Forum » Kaj kupiti » Izbira 32'' LCD TV
Izbira 32'' LCD TV
Fifty ::
Zanima me, katerega od naslednjih modelov mi bolj priporočate :
Samsung LE32C652 ali LG 32LD751
Nekje sem prebral da LG tv-ji zelo počasi menjajo kanale. Velja to samo za plazme ali tudi za LCD-je? Če mi pa priporočate še kakšnega drugega me pa tudi zanima, lp
Samsung LE32C652 ali LG 32LD751
Nekje sem prebral da LG tv-ji zelo počasi menjajo kanale. Velja to samo za plazme ali tudi za LCD-je? Če mi pa priporočate še kakšnega drugega me pa tudi zanima, lp
popster ::
Menjava kanalov je lahko zelo hitra če je sprejemnik zunanji (naprimer satelitski reciever)
nekaj informacij pri izbiri televizije
nekaj informacij pri izbiri televizije
popster ::
lahko eno vprašanje, kako je mogoče da predvaja mkv recimo velik 4 gb 1080p televizor sam.
1. ali ni usb ključ prepočasen?
2. ali vsebuje sam tv res tako močan procesor
1. ali ni usb ključ prepočasen?
2. ali vsebuje sam tv res tako močan procesor
Izy ::
Tudi jaz si ogledujem en model, pa me zanima kakšna je razlika med Samsungom od Fifty-ja in tem?
Fifty ::
namen imam uporabljati zunanji ciscov HD snemalni sprejemnik (telemach). Je to dovolj dobro pri hitrosti menjave kanalov?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UE46ES5500 SMART LED SAMSUNG-usb?Oddelek: Zvok in slika | 2298 (1869) | Wega |
» | Kateri digitalno TV??Oddelek: Kaj kupiti | 918 (651) | Zmija |
» | Trdi disk ta snemanje na televizijoOddelek: Kaj kupiti | 2926 (2732) | dmk |
» | Problem z digitalnim signalom sony 40v4000Oddelek: Zvok in slika | 2018 (1624) | opo |
» | En par vprašanj okoli HTPCjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2009 (1535) | Keyser Soze |