Forum » Igre » Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex: Human Revolution
Keyser Soze ::
No, za flashbang si lahko augmentaš oči, sicer pa se je v mojem primeru najbolje izkazal Typhoon. Sprožiš ga prvič in potem vsakič, ko se sekvenca konča, ga takoj še enkrat sprožiš, pa ti ne more NIČ :)
Čestitam, če ti tole rata naredit z zamenjanim biočipom ti častim tri gajbe pira.
@Fusion
Sem mal šel pobrskat po netu ja. Tale revolver z nadgradnjo je kar OK zadevca pravijo. Problem je ker so šli moji upgradei večinoma na jurišno in 10mm. S tem si pa zdaj ne morem kaj fino pomagat. Zdej mal probavam z improvizacijo. Turreta ne morem shekat, ker nimam nobenega virusa, zmanjka mi pa glih kakšnih 5 sekund. Sem pa založil lift z zaboji in si probal zgradit en shelter pred liftom. Kolikor pač lahko dosežem, preden me vrže v video sekvenco. Enkrat mi ga je skoraj ratalo zbit na ta način, ko se je zataknil med škatlami, vendar sem potem idiot uporabil "Pips" in razčefukal škatle po celi sobi skupaj z Namirjem, ki je potem zapadel v en rampage mode. Pa sem potem spet bolj bogo končal.
OM, F, G!
]Fusion[ ::
Pomoje je bunker taktika najslabša. Probaj kako hit&run, ker ima premočna orožja. Pa granate uporablaš kaj?
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
PARTyZAN ::
Jaz sem tudi brez augmentationov tistega bossa dost na easy premagal. Samo v krogu sem tekal in streljal tipa z shotgunom, ko sem ga srečal.
Hit&run taktiko sem sprobal ene 101x. Na žalost imam samo eno frag granato in pa par flashbangov ter EMPjev.
Bom še jaz probal tole s shotgunom. Ampak imam filing da je tole bolj odvisno od sreče kot pa samega znanja. Ker največji problem pri tej taktiki je to, da ko te enkrat zadane si cel munjen, in ne vidiš kje laufaš, se zatakneš za kakšen vogal, katerih je več kot zadost tam, pa si pečen.
Bom še jaz probal tole s shotgunom. Ampak imam filing da je tole bolj odvisno od sreče kot pa samega znanja. Ker največji problem pri tej taktiki je to, da ko te enkrat zadane si cel munjen, in ne vidiš kje laufaš, se zatakneš za kakšen vogal, katerih je več kot zadost tam, pa si pečen.
OM, F, G!
V outer ringu se nimaš v karkoli zatikat. Počakaš, da se prikaže, sprašiš nekaj municije v njega in tečeš naprej še preden te ima priložnost poškodovat. Ko se ti health regenerira ga spet počakaš, hitaš in bežiš v krogih naprej.
cholt45 ::
Jaz sem izbral "nadgranjo" biochipa, čeprav sem slutil, da bo nekaj narobe... jebiga. Sem pa fajn klel pri tem fajtu. Drugače pa sem ga dokaj enostavno pogončal. EMP granate + revolver z explosive nadgradnjo + tekanje kot budala z hit & run taktiko. Sem pa moral parkrat paskusit preden mi je ratalo, samo ni blo pretirano težko. Večje probleme mi je delala ona ženska.
Saj to je najhujše, vsi smo slutili da nekega bonusa ne bo, pa smo vseeno šli menjat .
Jah se bo teba matrat ja, sem ene 20x load-al da sem ga končno pokončal. So pa dosti pripomogle 2 mine, ki sem jih našel gori v pisarni.
kmetek ::
HighBane ::
Jaz sem mu takoj vrgel gas granato in se nato skril za najbližji zid ter ga s laser riflom kuril s 'blind fire'' -om in mu metal granate. (med. težavnost)
Niti ni tako težek šef, četudi nisem imel nič armorja nadgrajenega in me je lahko ubil s enim strelom
Niti ni tako težek šef, četudi nisem imel nič armorja nadgrajenega in me je lahko ubil s enim strelom
ales85 ::
Keyser Soze točno na tak način sem ga jaz pokončal tako da... ne vem no, piva sicer ne pijem :)
M-XXXX ::
Spoiler!!
Kaj je treba naredit v računalniški sobi po izbruhu zombijev (ko se una ženska priklopi na glavni računalnik)?
Kaj je treba naredit v računalniški sobi po izbruhu zombijev (ko se una ženska priklopi na glavni računalnik)?
Furbo ::
Jaz sem sesul vse strojnice, nato hekal računalnike, da sem uničil vse 'procesorje' (beri ljudi, ki so zaprti v tiste mašine v obliki školjke), nato pa uničil še uno poševnooko težakinjo.
Tam notri samo mirno, zombijev je tudi na najtežji težavnosti zelo zelo malo, samo malce skrivanja pa je.
Tam notri samo mirno, zombijev je tudi na najtežji težavnosti zelo zelo malo, samo malce skrivanja pa je.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Keyser Soze točno na tak način sem ga jaz pokončal tako da... ne vem no, piva sicer ne pijem :)
Z eno malo malenkostjo katero vedno pozabiš omenit. Nisi zamenjal biočipa. Ampak to je pa res ena taka nepomembna malenkost.
Bom tale vikend še mal sprobal rešit zadevo. Enkrat bo že ratalo. Če ne drugega bom šel pa par stopenj nazaj pa ne menjal biočipa. Problem rešen.
OM, F, G!
Kyser, saj bo, samo vztrajat moraš. Pa si pobral dve exploding mini gori v pisarni? Mislim da bi morale biti tam. Jaz sem tudi mel samo eno granato, pa sem šel še po dve mine, pa še malo sem ga nastreljal pa je bilo.
Je malo glupo, ker se jim obnašanje in izgled ne spreminja medtem ko jih poškoduješ, pa neveš kako daleč si.
-SPOILER-
@M-xxx
Jaz nisem nič hekal, doli na sredi maš 3 pod-e in pri vsakem tipko zraven. Ko jo pritisneš se pod odpre, noter leži neka ženska ki jo onesosobiš. Za ene 15 sec pride par huliganov, jih onesposobiš, nadaljuješ do naslednjega poda. To ponoviš za vse 3 pode.
Nato moraš onesposobit še 4 security bot-e, pa si tam.
Ja pa med vsemtem paziš da te rotirajoči turret-i ne ubijejo/opazijo
Za zadnjo sobo je dobro imeti imunity na elektriko, zelo olajša zadevo.
Je malo glupo, ker se jim obnašanje in izgled ne spreminja medtem ko jih poškoduješ, pa neveš kako daleč si.
-SPOILER-
@M-xxx
Jaz nisem nič hekal, doli na sredi maš 3 pod-e in pri vsakem tipko zraven. Ko jo pritisneš se pod odpre, noter leži neka ženska ki jo onesosobiš. Za ene 15 sec pride par huliganov, jih onesposobiš, nadaljuješ do naslednjega poda. To ponoviš za vse 3 pode.
Nato moraš onesposobit še 4 security bot-e, pa si tam.
Ja pa med vsemtem paziš da te rotirajoči turret-i ne ubijejo/opazijo
Za zadnjo sobo je dobro imeti imunity na elektriko, zelo olajša zadevo.
Tistih podov se sploh ni treba dotikat. Samo pohekaš konzolo na sredini in počakaš na wave napadov dokler se steklo tiste ženske ne razbije.
Če igraš stealth varianto in iz principa nočeš da te odkrijejo je to to.Turreti te opazijo če hekaš.
Turreti so deaktivirani, ko konzolo pohekaš. Do konzole pa prideš na invisibilityju, tako da ubistvu sploh ne prejmeš nič damaga z sredine :P
Se mi zdi da te opazijo med hekanjem. To da te ne poškodujejo vem, te ščiti ono steklo.
edit: Sicer je varianta z autohack, pa invisibility med tem da preklapljaš po računalniku.
edit2: Pa če si brez electro imunity-a se je lažje umikati tam doli.
edit: Sicer je varianta z autohack, pa invisibility med tem da preklapljaš po računalniku.
edit2: Pa če si brez electro imunity-a se je lažje umikati tam doli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cholt45 ()
ales85 ::
Keyser Soze joj... nisem nič pozabil omenit, ker sem zamenjal čip! Pa brez heca :) Še kaj pojasnim?
Keyser Soze joj... nisem nič pozabil omenit, ker sem zamenjal čip! Pa brez heca :) Še kaj pojasnim?
Zamenjal si čip. Pri Namirju pa si uporabil Tajfuna in tudi flashbang ti ni škodil zaradi nadgrajenih vsadkov?
OM, F, G!
frudi ::
Preden greš v Shanghai, ti Tong starejši šenka grenade launcher z nekaj malega municije, ravno dovolj. Začni boj z Namirjem z grenade laucnherjem... pet klikov na miško in približno toliko sekund kasneje je boja konec. Sicer pa karkoli druga eksplozivnega - frag granate, rakete, RED, typhoon.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Ma, ja. Ga bom že urihtal tako ali drugače. Se mi sploh ne mudi nikamor.
Sam tale ales85 mi ni jasen. Tip je zamenjal čip, pa je vseeno Namirja urihtal s Tajfunom. How come?
Sam tale ales85 mi ni jasen. Tip je zamenjal čip, pa je vseeno Namirja urihtal s Tajfunom. How come?
OM, F, G!
Ales320 ::
Namirja sem premagal na točno tak način kot je napisal frudi. Uporabil sem samo grenade launcher od Tonga, boj je trajal res cca 5 sekund.
Edit: Pozabil napisat, da sem imel zamenjan biochip.
Edit: Pozabil napisat, da sem imel zamenjan biochip.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales320 ()
Samo z eno težko, razen če si na najlažji stopnji igral.
Hm...sem potem jaz edini, ki je Namirja ubil z eno frag grenade?
Kako? Si mu rekel, da je bonbon?
OM, F, G!
igor0203 ::
Ne, igram na najtežji stopnji. Smukal sem se okoli, on je stal v enem kotu, vrgel frag grenade, bum in je obležal.
Sssaga ::
Nemogoče. Sam sem imel Mine combo skupaj s fragom 3x, gasom, concussion in EMP-jem 2x. Poleg tega še tista dva ekploziva. Na vse to je priletel in se še zmeraj smukal naokoli.
Ene 5x sem ga stresel s Stun Gun, 2x s tistim valom, 4 Dual Barrel Shotgun šrapnele, Laser gun (blind fire :D) ... Kaj ga je dotolklo? 3. (!) tajfun, ki je bil vkolikor se spomnim heavy augmented...
Za$ukan u nulo!
----
Zaključne scene: SPOILER!
Ene 5x sem ga stresel s Stun Gun, 2x s tistim valom, 4 Dual Barrel Shotgun šrapnele, Laser gun (blind fire :D) ... Kaj ga je dotolklo? 3. (!) tajfun, ki je bil vkolikor se spomnim heavy augmented...
Za$ukan u nulo!
----
Zaključne scene: SPOILER!
Očitno je potem kak bug, pojma nimam. Vem samo, da sem mu vrgel frag grenade v kot kjer je stal, bum in se mi je tisti filmček prikazal.
In ker nisem našel Sarif-a in onega drugega, sem na koncu imel samo srednjo opcijo. :)
In ker nisem našel Sarif-a in onega drugega, sem na koncu imel samo srednjo opcijo. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igor0203 ()
kmetek ::
sarifa in onega doktorja je bilo kar teško najt da.....samo to je čar te igre, da raziskuješ okoli....hehe
No včeraj sem si vzel dve urci cajta. Pa mi je v prvo ratalo fentat Namirja. 5 EMP granat, ene 100 nabojev iz jurišne, pa kakšnih 30 iz shotguna. Na koncu je padel dol v oblaku druge plinske granate. Precej lame če mene vprašate, glede na to, da imam sam nadgrajena pljuča in se lahko mirno sprehajam skozi najbolj gosto strupeno meglo brez posledic. Ta zajebana mrga pa kar dol pade od mal dima.
Sem pa potem precej v izi našel tako Sarifa kot tudi Billa. Kot je bilo rečeno, ena vrata na tisti platformi s silosi in stopnicami, ki so na pol prekrita s cevmi in pa en lift, ki ga mimogrede lahko spustiš ko slediš misiji (je na hodniku obešen znak za Machine room, tako da če to mal gledaš ga na moreš falit).
P.S.: Aja, tej crazies so ap tudi nekaj boljšega. Not! Precej boljše je lovit normalne, oborožene varnostnike, kot pa bežat pred temi norci.
Sem pa potem precej v izi našel tako Sarifa kot tudi Billa. Kot je bilo rečeno, ena vrata na tisti platformi s silosi in stopnicami, ki so na pol prekrita s cevmi in pa en lift, ki ga mimogrede lahko spustiš ko slediš misiji (je na hodniku obešen znak za Machine room, tako da če to mal gledaš ga na moreš falit).
P.S.: Aja, tej crazies so ap tudi nekaj boljšega. Not! Precej boljše je lovit normalne, oborožene varnostnike, kot pa bežat pred temi norci.
OM, F, G!
]Fusion[ ::
Če gledamo striktno je naslednik originalen Deus Ex :)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
T-h-o-r ::
dobra igra, nimam večjih pripomb
igral sem na srednji težavnosti in bossi niso pretirano zajebani, pred vsemi mislim da imaš malo pred srečanjem na voljo precej municije za heavy rifle, s katerimi jih hitro pokosiš
igral sem pa maksimalno shooter style, skoraj nikjer se nisem pretihotapil prek, sem raje vse postreljal :)
igral sem na srednji težavnosti in bossi niso pretirano zajebani, pred vsemi mislim da imaš malo pred srečanjem na voljo precej municije za heavy rifle, s katerimi jih hitro pokosiš
igral sem pa maksimalno shooter style, skoraj nikjer se nisem pretihotapil prek, sem raje vse postreljal :)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Sssaga ::
Kaj menite, ima igra potencial za naslednika? Nekako konec čuden ko 100 mater.
Če gledamo striktno je naslednik originalen Deus Ex :)
Haha
In to kakšen naslednik
Drugače pa poglej zaključke v DX originalu v 50-ih in potem IW v 70-ih. Vse je možno z novim.
Ja, drugače pa tisti norci so res nekaj hudega. Najprej sem se jih ognil, potem pa za zabavo nadenj poslal robota.
Sem si ogledal BONUS DVD ravnokar in studio je res svetoven. Klapa je carska, vzdušje je bilo odlično in takole so nam dostavili odličen izdelek, ki ima vse pogoje za novi inštalacijo.
Augmented Edition kakopak.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sssaga ()
Ni slab izdelek. Mehanika igranja je boljša kot v enki, čeprav sem se najprej križal ob omembi pogleda iz tretje osebe pri skrivanju.
Zgodba in nasplošno cel svet je bil pa v enki boljši, prav tako so bile nekatere skrite lokacije precej boljše, pa igra je bila bolj zahtevna (pogrešam plavanje, uporabo luči, brezplačna avtoregenracija sux..)
V glavnem kar zadovoljen, upam da zdaj ne bomo spet čakali 10 let na naslednika.
Zgodba in nasplošno cel svet je bil pa v enki boljši, prav tako so bile nekatere skrite lokacije precej boljše, pa igra je bila bolj zahtevna (pogrešam plavanje, uporabo luči, brezplačna avtoregenracija sux..)
V glavnem kar zadovoljen, upam da zdaj ne bomo spet čakali 10 let na naslednika.
RejZoR ::
Odvisno. Obnavljanje 1 celice sicer res olajša zadevo do neke mere ampak še vedno ne moreš kar poblaznelo uporabljat augmentov. Sam konkretno sem nadgradil samo regeneracijo energije, uporabljam pa samo 1 celico (oz pač osnovno kar dobiš na začetku igre). Kar mi sicer daje free energijo ampak me istočasno prisili v bolj taktičen pristop. Cloaka imam tako samo za 7 sekund, naenkrat lahko zbijem samo 1 ali 2 nasprotnika naenkrat nakar moram čakat, da se obnovi itd.
Drugače pa sem pred ene 2 urama zaključil s spodnjim delom Kitajske in imam v spominu nepozabno izkušnjo, tko kot Hong Kong v enki. Preden sem šel na glavne queste sem se ene 6 ur igrajčkal s stranskimi questi, brskal po mestu, vlamljal v skladišča itd itd. Ne vem zakaj, ampak vedno so mi v igrah dogajale lokacije iz daljnega vzhoda. In tale ni nobena izjema. Res nepozabna izkušnja. Komaj čakam, da grem raziskovat nove lokacije...
Drugače pa sem pred ene 2 urama zaključil s spodnjim delom Kitajske in imam v spominu nepozabno izkušnjo, tko kot Hong Kong v enki. Preden sem šel na glavne queste sem se ene 6 ur igrajčkal s stranskimi questi, brskal po mestu, vlamljal v skladišča itd itd. Ne vem zakaj, ampak vedno so mi v igrah dogajale lokacije iz daljnega vzhoda. In tale ni nobena izjema. Res nepozabna izkušnja. Komaj čakam, da grem raziskovat nove lokacije...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Mi zna kdo povedat zakaj mi cones of vision augment ničesar ne naredi? Sem "kupil" ta augment ampak še vedno ne vidim "stožcev" vidnega polja kamer, vojakov in turretov. Al je kakšna posebna fora glede tega? Sam kakor zastopim naj bi zadeva delovala avtomatično. Al je treba aktivirat še tracking augmente s katerimi nato slediš izbranim vojakom in šele ta funkcija nato prikazuje tud n jihovo vidno polje?
Pokazati bi se ti mogel na minimap-u, ali si mogoče pričakoval da se pokaže drugače?
Sem pričakoval vidno polje v dejanskem 3D pogledu (podobno kot vidiš pri kamerah tisto zeleno svetlobo).
Radar je čist neuporaben, sploh ko ga nadgradiš na 50m range, ker nabije vse puščice skupaj, da nič ne vidiš.
Drugače pa sem zdele drugo rundo na Kitajskem in imam že praktično vse augmente nabildane (razen recoil upgrejdov, Typhoona in silent movement). Nekako tega niti ne rabim, ker gre s sistemom crouch + napad od zadaj čist dobro.
Naslednji playthrough pa bom šel po hladnokrvnem sistemu. 9mm z dušilcem in kolone trupel za mano :D
Jaz sem v Detroitu nafilal municijo in postrelal vse v policijski postaji. Zataknil sem se pri pisarni nasproti WC-jev in odšteval.
T-h-o-r ::
jaz sem postreljal v šanghaiu v klubu vse
Why have a civilization anymore
Jaz sem pa skozi cel špil puščal samo trupla. Total wipeout.
Kaj pa vem. Sem veliko bolj miren, če vem da bo tisti, ki je padel dol tam tudi ostal. Twisted, vem.
Kaj pa vem. Sem veliko bolj miren, če vem da bo tisti, ki je padel dol tam tudi ostal. Twisted, vem.
OM, F, G!
Čeprav je zanimivo skrivat trupla vsepovsod. Če bi pogledal moje nivoje bi bili čist prazni. Nikjer žive duše. Ne mrtve in ne žive. Ampak nikogar pa nisem ubil. Ponavadi ko jih zbijem v nezavest, jih zvlečem v kakšen zračnik, vržem v kanalizacijo, strpam pod pisalno mizo v najbolj oddaljen kot pisarne, vržem na kakšne višje predele itd. Kadar vlečem trupla v zračnike imam občutek kot da igram Aliens vs predator z Alien-om ne pa futuristično skrivalniško streljačino kot je Deus Ex hehe :D
Pokazati bi se ti mogel na minimap-u, ali si mogoče pričakoval da se pokaže drugače?
Sem pričakoval vidno polje v dejanskem 3D pogledu (podobno kot vidiš pri kamerah tisto zeleno svetlobo).
Radar je čist neuporaben, sploh ko ga nadgradiš na 50m range, ker nabije vse puščice skupaj, da nič ne vidiš.
Nadgrajen radar je uporaben vsaj zato, ker sam najde sovrage, ne da bi jih moral prej videti. Meni osebno zmanjša število presenečenj.
Čeprav tud ubije pol fun-a, Tko kot pogled čez stene. Vsaj osebno mi je zanašanje na zmožnost opazovanja okolice bolj dogajalo kot pa zanašanje na take augmente, ki ti dajo feeling kot da igraš igro z noclip cheati...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prey [2017] (Prey 2) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 48521 (11360) | oo7 |
» | Deus Ex: Mankind Divided (Deus Ex Universe) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44449 (9649) | Zmajc |
» | Dishonored-Bethesda (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13072 (3647) | Kvinta |
» | Igre z dobro zgodbo?Oddelek: Igre | 2576 (1304) | markoxxx |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40681 (26397) | Sc0ut |