Forum » Sedem umetnosti » Metal
Metal
hatch ::
Ce je komu vsec my dying bride probajte se Candlemass.. predvsem album 'epicus doomicus metalicus'
temu jaz recem Crnogorski metal;)
temu jaz recem Crnogorski metal;)
the_unborn ::
Jap Candlemass so dobri, probajte se Anathema, pravtako Doom metal...pozor: depresivna muska
drevo ::
hatch, the_unborn:
Depresiven metal na crnogorski nacin :) In kritiki ga obozujejo. Anathema je pri vrhu vecine "best album of the year" lestvic. Prov hudi so.. samo, ko jih poslusas ne smes poceti nicesar drugega, 100% koncentracija na musko.
p.s.: zelo slabi za motivacijo. Ce zvecer ob 11ih reces: samo se mal Anathemo poslusam pol grem pa nalogo narest.. prcakuj nasledn dan eno zlo gay ucitlco, ki si zapisuje tvoje ime v redovalnico..
Depresiven metal na crnogorski nacin :) In kritiki ga obozujejo. Anathema je pri vrhu vecine "best album of the year" lestvic. Prov hudi so.. samo, ko jih poslusas ne smes poceti nicesar drugega, 100% koncentracija na musko.
p.s.: zelo slabi za motivacijo. Ce zvecer ob 11ih reces: samo se mal Anathemo poslusam pol grem pa nalogo narest.. prcakuj nasledn dan eno zlo gay ucitlco, ki si zapisuje tvoje ime v redovalnico..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: drevo ()
Double_J ::
Candlemass sem probal ja, epicus doomicus metallicus. Lol, pa kdaj je to izšlo mislim, da leta 1986? Zgodaj ne?
Okej perfektni so pa Opeth. Še posebej priporočam Blackwater Park! Amazing...
Okej perfektni so pa Opeth. Še posebej priporočam Blackwater Park! Amazing...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hard rock / metal / heavy metal bendi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 41715 (35198) | Nissan_GTR |
» | Kaj poslušaš? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 5964 (4226) | ShowDown |
» | gothic metal (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9665 (7822) | R33D3M33R |
» | Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9620 (8088) | OmegaM |
» | Metallica - St. Anger (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 5553 (4729) | hatch |