Forum » Loža » Kako očistiti bele superge?
Kako očistiti bele superge?
Venomus ::
Pozdravljeni,
A ima kdo kakšne nasvet, skrivnost ali pa domač recept, kako očistiti takšne bele superge?
Ozi. niso več bele, po nekaj časa nečiščenja postanejo temnejše ozi. rumenkaste... ampak sem siguren da tisti, ki imate podobne to veste
Torej... kakšen nasvet?
Lp
A ima kdo kakšne nasvet, skrivnost ali pa domač recept, kako očistiti takšne bele superge?
Ozi. niso več bele, po nekaj časa nečiščenja postanejo temnejše ozi. rumenkaste... ampak sem siguren da tisti, ki imate podobne to veste
Torej... kakšen nasvet?
Lp
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
XtodaZ ::
jaz na belem usnju nebi uporabil krtače ker se lahko poškoduje..
jaz raztopim pralni prašek v vreli vodi in namočim not kako "hrapavo" krpo (varjanta kako staro brisačo) in jih spoliram (kot čevlje)
glede na to, da imaš ti gumijast prednji del lahko brez skrbi uporabiš kakšno krtačo (tam kjer ni usnja)
jaz raztopim pralni prašek v vreli vodi in namočim not kako "hrapavo" krpo (varjanta kako staro brisačo) in jih spoliram (kot čevlje)
glede na to, da imaš ti gumijast prednji del lahko brez skrbi uporabiš kakšno krtačo (tam kjer ni usnja)
Blinder ::
Ženske enostavno kupijo nov model So komaj vesele, ko se teniska umaže.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Hvala za odgovore
Bom jih naprej opral, kot je rekel OrkAA, potem pa sproti čistil z pralnim praškom ali pa z zobno pasto, kar bo boljše .
Bom jih naprej opral, kot je rekel OrkAA, potem pa sproti čistil z pralnim praškom ali pa z zobno pasto, kar bo boljše .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 160989 (1447) | IL_DIAVOLO |
» | Kavbojke se perejo ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14205 (10859) | Buggy |
» | Logitech izdelal tipkovnico, ki se pere (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15301 (9811) | nodrim |
» | kuhinjska krpa smrdiOddelek: Loža | 5808 (4363) | Unknown_001 |