Forum » Pomoč in nasveti » Zmeden kitarist/ efekti distorzija
Zmeden kitarist/ efekti distorzija
ZuPk0 ::
Pozdravljeni!
Trenutno imam feršt Marshall valvestate 30W ki ima clean in overdrive channel..igram bolj metal musko pa bi rad več distorzije ampak ne vem a jaz sploh rabim kupt dodatn efekt za distorzijo ker mam že overdrive ampak vem da to ni isto...mi lahko nekdo prosim razloži :D
hvala za vnaprej!
Trenutno imam feršt Marshall valvestate 30W ki ima clean in overdrive channel..igram bolj metal musko pa bi rad več distorzije ampak ne vem a jaz sploh rabim kupt dodatn efekt za distorzijo ker mam že overdrive ampak vem da to ni isto...mi lahko nekdo prosim razloži :D
hvala za vnaprej!
hendriks ::
Zaenkrat lahko nabaviš nekaj poceni, recimo Boss Metal Zone. To povežeš tako:
kitara -> Metal Zone -> Valvestate. Ojačevalec pa naj bo na clean kanalu, drugače
bo prišlo do prevelikega popačenja in posledično do feedbacka in bo vse piskalo.
kitara -> Metal Zone -> Valvestate. Ojačevalec pa naj bo na clean kanalu, drugače
bo prišlo do prevelikega popačenja in posledično do feedbacka in bo vse piskalo.
ZuPk0 ::
Boss Metal Zone MT-2 misliš tega ? drgač sm pa gledu slučajno tegale na youtube Boss md-2 pa mi je dost ušeč zvok sicer je tut od kitare odvisn (mam Ibanez Gio neki xx121xx..(2hb-ja valda)kaj bi ti bolj priporočal? (heavy,death pa tut kej treša bi igral)
hendriks ::
MT-2 mislim ja. Lahko pa karkoli drugega oz. kar ti je všeč. Priporočiti ti nimam kaj,
ker nisem v teh vodah. Lahko pa obiščeš kitarski forum .
Tukaj ti bodo metalske duše znale pomagati ;)
ker nisem v teh vodah. Lahko pa obiščeš kitarski forum .
Tukaj ti bodo metalske duše znale pomagati ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električna kitara (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16774 (1129) | ReRMh |
! | Naučimo se igrati kitaro (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Sedem umetnosti | 525734 (94411) | c3p0 |
» | akustična kitaraOddelek: Loža | 5864 (5738) | innerspace |
» | Električna kitaraOddelek: Kaj kupiti | 5874 (4614) | jype |
» | Metal (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11623 (10746) | icek |