Forum » Loža » PayPal
PayPal
Temo vidijo: vsi

gruntfürmich ::
tale tvoj stavek ne pove nič oz. je celo zavajajoč:
plačuješ zneske v valuti svoje kartice, oziroma da si pozoren, da vedno pretvorbo dela banka in PP.
ker katero valuto bo pa imela kartica povprečenga slovenca kot pa EURO?
ampak to je v resnici narobe. plačevati je treba v ORIGINALNI valuti trgovca oz države.
pretvorbo dela banka in PP.
prvo je pravilno, drugo je narobe.
ampak da prideš do pretvorbe svoje banke (oz. ponudnika kartice (MasterCard) kolikor se meni zdi da je točno) je tega treba plačati v originalni valuti.
plačuješ zneske v valuti svoje kartice, oziroma da si pozoren, da vedno pretvorbo dela banka in PP.
ker katero valuto bo pa imela kartica povprečenga slovenca kot pa EURO?
ampak to je v resnici narobe. plačevati je treba v ORIGINALNI valuti trgovca oz države.
pretvorbo dela banka in PP.
prvo je pravilno, drugo je narobe.
ampak da prideš do pretvorbe svoje banke (oz. ponudnika kartice (MasterCard) kolikor se meni zdi da je točno) je tega treba plačati v originalni valuti.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Legon ::
Sem ze prvic razumel, da si prisle pametovat za brez veze, res ni treba ponavljat. Vidim, da te je reveza cisto iz tira vrglo da je zmanjkala besedica ne pred paypal. Ampak je bilo potem tudi za manj intelektualno nadarjene se enkrat podrobno razlozeno. Kogar je zanimalo je informacijo dobil.
Spregledal si tudi kontekst, da je bilo govora o Temu, zato je del o originalni valuti sploh relavanten, ker pri temu imas ze v osnovi moznost izbire valute (in naceloma nima smisla izbirat tretje valute, se pa zgodi da kdaj temu pobrkla) zato del o tem da pazis da trgovec ze v orignalu zaracuna v valuti kartice. Ampak oba veva, da si revez butthurt in si pac prisel samo pametovat.
Spregledal si tudi kontekst, da je bilo govora o Temu, zato je del o originalni valuti sploh relavanten, ker pri temu imas ze v osnovi moznost izbire valute (in naceloma nima smisla izbirat tretje valute, se pa zgodi da kdaj temu pobrkla) zato del o tem da pazis da trgovec ze v orignalu zaracuna v valuti kartice. Ampak oba veva, da si revez butthurt in si pac prisel samo pametovat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 141418 (21382) | igi82m |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16394 (10524) | dales |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 113413 (40460) | PINki |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 12689 (11406) | Oktan |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22162 (19239) | Kwizlord |