Forum » Zvok in slika » podnapisi in TV
podnapisi in TV
Sharky ::
imam Sharp LC-32LE320E LCD televizor in si hočem prek USB-ja ogledat film (avi format). Zraven imam podnapise v .srt formatu in me zanima, kako bi lahko povečal velikost fonta, ker so enostavno premajhni za branje.
Poskušal sem že s subtitle workshop spremenit font in jih shrant v SubViewer 2 (.sub) formatu pa ne pomaga. Velikost na TV-ju je še vedno enaka.
V samem softwaru od TV-ja pa tudi nikjer ne najdem nastavitev za podnapise. V USB-mode je na voljo samo izbira on/off
Kaj se da še nardit?
Poskušal sem že s subtitle workshop spremenit font in jih shrant v SubViewer 2 (.sub) formatu pa ne pomaga. Velikost na TV-ju je še vedno enaka.
V samem softwaru od TV-ja pa tudi nikjer ne najdem nastavitev za podnapise. V USB-mode je na voljo samo izbira on/off
Kaj se da še nardit?
popster ::
Kaj se da še nardit?
lahko si pomagaš z htpcjem ali drugim dobrim predvajalnikom.
Druga varjanta pa je da gledaš srbohrvaške filme/nemške/angleške/neme pač karkoli že razumeš:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D SBS podnapisi - kako jih vstavit v MKVOddelek: Pomoč in nasveti | 11854 (6307) | kitl76 |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24351 (11427) | Alessio983 |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77861 (19997) | CaqKa |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7844 (5577) | dzinks63 |
» | VCD-podnapisi pomočOddelek: Zvok in slika | 1604 (1526) | snoopy20 |