Forum » Omrežja in internet » problem z wlanom
problem z wlanom
retropil ::
Dober večer,
zadnjič mi je kolega prišel nastavit siol tv, ob tem pa mi je še zamenjal modem (črnega sagema z belim iskra tel - sinope+R3 in še nekaj). Ta modem, ima tudi antenco za wireless, katerega mi je tudi "naštimal". Na lt-ju in mobitelu mi pokaže to wireless povezavo, kaže da je izvrsten signal skoraj po celi hiši, ampak glej ga zlomka, strani pa nobene ne odpre. V bistvu ni nobenega prenosa prek tega wirelessa. Na lt-ju in na mobitelu bi sicer to moralo delovati, glede na to, da sta oba že bila večkrat povezana v brezžično omrežje. Kako ga usposobim?
Hvala za odgovore.
zadnjič mi je kolega prišel nastavit siol tv, ob tem pa mi je še zamenjal modem (črnega sagema z belim iskra tel - sinope+R3 in še nekaj). Ta modem, ima tudi antenco za wireless, katerega mi je tudi "naštimal". Na lt-ju in mobitelu mi pokaže to wireless povezavo, kaže da je izvrsten signal skoraj po celi hiši, ampak glej ga zlomka, strani pa nobene ne odpre. V bistvu ni nobenega prenosa prek tega wirelessa. Na lt-ju in na mobitelu bi sicer to moralo delovati, glede na to, da sta oba že bila večkrat povezana v brezžično omrežje. Kako ga usposobim?
Hvala za odgovore.
sm mu reku... je prišel... ni uspel... poklical siol... še vedno ni uspel... zamenjal modem, isti kurac... torej? kakšen predlog? :)
kpa če bi pr temu probal naštimat? mislm če se ti tut sanja ne kaj bi lahko naredil s tem, pol rajš ne piš a prov?
guererro ::
Z internetom se poveže ne? Ko želiš odpreti kako stran pa napiše strani ni mogoče najti?
Sem imel enak problem in vem da je bilo nekaj malega na modemu še naštimat, ampak se trenutno žal ne spomnim kaj :S
Vendar se mi zdi da sem rešitev na mojo težavo našel prav na tem forumu...
Sem imel enak problem in vem da je bilo nekaj malega na modemu še naštimat, ampak se trenutno žal ne spomnim kaj :S
Vendar se mi zdi da sem rešitev na mojo težavo našel prav na tem forumu...
primozzzz ::
Neki moraš spremenit v nastavitvah modema.. Naredi nam kakšne screene nastavitev, da vidmo.. Sploh, če imaš kakšen zavihek wirelles..
NI PODPISA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13669 (3015) | verto |
» | Internetna povezava (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5811 (4782) | BK5 |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11586 (9097) | Kyou |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44065 (19605) | imallears |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64557 (28252) | JoskoMacher |