Forum » Omrežja in internet » Katero gostovanje priporočate?
Katero gostovanje priporočate?
Jonathan ::
Kupil sem server, ki pa je bil glup in počasen, tako da sem denar dobil nazaj (30dni). Zanima me, če ima kdo kake pametne izkušnje s serverji in če mi jih lahko priporoča. Rabil bi cirka 2gb placa in pa dobrih 30 email accountov je priporočljivo. Bi se dalo dobit torej zgoraj omenjeno plus domena za skupno 40€ letno? Server ni važno, da je slovenski, važno je, da dela tako kot je treba.
Hvala
Hvala
DC- ::
Kod pri vsem je tudi pri gostovanju isto.
Cheap ni vedno OK in vse več ljudi ugotavlja, da ameriške varjante 20 EUR / leto za neomejeno in brezplačna domena ni najboljše.
Raje dal malce več in si prihrani težave.
Cheap ni vedno OK in vse več ljudi ugotavlja, da ameriške varjante 20 EUR / leto za neomejeno in brezplačna domena ni najboljše.
Raje dal malce več in si prihrani težave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mail provider za svojo domeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4095 (3555) | Yohan del Sud |
» | Spletno gostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 7016 (6122) | techfreak :) |
» | ActiveDirectory - postavitevOddelek: Programska oprema | 859 (482) | McMallar |
» | DNS server notify . server ali kakorkoli že?Oddelek: Omrežja in internet | 1439 (1439) | fiction |
» | Postfix MX lookupOddelek: Omrežja in internet | 2299 (1898) | Bakunin |