Forum » Programska oprema » Sumljuvo pocen software
Sumljuvo pocen software
thelole ::
Fotr mi je dal neki dnarja da mu za fermo kupm neki softwarea, pa iščem čimcenejše zadeve, da bom lahko čimveč dal v žep pol :D
In pač sm odkril eno stran na keri je razn microsoft software tut po 3x cenej... klik
Men je pa to res ful neki sumljivo, a bi mi znal kdo povedat v čemmu ( če) je tuki varka oz. a ta licenca k jo kupš sploh vela v sloveniji ?
Aja drugače pa, glede softwarea, konkretno windows in office; So morda kakšce specifične različice programov k jih lahko uporablaš v podjetju al je pač vseeno, samo da so licenčne
Hvala za čas!
In pač sm odkril eno stran na keri je razn microsoft software tut po 3x cenej... klik
Men je pa to res ful neki sumljivo, a bi mi znal kdo povedat v čemmu ( če) je tuki varka oz. a ta licenca k jo kupš sploh vela v sloveniji ?
Aja drugače pa, glede softwarea, konkretno windows in office; So morda kakšce specifične različice programov k jih lahko uporablaš v podjetju al je pač vseeno, samo da so licenčne
Hvala za čas!
bluefish ::
Glede na ostale programske pakete je zadeva po vsej verjetnosti fake.
Pri nakupu seveda ni povsem vseeno, kako licenco kupiš. Za firmo recimo Office Home and Student odpade.
Pri nakupu seveda ni povsem vseeno, kako licenco kupiš. Za firmo recimo Office Home and Student odpade.
retron ::
FAAAAAAAAAAAKE.
Ponavadi ko so security certifikati lahko vsaj nekaj nekje klikneš. Plus stran je grozno sumljiva sama po sebi.
Ponavadi ko so security certifikati lahko vsaj nekaj nekje klikneš. Plus stran je grozno sumljiva sama po sebi.
Haha se mi je kr zdel :D
Sam še useen nerazumem kako lahko uradno obstaja en tak page kjer se tko nateguje...
Sam še useen nerazumem kako lahko uradno obstaja en tak page kjer se tko nateguje...
overlord_tm ::
Obstaja lahko zato, ker obstajajo ljudje, ki nasedejo :)
Sicer pa glede tega, kako bo foter kes v zep dajal, firma bo verjetno potrebovala tudi racun za licence.
Sicer pa glede tega, kako bo foter kes v zep dajal, firma bo verjetno potrebovala tudi racun za licence.
Veron ::
ti za firmo rabiš račun od nakupa ali tisto nalepko, na tej strani pa "kao" (v primeru, da ni fake) dobiš samo za download image + licenco (se mi zdi da tko piše). tako da tole sigurno odpade
Looooooka ::
rajs se pozanimaj za actionpacke in podobne zadeve.probaj najdt koga, ki dela pri nasih microsoft distributerjih in ti bo (tkole na forumu ne v sluzbenem casu) povedal, kera kombinacija se ti najbolj splaca.
Microsoft ma tud pakete, ki so realno gledano ena velka sala.Resis en online test(se prav ga lahko namesto tebe resi kdorkoli) in si ze v nekem partner programu...cena licencne microsoft programske opreme pa drasticno pade(ce gledamo firme).
Microsoft ma tud pakete, ki so realno gledano ena velka sala.Resis en online test(se prav ga lahko namesto tebe resi kdorkoli) in si ze v nekem partner programu...cena licencne microsoft programske opreme pa drasticno pade(ce gledamo firme).
hmm tole partnerstvo me pa ful zanima! Mogoče ve kdo kako se zadevi reče ker zaenkrat mi ni uspelo zgooglat
Ja, ravno sm najdu, sej je dost očitno :D
Super zadevščina :D, se bom še mal pozanimu, drugače bi se pa kr lotu tega ^^
Sicer pa, ma že kdo izkušnje s tem?
Super zadevščina :D, se bom še mal pozanimu, drugače bi se pa kr lotu tega ^^
Sicer pa, ma že kdo izkušnje s tem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft zahteva popis programske opreme (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 35453 (20520) | Mavrik |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16573 (8014) | gslo |
» | Enaa + računalnik brez OS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15850 (10892) | Zvezdica27 |
» | Mnenje: Kolikšna je cena prehoda iz Microsoft Office na OpenOffice.org (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 28447 (18824) | darkolord |
» | Privat vs. komercialna raba plačljivega SW (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 9969 (7440) | imagodei |