» »

Spletna trgovina - 15 dni

Spletna trgovina - 15 dni

|SNap| ::

Zivjo,

Ali to vracanje blaga, kupljenega v spletnih trgovinah, v roku 15 dni dejansko deluje?

Ali to pomeni da lahko narocim stvari, jih malo sprobam in za ceno povratne postnine vrnem? In to ponavljam dokler me ne blacklistajo oz. potem v razlicnih trgovinah?

Ali imajo dobavitelji naceloma isto obveznost do trgovin, ali lahko 10 ljudi totalno bankrotira manjse firme na ta nacin?

Malo sem skepticen, zdi se mi prevec potrosnisko naravnan zakon.

(OT: Danes sem iskal nov monitor (v dveh big bangih in dveh comshopih), pa so povsod ali ugasnjeni ali pa jih je 10 priklopljenih preko totalno predolgega kabla na racunalnik z napacno resolucijo in bi bilo boljse, da bi bili ugasnjeni. In nikjer mi jih niso hoteli niti priklopiti pravilno. Pa me mika da bi jih pac par narocil in vrnil vse ali pa enega manj.)

kmetek ::

Če se že v štartu misliš delati norca iz blaga, DON'T.

__X__ ::

Načeloma je tvoje razmišljanje pravilno, ni pa moralno. Vendar pazi, trgovine zelo dobro pregledajo vrnjen artikel, že zaradi najmanjše praske ti ga ne bodo vzeli nazaj.

Kmetek,

Ni to moj namen. Sprasujem iz firbca; zanima me tudi s strani prodajalca.

Ce bi narocal, ne bi necesa, cesar ne bi dejansko *zelel* kupiti, ali ce bi obstajal enostavnejsi nacin, da sprobam. Tudi meni se ne da zajebavat z vracanjem.

(ali v tvojem tonu: ce ne nameravas odgovoriti z odgovarjanjem, DON'T)

Furbo ::

Obstaja lažji način, zaposli se v kakšni računalniški reviji kjer testirajo hardver ali pa v servisu, kmalu boš imel polhen kufer sprobavanja računalniške navlake.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Ocitno mi je ratalo pri iskanju spregledat eno podobno temo: http://slo-tech.com/forum/t346305/0

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkusnje z Amazon.de (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8125067 (4641) carlosk1966
»

Vračilo blaga kupljenega preko interneta? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22759828 (8015) Groot
»

BigBang vračilo blaga 1.1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
38083751 (74401) St235
»

Matična mi piska =S

Oddelek: Strojna oprema
452596 (2207) jest10
»

PS3 ne bo dopuščal izposojanja iger?

Oddelek: Novice / Igre
336812 (5218) Crimson_Shadow

Več podobnih tem