Forum » Programska oprema » Podnapisi - spreminjanje barve
Podnapisi - spreminjanje barve
alef ::
Pozdravljeni!
Obstaja kakšen program s katerim bi lahko spremenil barvo podnapisov?
Komplet za celoten film ali pa samo nekaj vrstic na začetku, dokler se ne odvrtijo napisi v filmu - naslov, režija itd - ki so običajno tudi bele barve.
Te informacije me sicer ne zanimajo preveč, žal pa se vse to prekriva s podnapisi ki so tudi bele barve in so zato neberljivi.
Sem probal že nekaj programov ki naj bi to omogočali(SRT to SSA, AegiSUB, itd) ampak podnapisi so bili še vedno beli.
Kako jim spremenit barvo?
Za gledanje filmov na TV uporabljam SiOL BOX in TVersity Media Server, filmi so v mkv formatu konvertirani z MKVToolnix, podnapisi so srt, ass ali ssa.
LP
Alef
Obstaja kakšen program s katerim bi lahko spremenil barvo podnapisov?
Komplet za celoten film ali pa samo nekaj vrstic na začetku, dokler se ne odvrtijo napisi v filmu - naslov, režija itd - ki so običajno tudi bele barve.
Te informacije me sicer ne zanimajo preveč, žal pa se vse to prekriva s podnapisi ki so tudi bele barve in so zato neberljivi.
Sem probal že nekaj programov ki naj bi to omogočali(SRT to SSA, AegiSUB, itd) ampak podnapisi so bili še vedno beli.
Kako jim spremenit barvo?
Za gledanje filmov na TV uporabljam SiOL BOX in TVersity Media Server, filmi so v mkv formatu konvertirani z MKVToolnix, podnapisi so srt, ass ali ssa.
LP
Alef
- spremenil: alef ()
damirb03 ::
Tu si poglej kako se nastavi barva v srt
http://www.podnapisi.net/sl/navy-ncis-n...
samo si prenesi datoteko in pojdi na 59 sekundo kjer je nastavljena barva.
http://www.podnapisi.net/sl/navy-ncis-n...
samo si prenesi datoteko in pojdi na 59 sekundo kjer je nastavljena barva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damirb03 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39581 (11630) | JanezC |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21851 (9467) | Heavy |
» | [divXvid] Daewoo predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17426 (8465) | Rašo |
» | [DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 36090 (14879) | aco111 |
» | [divxvid] Commax predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 2194 (1813) | icecube |