako naj kaj dol potegnem. Ko mu izberem, program katrega bi hotel download-ati, Lord kar caka, pa caka, pa povezije, pa nic iz dolpotega....???
Bakunin ::
aMule v2.0.0 je zunaj.
# aMule works on Linux, Mac, FreeBSD, OpenBSD, NetBSD, Solaris, Windows, and probably other OSs that noone tested yet.
# aMule works on x86, amd64, ppc, ppc64, sparc, alpha, and AFAIK arm (probably others also) CPU architectures.
# aMule has core/GUI separation, a mature daemon, and a not-so-mature-but-still-working remote GUI, along with the webserver and the text-mode user interface (amulecmd).
# aMule has the latest improvements on ed2k protocol, both on eserver compatibility (thanks lugdunum) and client-client communication (thanks eMule dev. team). This includes eMule extensions over original ed2k protocol.
# aMule supports all wxWidgets flavours from 2.4.2 to the brand new 2.6.0. The recomended version is, however, wxWidgets 2.6.0.
# aMule supports Unicode on GUI, internals, and network, and its totally or partially translated to 28 languages
Dolpoteg verzij za Linux, Mac-OS X ter Polkna @ http://www.amule.org/files/files.php?cat=18.
# aMule works on Linux, Mac, FreeBSD, OpenBSD, NetBSD, Solaris, Windows, and probably other OSs that noone tested yet.
# aMule works on x86, amd64, ppc, ppc64, sparc, alpha, and AFAIK arm (probably others also) CPU architectures.
# aMule has core/GUI separation, a mature daemon, and a not-so-mature-but-still-working remote GUI, along with the webserver and the text-mode user interface (amulecmd).
# aMule has the latest improvements on ed2k protocol, both on eserver compatibility (thanks lugdunum) and client-client communication (thanks eMule dev. team). This includes eMule extensions over original ed2k protocol.
# aMule supports all wxWidgets flavours from 2.4.2 to the brand new 2.6.0. The recomended version is, however, wxWidgets 2.6.0.
# aMule supports Unicode on GUI, internals, and network, and its totally or partially translated to 28 languages
Dolpoteg verzij za Linux, Mac-OS X ter Polkna @ http://www.amule.org/files/files.php?cat=18.
_Thief ::
Recimo da bom kar sem pisal.. imam planetov ruter xrt-401d in sem vse lepo povezal.. (od začetka nekaj matralo) sedaj pa nemorem pošiljat emailov.. na ircu.. datotek prek dcc in niti na msn mesengerju datotek.. ali je to posledica ruterja in nekakih odpiranje portov.. nekaj sem bral in se igral.. samo negre mi.. prosim pomagajte
LP Thief
p.s. pri drugemu compu znam da emaile pošilja za drugo nevem... sicer imam pa jaz SP2 tistale comp. pa SP1 ,,
LP Thief
p.s. pri drugemu compu znam da emaile pošilja za drugo nevem... sicer imam pa jaz SP2 tistale comp. pa SP1 ,,
Sm Močan In Vozim Tomos
KontraCepec ::
Uau ta LDC++ je res hudo močno stvar proti staremu DCju
Nekaj pa me zanima: v DL listi imam 5 filmov. Film " Pravila" ima ko dam ročno iskanje za alternative sourcei 120 uporabnikov, jaz pa za file v vrsti čakam na ta file samo pri petih uporabnikih... četudi dam ročno "download to", je še vedno samo 5 uporabnikov v vrsti
Nekaj pa me zanima: v DL listi imam 5 filmov. Film " Pravila" ima ko dam ročno iskanje za alternative sourcei 120 uporabnikov, jaz pa za file v vrsti čakam na ta file samo pri petih uporabnikih... četudi dam ročno "download to", je še vedno samo 5 uporabnikov v vrsti
Krijejtiv
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
KontraCepec ::
A je to možno, da je zaradi "Max number of alternative sources" ? Pri meni je 80 in če vire vseh DL fileov preštejem pride nekaj takega.
Na koliko naj nastavim to številko? Meni bi vsaj okrog ene 300 ustrezalo.
Jaz bi raje povečal to številko, pa da vire sprašuje manj pogosto ( sej to je verjetno avtomatsko pol, ker jih je več, ne? )
Na koliko naj nastavim to številko? Meni bi vsaj okrog ene 300 ustrezalo.
Jaz bi raje povečal to številko, pa da vire sprašuje manj pogosto ( sej to je verjetno avtomatsko pol, ker jih je več, ne? )
Krijejtiv
Rokomah ::
Do prejšnjega tedna sva bla z Mulo velka prjatela. Download je šibu do 80 kB/s, dubu sm praktično vse kar me je zanimalo ipd. Potem se je pa zgodilo. Upload mam naštiman na 25 kB/s. Prejšnji teden je začel plesat med 7 pa do 27 kB/s !! Od petka pa ne gre nad 14 kB/s. Download je doživu isto transformacijo, kaj isto, še hujš, ne gre čez 10 kB/s !! Kabelski operater mi je zagotovu, da je z linijo do modema vse OK dokler ne zalaufam Mule. Potem pa rata kažin. Vse se zabaše. AdAware, Spybot, Spython, antivirusni program ne nejde nič. Se komu kaj sanja v čem je problem ??
@Zokzel
Meni se dogaja ENAKO???!!!
Še pred kratkim je DLjal kot po maslu (80-90k), sedaj pa le včasih zmore 10-15k.
Enako se mi dogaja na DC++. Kakor, da bi nekaj nekje štopalo.
Požarni zid v winsih je na off.
Zanimivo je res to, ker je do spremembe prišlo kr čez noč.
Kaj se slučajno kaj na SIOLu dogaja?
kako?
- poganjas vedno zadnjo verzijo
- si z p2p programi ne pokuris celotne "pipe". Za "upload" si pusti vsaj 10% prosto.
- imas emule prizgrano cel cas - pa ceprav sharas samo z 10KB/s. bo dovolj da dobis "credits", ki jih bos porabil ko jih bos ti rabil
- se povezujes na streznik, ki ima najnovejso verzijo emule streznika
- streznik z najvec uporabniki ne pomeni najvec zadetkov ali pa prenosa. taksen streznik je verjetno zelo obremenjen!
- ne uporabljas xy-mod-emule, razen ce ves kaj delas
- imas high-ID oz. odprt port. Pa izberi kaksnega "nestandardnega" - ne vsi samo 4672/4662 uporabljati, ker mozno da ISP blokira!
- poganjas emule z ukazom : START "emule" /MIN /LOW "C:\Program Files\emule\emule.exe"
tako ti bo pojedla se najmanj procesorja
FAQ N#1 FAQ N#2
- poganjas vedno zadnjo verzijo
- si z p2p programi ne pokuris celotne "pipe". Za "upload" si pusti vsaj 10% prosto.
- imas emule prizgrano cel cas - pa ceprav sharas samo z 10KB/s. bo dovolj da dobis "credits", ki jih bos porabil ko jih bos ti rabil
- se povezujes na streznik, ki ima najnovejso verzijo emule streznika
- streznik z najvec uporabniki ne pomeni najvec zadetkov ali pa prenosa. taksen streznik je verjetno zelo obremenjen!
- ne uporabljas xy-mod-emule, razen ce ves kaj delas
- imas high-ID oz. odprt port. Pa izberi kaksnega "nestandardnega" - ne vsi samo 4672/4662 uporabljati, ker mozno da ISP blokira!
- poganjas emule z ukazom : START "emule" /MIN /LOW "C:\Program Files\emule\emule.exe"
tako ti bo pojedla se najmanj procesorja
FAQ N#1 FAQ N#2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()
Jan987 ::
jest sem si pa zdej bittorrent naložu pa sem si dal dol ene pal tistih torreentov pa me zanima zakaj sploh ne vleče. prenos je skoz 0. A je treba kej nastavt?
imott3791 ::
A kdo ve kaj je treba narest s Kazaa-o da ko jo inštaliraš lahko greš tut na Search? Pri men je zaklenjen.
PrimozR ::
Don't use kazaa. Je zalega virusov pa podobnih reči. je relativno hitra, ja, sam še zmer...
Bellzmet ::
Živjo!
Zato ker mi Mula porabi veliko resourcov in računalnik opazno počasneje deluje, ko je prižgana, me zanima, če oziroma kakšen je vpliv če v Windows Task Managerju dam emule.exe na low priority? V Win XP. Prednosti/slabosti oz. ima sploh kakšen vpliv na pohitritev sistema...upočasnitev Mule...???
lp
Zato ker mi Mula porabi veliko resourcov in računalnik opazno počasneje deluje, ko je prižgana, me zanima, če oziroma kakšen je vpliv če v Windows Task Managerju dam emule.exe na low priority? V Win XP. Prednosti/slabosti oz. ima sploh kakšen vpliv na pohitritev sistema...upočasnitev Mule...???
lp
A mi lohk en pove vse kaj naj naredim da mi bo mula vlekla čim bolje?
Nisem ravno strokovnjak iz angleščine zato si z raznimi tujimi linki ne morem pomagat!
Nisem ravno strokovnjak iz angleščine zato si z raznimi tujimi linki ne morem pomagat!
urbnzy ::
Mene pa zanima kako hitro deluje Kazaa in ali se dobi tam veliko virusov?? Če uporablja kdo, mi lahko prosim pove?
Matej_K ::
"" - poganjas emule z ukazom : START "emule" /MIN /LOW "C:\Program Files\emule\emule.exe"""
j kako to mislš??
kje to naštimaš??
j kako to mislš??
kje to naštimaš??
... .. .
PrimozR ::
KaZaa je zalega virusev, sicer pa dost hitra. aMule je za Linux, zdej ne vem kuko je z win podporo, mislm da je v zadni verziji native. Matej tist pa IMHO napišeš v start run. Sam prisegam na obično mulo, ma pa baje eMule plus en nifty fičr - fake check.
> j kako to mislš??
na hitro:
desni klik na namizje in iz menija izberes "new" | "text document"
dokument poimenujes emule.cmd
potem desni klik na datoteko in izberes "edit"
napises > START "emule" /MIN /LOW "C:\Program Files\emule\emule.exe
shranis datoteko in pozenes.
Ce imas emule nekje drugje kot v "C:\Program Files\emule", potem ustrezno popravi zapis v emule.cmd
enako lahko naredis za vse (p2p) programe, ki bi jim rad spremenil prioriteto izvajanja.
na hitro:
desni klik na namizje in iz menija izberes "new" | "text document"
dokument poimenujes emule.cmd
potem desni klik na datoteko in izberes "edit"
napises > START "emule" /MIN /LOW "C:\Program Files\emule\emule.exe
shranis datoteko in pozenes.
Ce imas emule nekje drugje kot v "C:\Program Files\emule", potem ustrezno popravi zapis v emule.cmd
enako lahko naredis za vse (p2p) programe, ki bi jim rad spremenil prioriteto izvajanja.
Zgodovina sprememb…
> aMule je za Linux, zdej ne vem kuko je z win podporo, mislm da je v zadni verziji native
od verzije 2.0.0 dalje je "native". uporabljam namesto originalne emule in dela bp.
cruli: aMule/win32
od verzije 2.0.0 dalje je "native". uporabljam namesto originalne emule in dela bp.
cruli: aMule/win32
Zgodovina sprememb…
matej_jack ::
Imam Kazo Like K++ in sedaj sem rač. priklopil na router (D-Link DI-604) in naenkrat mi več ne more povezati. Kaj naj naredim?
edit: Mi je že povezalo :P
edit: Mi je že povezalo :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matej_jack ()
joe7 ::
Dve strani nazaj sem prebral tole:Priporočljivo je tudi to, da se povežemo na KAD (že od znanih odjemalcev). To storimo tako da poberemo še dodatek MOD:
http://www.emule-web.de/board/files/mod...
in ga prekopiramo v Emule inštalacijsko mapo CONFIG.
Dobil sem datoteko in jo odprl.Kaj naj potem prekopiram v mapo CONFIG.Celo mapo z podmapami ali le del?
http://www.emule-web.de/board/files/mod...
in ga prekopiramo v Emule inštalacijsko mapo CONFIG.
Dobil sem datoteko in jo odprl.Kaj naj potem prekopiram v mapo CONFIG.Celo mapo z podmapami ali le del?
Jože
a kdo pozna kakšen program s katerim bi si lahko predogledov filme ki jih downloadaš z e-mulo?
Ashrack ::
SATO je vprašal že to vprašanje:
"ORION is a robot from RIAA, you can't fight against her !
ampak je dubu od POETA totalno glup odgovor, ki se glasi:
Sato dobil so te zdj si pecen
sred noci ti bo uletu FBI skoz okn
A lahko kdo pove kaj je fora teh spamov?
"ORION is a robot from RIAA, you can't fight against her !
ampak je dubu od POETA totalno glup odgovor, ki se glasi:
Sato dobil so te zdj si pecen
sred noci ti bo uletu FBI skoz okn
A lahko kdo pove kaj je fora teh spamov?
....
fictionel ::
Najprwo naj priznam, da nism brau useh 60ih strani tegale, tko da prosm za mal razumevanja če ste že mel o tem debato (ampak kokr se spominjam je na prwih 20ih ni blo )
Zanima me pa, kje bi dobu kšn amerišk server za eMulo, k sm zgleda večinoma na serverjih, kjer prevladujejo francozi in je vsaka 2. stwar v FR...
Je kdo to kej probawu?
tnx!
lp,f.
Zanima me pa, kje bi dobu kšn amerišk server za eMulo, k sm zgleda večinoma na serverjih, kjer prevladujejo francozi in je vsaka 2. stwar v FR...
Je kdo to kej probawu?
tnx!
lp,f.
fictionel ::
ne, to itq globalno...
Sam useen najde največ francoskih, italjanksih, nemških sranj -- tko da je učas že prow težko kj angleškiga dobit...
Al se to sam men zdi?
Sam useen najde največ francoskih, italjanksih, nemških sranj -- tko da je učas že prow težko kj angleškiga dobit...
Al se to sam men zdi?
sile01 ::
Bellzmet: Nared eno mašino za dedicated za mulo pa bom, kolega ma tko pa je čist kul, jaz mam mašino(PIII 700Mhz, 160GB, 256MB) tut že pripravljeno (že 2 tedna sam k se mi ne da postavt vsega)
virri ::
to so sami virusi že tko ga fašeš če zeženeš program men se je zaradi emule upočasnil računalnik, povezavo in se mi je sesul!!!!!!!!!
Virri
BaRtMaN ::
LOL.
eMule ni noben virus. Če se želiš prepričati, pojdi na domačo stran, si potegni izvorno kodo in jo preglej.
Ob zagonu ti hasha vse nove datoteke, ki jih najde v mapah, ki jih deliš z drugimi,to kar požre precej sistemskih sredstev. Počakaš, pa je.
eMule ni noben virus. Če se želiš prepričati, pojdi na domačo stran, si potegni izvorno kodo in jo preglej.
Ob zagonu ti hasha vse nove datoteke, ki jih najde v mapah, ki jih deliš z drugimi,to kar požre precej sistemskih sredstev. Počakaš, pa je.
cca. 14 sporocil visje imas opisano resitev za razbremenitev sistema med delovanjem mule/dc++/...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7212 (5638) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2046 (1828) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9859 (8329) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1839 (1205) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2637 (1911) | cybermedo |