Forum » Pomoč in nasveti » VOB + podnapisi na tv-ju
VOB + podnapisi na tv-ju
Fifty ::
Imam LCD TV Samsung LE40C652, ki med drugim podpira tudi .VOB datoteke. Vse deluje normalno, le podnapisov noče predvajati. Zanima me, če obstaja kakšen način za predvajanje podnapisov VOB datotek, če predvajam z USBja? LP
Izi ::
VOB je končnica za video na DVD ploščah.
VOB datotek je ponavadi več in si sledijo po številkah, ker nobena VOB datoteka ne sme biti večja kot 1 GB. Tako je DVD pravilo.
Podnapisi in meniji so notri v sami VOB datoteki, ampak da predvajalnik ve kje točno se nahajajo rabiš zraven VOB vedno še eno datoteko s končnico IFO.
Brez IFO datoteke se video verjetno lahko gleda ampak meniji, poglavja, podnapisi, različni jeziki in podobno pa ne bo delovalo.
Toliko mi je znano o DVD filmih, več pa ne vem.
VOB datotek je ponavadi več in si sledijo po številkah, ker nobena VOB datoteka ne sme biti večja kot 1 GB. Tako je DVD pravilo.
Podnapisi in meniji so notri v sami VOB datoteki, ampak da predvajalnik ve kje točno se nahajajo rabiš zraven VOB vedno še eno datoteko s končnico IFO.
Brez IFO datoteke se video verjetno lahko gleda ampak meniji, poglavja, podnapisi, različni jeziki in podobno pa ne bo delovalo.
Toliko mi je znano o DVD filmih, več pa ne vem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77849 (19985) | CaqKa |
» | DVD: Kaj je zvok, kaj slika?Oddelek: Zvok in slika | 1400 (1270) | Penderecki |
» | DVD velik 3gb uprašanejOddelek: Zvok in slika | 2023 (1709) | CaqKa |
» | vob datotekeOddelek: Zvok in slika | 2083 (1944) | krneki |
» | DVD-DIVXOddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (1614) | matevzm |