Forum » Kaj kupiti » nakup usb dvb-t in vprašanja
nakup usb dvb-t in vprašanja
xyd1 ::
Lep pozdrav imam kar nekaj vprašanj, katero zunanjo (usb) dvb-t kartico kupit ala dongle verzija.
Gledal sem po internetu ter našel nekaj primernih.
klik
klik
1. Za samo kartico ne mislim odšteti ne vem koliko, ker imam namen kupiti čez čas digitalni tv. Zanima me predvsem, če ima kdo katero od zgornjih omenjenih kartic in kako je zadovoljen.
2. Kako je z programsko opremo? Katero izbrati? Na forumu sem zasledil da določeni programi "štekajo" ne prikazujejo pravilne slike (slika zaostaja ipd).
3. Ali je pretočnost usb 2.0 dovolj za prenos hd 1080p slike realnočasovno?
4. Še kakšen predlog glede kakšne druge? Cena max 20€, priklop preko usb (pci reže so polne). Zaželjeno je tudi da ima digitalni radio, ni pa pogoj.
Ps: dvb-t slika je kodirana v MPEG-4 zvok pa v??? ACC če se ne motim?
Gledal sem po internetu ter našel nekaj primernih.
klik
klik
1. Za samo kartico ne mislim odšteti ne vem koliko, ker imam namen kupiti čez čas digitalni tv. Zanima me predvsem, če ima kdo katero od zgornjih omenjenih kartic in kako je zadovoljen.
2. Kako je z programsko opremo? Katero izbrati? Na forumu sem zasledil da določeni programi "štekajo" ne prikazujejo pravilne slike (slika zaostaja ipd).
3. Ali je pretočnost usb 2.0 dovolj za prenos hd 1080p slike realnočasovno?
4. Še kakšen predlog glede kakšne druge? Cena max 20€, priklop preko usb (pci reže so polne). Zaželjeno je tudi da ima digitalni radio, ni pa pogoj.
Ps: dvb-t slika je kodirana v MPEG-4 zvok pa v??? ACC če se ne motim?
lebang1 ::
Tvoja 2 linka nista najbolša...
prvega ne prodajajo več (ne dela na win7)
drugi pa naj nebi bil več na zalogi.
Najcenejšo varjanto sem dobil tole.
Ja v Sloveniji je mpeg4, aac
PS: moje izkušnje so da raje daj nekaj evrov več pa da lepo deluje, kot da kupiš najcenejšo in so potem sami problemi.
prvega ne prodajajo več (ne dela na win7)
drugi pa naj nebi bil več na zalogi.
Najcenejšo varjanto sem dobil tole.
Ja v Sloveniji je mpeg4, aac
PS: moje izkušnje so da raje daj nekaj evrov več pa da lepo deluje, kot da kupiš najcenejšo in so potem sami problemi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lebang1 ()
neres ::
2. total media je en dokaj enostaven program. tudi vlc deluje.
3. da.
4. jaz sem kupil ene dve poceni s kitajske in delujejo ok. najbolj važno je da imaš driverje in da lahko priključiš gor navadno anteno.
zvok/slika se kolikor jaz vem predvajajo v samem pcju, torej usb tuner samo posreduje signal in ne rabi poznat teh formatov.
3. da.
4. jaz sem kupil ene dve poceni s kitajske in delujejo ok. najbolj važno je da imaš driverje in da lahko priključiš gor navadno anteno.
zvok/slika se kolikor jaz vem predvajajo v samem pcju, torej usb tuner samo posreduje signal in ne rabi poznat teh formatov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25254 (15942) | OK.d |
» | DVB-T mpeg/4 snemalnikOddelek: Zvok in slika | 8203 (5028) | stefp |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65804 (23512) | k4vz0024 |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58306 (35018) | Alexius Heristalski |
» | TV Tunerji - Kako naj se odločim?Oddelek: Zvok in slika | 3498 (2931) | zzan |