Forum » Igre » Breach
Breach
ShowDown ::
Igra je izšla pred kratkim. Zdi se mi omembe vredna, ker je malce drugačna od CS:S, COD:MW in podobnih FPS-ov. Skozi igro nabiramo XP-je in sproti se odklepajo orožja, perk-i (torej neke posebne lastnosti lika) in gadgeti, ki so predstavljeni v drugem videu. Igra pozna 5 različnih classov (Rifleman, Sniper, Gunner, Support, Recon) s tem da enega odklenemo veliko kasneje v igri.
Trailer
Gadgets overview
Trailer
Gadgets overview
69charger ::
Jaz tega špila nikjer ne najdem,ke bi to dobu?
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
69charger ::
Bom mogoče nabavil.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Sriple Tix ::
Jaz sem ga kupil sinovoma in eden izmed njiju je takoj pozabil na CoD, BF:BC2 ter ostale "velike"... Spil je imel prve dni tezave s povezavo na serverje, saj se je loadalo v nedogled in je bil na koncu nujen izhod iz igre, vendar so to popravili z zadnjim patchem (po porocanju malega). Mi je pa tudi omenil, da je tezja od MW2 in BO, karkoli bi to pomenilo.
Mislim, da je bilo tistih 12EUR smotrno porabljenih :)
Mislim, da je bilo tistih 12EUR smotrno porabljenih :)
ShowDown ::
Na začetku je bilo nekaj težav s serverji in še vedno občasno obstajajo. Če odmislim nekaj bugov je to najboljši tactical FPS, kar sem jih kdajkoli igral.
@blueFish: Gadgeti ne pokvarijo igre, saj ne glede na to kateri class ali rank si, lahko uporabljaš zgolj en gadget naenkrat. Vse skupaj je zelo dobro uravnoteženo.
@blueFish: Gadgeti ne pokvarijo igre, saj ne glede na to kateri class ali rank si, lahko uporabljaš zgolj en gadget naenkrat. Vse skupaj je zelo dobro uravnoteženo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 163611 (8109) | oo7 |
» | Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Igre | 291204 (55235) | opeter |
» | Battlefield: Bad Company 2 (strani: 1 2 3 4 … 41 42 43 44 )Oddelek: Igre | 272441 (55978) | Machete |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71349 (13254) | oo7 |