» »

Računalnik zmrzne!

Računalnik zmrzne!

Aljosa91 ::

Živjo!

Imam problem z računalnikom in sicer ko recimo igram igre ali pa če samo brskam po računalniku mi čez nekaj časa vse zamrzne in moram resetirati, nato preden pride v windowse mi javi napako in nudi pomoč (windows recovery), no skratka ko pridem spet v windowse se mi je resolucija zelo pomanjšala oz se mi zdi da je to slika iz matične plošče. Tako da mi sploh ne zazna več grafične kartice kaj šele gonilnik... Ko spet resetiram pa je vse po starem, sem že skušal posodobit gonilnike oz jih zamenjati ampak je bilo vse po starem... zdaj ne vem če je ravno v grafični kartici problem, s prva sem mislil da je trdi disk uničem in sem ga tudi zamenjal samo to ni problem. Prosim če ima kdo idejo mi naj javi :)
No tak pa še zgleda ko vse zamrzne:
  • zavaroval slike: bluefish ()

jRk0 ::

al je graficna, ali pa maticna v okvari, ali pa se med sabo ti dve ne marata (razen, ce do sedaj ni bilo problemo, potem odmisli zadnje)
You fuck up once, you loose two teeth.

Aljosa91 ::

obe2 sta gigabyte verziji, in ti 2 komponenti sem že imel ko sem kupil računalnik... Sej ni mi ostalo kaj dosti ali je grafična ali pa matična, no dans si grem tak kupit novo grafično upam da bo mi rešlo problem

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Brejkanje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
11816 (549) Twixz
»

Pc zamrzne.. prosim pomoč!

Oddelek: Strojna oprema
14805 (673) Riff
»

Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

39128902 (12782) erzy
»

Kateri kos opreme povzroča zmrzovanje v igrah? (strani: 1 2 )

505509 (4557) lordgreg
»

Zagon računalnika, ekran se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
4312275 (11662) k0lar

Več podobnih tem