Forum » Loža » PayPal
PayPal
Furbo ::
Bukselj, to ti piše v mailu ne pa na paypalu. Scam. Ne vpisuj ničesar.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
razerznak ::
ma sej tudi nisem, ker niti linki ne delajo neki error , sej prej rajš vprašam kot pa nardim kako bedarijo
vesoljec nacist fojb
#trump2016
ups https://www.rt.com/usa/339768-us-marines-aircraft-aging/
#trump2016
ma sej tudi nisem, ker niti linki ne delajo neki error , sej prej rajš vprašam kot pa nardim kako bedarijo
Klikanje po linkih je že bedarija, te stvari samo briši v prihodnje. Oziroma greš na paypal, pa ne preko linkov, ampak direkt in ti že tam piše, če je kaj posebnega.
To imamo vsi, to ni problem.
razerznak ::
e no tole sem jas mislil prej , sam tisti mail me je nekaj zbugal
vesoljec nacist fojb
#trump2016
#trump2016
Konlov ::
Jest sm sedu tole, ja. Takoj preklical paypal in eurocard. Še niso passa zamenjali...
čuhalev ::
Koliko časa ste čakali na Topup priliv nakazila na PP iz banke na njihovem seznamu: NLB?
Jaz sem včeraj zvečer izbral in danes nakazal, vendar še kar ni ... naj bi bilo pa instant.
Jaz sem včeraj zvečer izbral in danes nakazal, vendar še kar ni ... naj bi bilo pa instant.
Pravilno izpolnjeni podatki - sklic, so zelo pomembni. Preveri, če si vse naredil prav.
Ni ravno instant, no ja, odvisno od banke.
Ni ravno instant, no ja, odvisno od banke.
čuhalev ::
Sem preveril, IBAN in sklic sta takšna kot morata biti, edino za naslov prejemnika sem vpisal tistega njihovega Slovaškega.
Upam, da danes bo.
In je res, torej traja nekje pol dneva.
Upam, da danes bo.
In je res, torej traja nekje pol dneva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: čuhalev ()
SG_101 ::
na ebayu sem želel kupiti neko zadevo za 4 EUR, vendar sem pozabil, da nimam denarja na računu (gor sem imel 2 EUR). Pri plačilu sem dobil "payment denied", danes pa sem videl, da so mi kljub temu dol trgali 1 EUR. Kdo ve zakaj?
sodnicaN ::
pejt na banko in reklamiraj, če je kreditna dobiš nazaj 100%, samo se lahko posloviš od tega računa
OvCa77 ::
Počakej par dni ker paypal prvo trga dol 1€ da preveri če kartica dela in ta en evro vrnejo oziroma ga potem ne boš več vidu na izpisku.
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Ja pod send and receive maš send money to person.
Ja če nisi plačal s kartico in je šlo z balanca. Ali pa se motim in si spodaj na strani vklopi old view.
BlackMaX ::
Zdravo,
Rad bi prosil za vašo pomoč glede paypal-a. Upam, da kej več veste?
Prek A banke sem dobil viso electron to sem kasneje povezal z paypal računom (Profil je pri 80%), potem sem si hotel nakazati denar iz kartice na PP račun, za verifikacijo PP in sem dobil vse številke (sklici, reference). Zdj kako iz Vise nakažem na PP da se PP račun potrdi? A moram na A banko? a to lahko od doma? Nimam pojma več...:(
Rad bi prosil za vašo pomoč glede paypal-a. Upam, da kej več veste?
Prek A banke sem dobil viso electron to sem kasneje povezal z paypal računom (Profil je pri 80%), potem sem si hotel nakazati denar iz kartice na PP račun, za verifikacijo PP in sem dobil vse številke (sklici, reference). Zdj kako iz Vise nakažem na PP da se PP račun potrdi? A moram na A banko? a to lahko od doma? Nimam pojma več...:(
Magic1 ::
Ko prvič povežeš viso s paypalom, ti trga paypal dol pol evra. Pokliči na banko, da ti dajo kodo te transakcije, ali počakaj na izpisek. S to kodo verificiraš kartico na paypalu in jo nato lahko uporabljaš prek paypala.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
neboben ::
A je nujno,da paypal povežem z bančno kartico ? Jest namreč tega nočem naredit. Jest iz PBS (Poštna banka slovenije) računa nakažem na paypal direkt z UPN. To mi je uspel dvakrat za nizke zneske 50EUR. POtem sem pa enkrat poskusu nakazat na paypal 600EUR mi pa niso sprejel, oz so zavrnil. Še danes ne vem zakaj pa sem jih vprašal, pa ni blo odgovora z njihove strani. A je možno da je bil sklic napačen ali kaj drugega, se mi ne sanja kaj je slo narobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neboben ()
Za verifikacijo je treba dat kartico
jero_no1 ::
Imam eno vprašanje (prebral sem nekaj zadnjih strani teme in nisem našel odgovora).
Nekdo iz ebaya mi mora zaradi nedostavljenega izdelka vrniti kupnino. Dobil sem denar nazaj, vendar ne na paypal račun ampak je šel kar direktno na kreditno kartico (no naj bi prišel do kreditne, včeraj je bilo nakazano na paypal, na kreditni trenutno še ni vidno). Ali se da kje nastaviti, da ta denar ostane na paypal računu? Kupnina je sicer šla 'direkt' iz kreditne preko paypala. Kreditna je predplačniška Visa.
Če se ne motim, paypal zaračuna 2€ provizije pri nakazilu na kreditno? Hvala za odgovore.
Nekdo iz ebaya mi mora zaradi nedostavljenega izdelka vrniti kupnino. Dobil sem denar nazaj, vendar ne na paypal račun ampak je šel kar direktno na kreditno kartico (no naj bi prišel do kreditne, včeraj je bilo nakazano na paypal, na kreditni trenutno še ni vidno). Ali se da kje nastaviti, da ta denar ostane na paypal računu? Kupnina je sicer šla 'direkt' iz kreditne preko paypala. Kreditna je predplačniška Visa.
Če se ne motim, paypal zaračuna 2€ provizije pri nakazilu na kreditno? Hvala za odgovore.
estons ::
Če je šlo za refund, potem gre direktno na kartico, ne pa tako kot si ti predstavljaš, najprej na Paypal pa potem Paypal nakaže na kartico. Torej ne bo provizije za nakazilo in ne da se "zadržati" sredstev na Paypalu.
jero_no1 ::
Če je šlo za refund, potem gre direktno na kartico, ne pa tako kot si ti predstavljaš, najprej na Paypal pa potem Paypal nakaže na kartico. Torej ne bo provizije za nakazilo in ne da se "zadržati" sredstev na Paypalu.
Hvala za odgovor, teh razmerij res nisem poznal, ker se prvič srečujem s to 'težavo'. Potem pa sploh ni panike. Je normalno, da traja nekaj časa, da pride denar na kartico?
Mare2 ::
Zamenjal sem Mastercard kartico. Vpisal sem jo v paypal. Ali jo moram verificirat?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Machete ::
Da.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
<b>klima</b> ::
Zdravo.
Mene pa zanima, če kdo ve, kaj se konkretno zgodi iz strani Paypal-a, ko nek posameznik dobi donacije v vrednosti več kot 10.000 dolarjev skupno?
Namreč na Paypal-u za take primere piše:
Kaj torej pomeni ta "demonstracija" v zgornjem stavku?
Mene pa zanima, če kdo ve, kaj se konkretno zgodi iz strani Paypal-a, ko nek posameznik dobi donacije v vrednosti več kot 10.000 dolarjev skupno?
Namreč na Paypal-u za take primere piše:
Users that are not verified nonprofits must demonstrate how their donations will be used, once they raise more than $10,000$
Kaj torej pomeni ta "demonstracija" v zgornjem stavku?
M-XXXX ::
Tilen ::
Transakcija je bila takoj stornirana. Se mi je že zgodilo, ko sem naročeval nekaj iz hugoboss.com in je sistem pogruntal, da ga želim z lokacijo prelisičiti, ker namreč ne pošiljajo v Slovenijo.
Poglej, če imaš tole mogoče pod preapproved payments. Lahko, da niso pravilno ustavili naročil/plačil in je sistem pogruntal.
Predvidevam, da si pred tem že kdaj nakazoval Blizzardu?
Poglej, če imaš tole mogoče pod preapproved payments. Lahko, da niso pravilno ustavili naročil/plačil in je sistem pogruntal.
Predvidevam, da si pred tem že kdaj nakazoval Blizzardu?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Meni se zdi, da si samo pooblastil blizard za trganje iz računa in je sistem samo preveril, če imaš zadostna sredstva.
Imam eno vprašanje. Odstranil sem kartico iz paypala. Ali lahko nekdo ugane geslo in plača neko storitev, izdelek?
mailer ::
Če kartica ni povezana tudi plačila ni nožno izvesti.
Kje se pri novem izgledu preveri kdo mi dela konverzijo v druge valute? Nikakor ne najdem vem pa, da je nekje skrito.
Rad bi preveril ali mi pretvorbo dela moja banka ali paypal, ker vem, da so se nastavitve enkrat spremenile...
Kje se pri novem izgledu preveri kdo mi dela konverzijo v druge valute? Nikakor ne najdem vem pa, da je nekje skrito.
Rad bi preveril ali mi pretvorbo dela moja banka ali paypal, ker vem, da so se nastavitve enkrat spremenile...
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Ma meni se vsakič spremenijo ko plačujem. bem jim sunce. drugače pa probaj tukaj https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/websc...
mailer ::
Sem spremenil, zdaj bom videl ali to deluje ali je enkratna zadeva. Sem pa imel nastavljeno na PP pretvorbo, kjub temu, da sem že ob odprtju računa nastavil na drugo možnost.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mailer ()
AC_DC ::
mailer
https://slo-tech.com/forum/t450878/p505...
Tudi jaz sem pri zadnjem nakupu opazil da so mi hoteli računati po pp tečaju (bilo privzeto izbrano), čeprav sem zgoraj nastavil na tečaj banke.
Tudi jaz sem pri zadnjem nakupu opazil da so mi hoteli računati po pp tečaju (bilo privzeto izbrano), čeprav sem zgoraj nastavil na tečaj banke.
gusto ::
Imam novo predplačniško Mastercard pri NLB. Staro sem zbrisal iz Paypala, sedaj nimam na seznamu nobene kartice. Ko hočem dodati to novo, dobim napako "This card is not accepted. Please use a different card." Večkrat vse prekontroliral, vse pravilno izpolnjeno. Že kdo imel podoben problem? To novo kartico sem že aktiviral, nisem pa še nanjo naložil sredstev.
To novo kartico sem že aktiviral, nisem pa še nanjo naložil sredstev.
To je to. :)
gusto ::
To novo kartico sem že aktiviral, nisem pa še nanjo naložil sredstev.
To je to. :)
No če je to to, potem fajn, ker sem imel že s PIN-om sranje in sem čakal dodatnih 14 dni, da sem ga dobil. Nimam volje še za dodatne komplikacije. Bom naložil €€€ in še enkrat poskusil.
klemc7 ::
Pozdravljeni!
Zanima me naslednje: Na Paypal računu imam stanje v USD, ker pa želim denar nakazati iz Paypal-a na mojo osebno Viso kartico me zanima, če je možno nakazati ta denar kar v dolarjih (ter da jih potem moja banka pretvori v evre?)? Sedaj mi Paypal sam pretvori v evre, njihov menjalni tečaj mi pa nikakor ni všeč.
Hvala za pomoč, že v naprej
Zanima me naslednje: Na Paypal računu imam stanje v USD, ker pa želim denar nakazati iz Paypal-a na mojo osebno Viso kartico me zanima, če je možno nakazati ta denar kar v dolarjih (ter da jih potem moja banka pretvori v evre?)? Sedaj mi Paypal sam pretvori v evre, njihov menjalni tečaj mi pa nikakor ni všeč.
Hvala za pomoč, že v naprej
Alamar ::
https://jeangalea.com/changing-paypal-w...
Na kratko, kontaktirati moraš paypal, da ti tole uredijo. Mogoče ne bo dovolj elektronsko sporočilo, saj radi pošiljajo avtomatske, že pripravljene odgovore. V tem primeru bo verjetno potreben telefonski klic na center za pomoč uporabnikom.
Na kratko, kontaktirati moraš paypal, da ti tole uredijo. Mogoče ne bo dovolj elektronsko sporočilo, saj radi pošiljajo avtomatske, že pripravljene odgovore. V tem primeru bo verjetno potreben telefonski klic na center za pomoč uporabnikom.
letmein ::
Se je komu že zgodilo, da je Paypal vsaj po Abanetu sodeč 2x odtegnil znesek za isto naročilo? Na bike24.de sem 21.4 oddal naročilo, plačal z Paypal in je bremenilo račun("Charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *BIKE24 GMBH BIK"). Včeraj pa očitno še ena transakcija brez "BIK" na koncu?!
2x ni dobro. Reklamiraj. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137812 (17776) | igi82m |
» | NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30684 (7409) | FoxKnox |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109732 (36779) | PINki |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 11906 (10623) | Oktan |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21127 (18204) | Kwizlord |