Forum » Zvok in slika » Kateri Hd predvajalnik kupiti?
Kateri Hd predvajalnik kupiti?
bluerunner1 ::
Pozdravljeni!
Zanima me kateri HD predvajalnik se obnese z naslednjimi zahtevami
-podpora DTS in full HD 1080p
-podnapisi
-povezovanje v mrežo ali na internet
-cena nekje okrog 150€ ali manj
-po možnosti pasivno hlajenje
Rad bi kupil nekaj kar je trenutno aktualno in da dela b.p. . Gledal sem na mimovrste Egreat EG-M31C HD Media player pa me zanima oznaka na koncu (A,B,C). Kje so torej razlike v sami napravi, v ceni vidim da so. Kaj se splača? Sem poizkusil naročiti Egreat EG-R1B pa ga nikjer ne najdem. Na predvajalnik.si so mi odgovorili, da imajo tehnične težave in ga ni možno dobiti.
V glavnem hvala za predloge in uporabniška mnenja.
Zanima me kateri HD predvajalnik se obnese z naslednjimi zahtevami
-podpora DTS in full HD 1080p
-podnapisi
-povezovanje v mrežo ali na internet
-cena nekje okrog 150€ ali manj
-po možnosti pasivno hlajenje
Rad bi kupil nekaj kar je trenutno aktualno in da dela b.p. . Gledal sem na mimovrste Egreat EG-M31C HD Media player pa me zanima oznaka na koncu (A,B,C). Kje so torej razlike v sami napravi, v ceni vidim da so. Kaj se splača? Sem poizkusil naročiti Egreat EG-R1B pa ga nikjer ne najdem. Na predvajalnik.si so mi odgovorili, da imajo tehnične težave in ga ni možno dobiti.
V glavnem hvala za predloge in uporabniška mnenja.
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Za splošno debato o HD predvajalnikih je namenjena tema h.264/DVD/DivX player
Predlagam, da tam prebereš vsaj zadnjih nekaj strani te teme in nato tam postaviš dodatna vprašanja. Zaklepam.
Predlagam, da tam prebereš vsaj zadnjih nekaj strani te teme in nato tam postaviš dodatna vprašanja. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Zvok in slika | 258234 (72326) | dope1337 |
» | Boxee Box - izkušnje?Oddelek: Zvok in slika | 1903 (1000) | B-Stard |
» | Wireless nizka hitrostOddelek: Omrežja in internet | 952 (741) | JanezH |
» | Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 44931 (23537) | xandros |
» | MKV player s torrent odjemalcemOddelek: Zvok in slika | 2149 (1850) | gregyk |