» »

vob datoteke

vob datoteke

waters ::

Imam nekaj vob datotek iz njih bi rad sestavil DVD. Drugih datotek nimam. Ne Nero ne Clone DVD nočeta narediti DVD saj javita napako, kljub temu da jih dam v video ts mapo.

LP

CaqKa ::

in greš v nerotu na DVD-VIDEO?
aja.. pa meddrugim ti tudi manjkajo tudi .ifo in .bup
clonedvd pa mislim da ne peče dvdja če mu daš samo vobe.

waters ::

Hvala!
Iskal sem ravno to, vendar imam žal preslabo vob datoteko. Saj mi napiše, da test ujemanja z DVD-video neuspešen. Ali obstaja tudi zato kakšna rešitev saj mi datoteke lepo predvaja na PC ju?

LP

Laki ::

Lep pozdrav tudi z moje strani !

Imam isti problem pa me seveda zanima če je sploh mogoče iz VOB ov na disku ustvariti dvd, katerega bi nato lahko predvajal na komponenti in če se da kako poustvariti datoteke ki manjkajo .ifo in .bup. Zaenkrat imam samo VOB e katere lahko preimenujem v vob1 , vob2 ,
vob 3 in vob 4 , bi pa rad da mi iz njih sestavljen film predvaja dvd komponenta ob
vstavitvi posnetega dvdja...

kihc ::

Brez .ifo in pa .bup nevem kako bi naredu, sem pa jaz na disku dvd naredu z nerotom -> namesto pekača izbereš Image Recorder, nato pač zapečeš sliko na disk in jo odpreš z programom ala Deamon Tools.
x

SasoS ::

.ifo datotek (in .bup, ki so ubistvu samo kopije .ifo) ne moreš kar "ustvariti". Ifo vsebuje navigacijske podatke ki pomagajo playerju za se znajde znotraj *.vob fajlov (chapterji, menuji, audio tracki). Za ustvarjanje DVD diska rabiš authoring program (Ifoedit je zastonjski, a najmanj zmogljiv, ne moreš delat niti menijev, ostali so plačljivi: DVDMaestro, DVDLab, Scenarist, Ulead DVDFactory, etc...). Večina DVD authoring programov bo sprejela samo osnovne streame (*.m2v, in *.ac3) zvoka in videa, zato je treba vob datoteke najprej demuxat nato pa s programom zmuxaš nazaj, hkrati ti vob fajle razdeli na 1GB (tako kot morajo biti na DVDju) in ustvari še .ifo datoteke. Takrat lahko šele pečeš na plato...

laguna ::

To je že res. Mene pa zanima, kako iz VOB datotek oz. s katerim programom narediti MPEG2 fajl, da bi potem lahko npr. z uleadom movi factorom naredil nazaj DVD.

krneki ::

Demuxaš lahko naprimer z VobEditom.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Peka DVD in format

Oddelek: Pomoč in nasveti
9856 (717) refosk
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22077079 (19215) CaqKa
»

DVD velik 3gb uprašanej

Oddelek: Zvok in slika
141950 (1636) CaqKa
»

Program Sonic MyDVD ali kaj drugega?

Oddelek: Zvok in slika
71120 (1078) CaqKa
»

Pretvorba *.vob -> *.avi

Oddelek: Pomoč in nasveti
111847 (1718) BlackHole

Več podobnih tem