Forum » Igre » Pomoč! Ne morem zagnati FIFA 11 - manjkajoča .dll datoteka
Pomoč! Ne morem zagnati FIFA 11 - manjkajoča .dll datoteka
the_wiz ::
Zdravo,
pišem, ker sem bolj kot ne zelen, kakorkoli, s partisa sem snel fifa 11 reloaded, kot ponavadi unrar, potem sem mountal z daemon toolsom, inštaliral in zamenjal crack v mapo na c disku. Izkaže se, da mi je ob zagonu igre računalnik javil napako; in sicer
The program can't start because d3dx9_41.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix your problem.
Poskusil sem z drugimi cracki, pa sem po vsakem dobil isti feedback. Kakopak sem poguglal glede te manjkajoče .dll datoteke, ena varianta bi bila ponovna inštalacija, druga bi bilo updatanje DirectX, preden pa se lotim vsega tega, me zanima, če je kdo od vas imel podobno problematiko in če mi lahko pomaga s kakšno informacijo.
Menda ne bi bilo preveč zaželjeno, če bi snel posamezno datoteko 41.dll.
Najlepša hvala in lep pozdrav!
pišem, ker sem bolj kot ne zelen, kakorkoli, s partisa sem snel fifa 11 reloaded, kot ponavadi unrar, potem sem mountal z daemon toolsom, inštaliral in zamenjal crack v mapo na c disku. Izkaže se, da mi je ob zagonu igre računalnik javil napako; in sicer
The program can't start because d3dx9_41.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix your problem.
Poskusil sem z drugimi cracki, pa sem po vsakem dobil isti feedback. Kakopak sem poguglal glede te manjkajoče .dll datoteke, ena varianta bi bila ponovna inštalacija, druga bi bilo updatanje DirectX, preden pa se lotim vsega tega, me zanima, če je kdo od vas imel podobno problematiko in če mi lahko pomaga s kakšno informacijo.
Menda ne bi bilo preveč zaželjeno, če bi snel posamezno datoteko 41.dll.
Najlepša hvala in lep pozdrav!
- zaklenil: Tilen ()
T-Majo ::
Tukaj ne boš dobil odgovora na vprašanje. Na Partis direktno vprašaj.
Tu se ne tolerira gusarstva =)
Tu se ne tolerira gusarstva =)
the_wiz ::
Pardon, nisem vedel, copy paste na partis =)
Če pa ima kdo kakšen predlog, pa sem še vsejen odprt :D
Če pa ima kdo kakšen predlog, pa sem še vsejen odprt :D
dvihtelic ::
Direct x moraš inštalirati, pa bo delovalo, samo raje kupi igro, da se s tem zahvališ proizvajalcem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Racija v Stockholmu zaradi The Pirate Baya (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 45374 (36009) | MrStein |
⊘ | Počasen laptop in poškodba na ohišju - uveljavljanje garancijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1449 (1111) | dzinks63 |
⊘ | football managerOddelek: Igre | 1596 (1417) | ahac |
» | Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14482 (9602) | blackmack |