» »

LCD monitor zaklenjen?

LCD monitor zaklenjen?

RookY ::

19" LCD monitor Fujitsu Siemens, mi prikazuje samo začetni logo "Fujitsu Siemens computers". Ne prikazuje sliko iz PC-ja in ne morem v menu. Samo prižgem in ugasnem ga lahko.
Z drugim monitorjem dela PC normalno. A se je samo kaj zaklenilo, ali je crknil?
Juhu juhu spet bom bruhu

ZLOky ::

Če ti prikazuje začetni logo, potem verjetno je monitor OK. Daj raje povej, če imata monitorja,tale Fujitsu in tisti drugi, ki dela normalno, enako nativno resolucijo. Ker tak problem lahko povzroča resolucija, katero monitor ne podpira... Vsaj jaz sem imel na terenu nekaj takšnih primerov in sem stvar rešil tako, da sem priklopil delujoč monitor, nastavil resolucijo 800×600, potem priklopil monitor, ki prej ni deloval in mu potem nastavil željeno resolucijo.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

Drugi monitor je LCD 17" in imata isto resolucijo. Sem probal tudi na 800x600 pa ne reagira.
Tudi pred zagonom v win ne pokaže slike. Ne pokaže niti, da ni signala, če mu kabel izklopim...nič. Samo tisti logo.
Juhu juhu spet bom bruhu

technolog ::

Možno je, da se je kak pin odlomil na koncu priključka ali pa kabel ni dovolj noter.

technolog je izjavil:

Možno je, da se je kak pin odlomil na koncu priključka ali pa kabel ni dovolj noter.

Slika je lepa sicer, ampak prikazuje samo logo. Monitor ne reagira niti na izklop ali vklop kabla(probal 2 kabla).
Juhu juhu spet bom bruhu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962593519 (32848) Dominator
»

Ob zagonu PCja ni slike na ekranu

Oddelek: Pomoč in nasveti
111070 (929) Mitch
»

Syncmaster 943BM - pinki slika monitorja

Oddelek: Pomoč in nasveti
7597 (492) Kokošnjakar
»

Refresh rate - DVI vs VGA kabel