Forum » Šola » Spis v 1.letniku
Spis v 1.letniku
dominik12 ::
Pozdravljeni..Potreboval bi pomoč pri pisanju spisa ,na katerega se nimam naslova,imam samo trganko oz.sliko iz katere moram izhajati.Na sliki je nekakšen futurističen motor sestavljen iz večih modelov cestnih motorjev.Prosim povejte mi na kaj moram paziti oz. o čem moram pisati...HVALA!!!!!!!!!!
whatever ::
Sine, tule pejd klikn na oddelek znanost in tehnologija, teme bela, zelena in modra soba, protokol in še par podobnih ti lahk naštejem, pojdi malo brat in domišljijsko zafilozofiraj dalje. Aja, če nisi sposoben, tough luck.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
noraguta ::
mudel kvat ni jasn??? tle mal fiske zravn upleteš v spis . pa kak ulomk daš magari od pospeška , pa kej preplonki od izkoristka motorja etc, na to toršice padajo. še spolno razmerje vzpostaviš z njo če boš argumentiral. ker gre za sodobni esej.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
whatever ::
Recimo potek spisa:
1. mal opišeš živleje pred 200 leti ko se nobenmu niti sanjalo ni da bo kdaj kak računalnik, kaj šele internet
2. omenis da vincija in njegove skice human-driven helikopterja
3. mal nakladas o pomenu vizionarstva in pomembnosti le-tega
4. špekuliraš o prihodnosti (najprej robotske roke in noge, čipi vsajeni v možgane, kolonizacija drugih planetov, omeniš še možnost radikalne transformacije človekove zavesti bodisi z uplodanjem na drugačen substrat bodisi možnost umetne vzpostavitve zavesti, ali pa se internet kar spontano zave samega sebe z naraščanjem bandwitha)
5. zaključiš s tem: futuristični motorji - ne me basat, to je passe!, da z gotovostjo ne more prihodnosti nihče napovedat, živi bili pa videli, še najbolj verjetna je pa spet kaka globalna vojna med kitajsko in zahodom ali pa islamski fundamentalisti in zahodom, ki nas bo zopet pahnila v srednji vek. zgodovina se ponavlja.
Summa summarum sedi 5.
1. mal opišeš živleje pred 200 leti ko se nobenmu niti sanjalo ni da bo kdaj kak računalnik, kaj šele internet
2. omenis da vincija in njegove skice human-driven helikopterja
3. mal nakladas o pomenu vizionarstva in pomembnosti le-tega
4. špekuliraš o prihodnosti (najprej robotske roke in noge, čipi vsajeni v možgane, kolonizacija drugih planetov, omeniš še možnost radikalne transformacije človekove zavesti bodisi z uplodanjem na drugačen substrat bodisi možnost umetne vzpostavitve zavesti, ali pa se internet kar spontano zave samega sebe z naraščanjem bandwitha)
5. zaključiš s tem: futuristični motorji - ne me basat, to je passe!, da z gotovostjo ne more prihodnosti nihče napovedat, živi bili pa videli, še najbolj verjetna je pa spet kaka globalna vojna med kitajsko in zahodom ali pa islamski fundamentalisti in zahodom, ki nas bo zopet pahnila v srednji vek. zgodovina se ponavlja.
Summa summarum sedi 5.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Življenjepis - Kaj, kako?Oddelek: Loža | 3422 (649) | Grizzly |
» | Primeri Reinkarnacij, regresija, hologramska zavest? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13716 (11079) | Aston_11 |
» | Zahodna podjetja Iranu prodala nadzorno tehnologijoOddelek: Novice / Zasebnost | 3646 (2362) | Pyr0Beast |
⊘ | Vzdržnost pred poroko? (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 29322 (20433) | WarpedGone |
» | Tisočkrat natančnejše ureOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3324 (3324) | Microsoft |