» »

Win Xp težave

Win Xp težave

winpirate ::

Ok zadnjic sem hotel naloziti cisto brand new visto na komp in ni delal internet gor preprosto mi ga ni zanzalo
SEm popi... in sem nazaj nalozu xpje no nisem tle je težava ne morem jih in sicer ko nalozim xpjse zaj ko sm enrkat nalozu visto mi kar noce xpje nalozit in sicer vstavim v dvd pogonon in preprosto napise par errorckov da ne more nadeljevat

Ko vstavim disk v navaden cd enoto mi pride do dela ko izberem katero particijo hocem v WIN Xp setup... (moder ekran ) spodaj pa pise creating list of files to be copied in sicer modelcek noce prlezt naprej enostavno probam par stvari noce.. pogledal sem ce je disk kej zjeb.. zloadam dol se par win xp verzij in noce in noce naprej pustu sm przganga ceu vecer se zmeram je biv tm kaj bi zj blo kej narobe sm kej spreglov pomoje v BIOSu nc ni preslatan ker ko vrzem noter Visto v DVD enoto mi jo nalozu ampak usen mi noce interneta zaznat ne vem zakaj

miranpozar ::

Oh, my god!
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

Boky ::

Winpirate a si sploh prebral za sabo, kaj si sklobasal? Vsaj poizkusil bi v razumljivi slovenščini napisat.

Drugače pa, če sem pravilno razumel tvoj problem, predlagam da daš disk v kak drug računalnik (po možnosti z win XP) in pobrišeš particijo. Potem pa ponovi inštalacijo XP-jev na svojem računalniku.

butec ::

tak na hitro koliko sem razumel...

rabiš SATA gonilnike, če imaš XP SP2 pa v BIOS-u nastavi na IDE...

pri visti pa poglej hmmmm, WIN 7 naloži

winpirate ::

Aha uredu hvala sm zdej kr windows 7 naoložu

Hvala za odgovore L.P.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windovs ne zazna DVD-ja

Oddelek: Pomoč in nasveti
5625 (591) integral15
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942268475 (68067) Seljak
»

kako instalirati WIN XP čez LINUX (strani: 1 2 )

615496 (4645) buneech
»

iz linuxa v windows xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
202192 (1840) barbm
»

Novi SuSE v10.0 (strani: 1 2 3 )

1089818 (7269) kriko1

Več podobnih tem